Sa någon lov?

Jag har precis nyss skickat in sista arbetet inför detta lov och det är så underbart! Förutom att innehållsförteckningen alltid ska fucka när man infogar den och att jag sen skickade in arbetet med fel radavstånd var lite jobbigt i hjärtat så jag fick göra om och skicka igen. Men det kändes skönt att förstora radavståndet. Min labbrapport gick ifrån 6 sidor till 9 sidor så då kändes det som om jag helt plötsligt gjort väldigt bra ifrån mig. Men jag vet, det är inte längden på arbetet utan innehållet, men ändå! Men nu tar jag alltså lov. Jag blir kvar här i Växjö tills på tisdag då jag far med mitt pick och pack till sommarstugan (egentligen åretom-stuga, vi är där när vi kan oavsett årstid faktiskt). Innan var jag lite bummed över att vara borta från ALL the friends.
Men nu känns det skönt att bara vara där och inte behöva göra ett smack. Sitta och prata strunt med min faster på hennes veranda, skoja med min mysiga farbror Pelle och kissa ute i skogen om kvällarna. Thats who i really am... 8) 
Men det är långt till tisdag. Vi får la se vad jag kommer hitta på för hyss innan dess. Nu är prio 1..mysa with ma cat!
Purrr

Naturare

Det är så tragiskt att hela klassen skrattar när fysikläraren säger, " tänk om alla molekyler helt plötsligt skulle flytta till det här hörnet, va snopna vi skulle bli"
Naturare är vi allihopa!


Amazing

Josefin är en fantastisk människa!
Givmild, varmhjärtad och alldeles, alldeles underbar!
Bääääääääst!


Senaste inlägget var en bloggrape!

Marcus lekte med min mobil i morse. Jag märkte inte att han bloggat förrän nu. Shame on you!
Snacka om en bra dag för övrigt. Man vaknade till strålande solsken. Går ner till köket och pappa har köpt färska frallor. Sitter där och äter när jag sedan ser att våffelgärnet står framme. Så efter en fralla blev det två våfflor som grädden på moset ( egentligen som våfflan på frallan ). Därefter blev det jobb som vanligt, inget spännande direkt. När jag kom hem hade mamma gjort en jättefin söndagsmiddag med fläskfilé, potatisgratäng och tsatziki. Hon tycker det är orättvist för mig att vi bara äter fina middagar när min bror kommer på besök. Mammsen är allt söt ibland. Sen lever jag ju mitt nya liv vilket gjorde att jag slängde på mig joggingkläder och begav mig ut på min österrunda efter det. Denna gången livade jag upp den med intervaller hela vägen. Det gick riktigt jävla bra och jag är taggad på flera rundor! Nu avslutar jag dagen med bigbrother.
Kram!


Amazing

Marcus är en fantastisk människa!
Givmild, varmhjärtad och alldeles, alldeles underbar!
Bääääääääst!


Mellangatan i ett nötskal

Är det nödvändigt att tjöta om vad man tycker om parkeringsapparater i en halvtimme. De är så hetsiga och den ena försöker överrösta den andra. Vilket sätt att tillbringa en lördag..


Kronisk träningsvärk

Jag och Marcus tränade i onsdags. Jag var nästan på väg att spy på slutet. Vi joggade ifrån kulturama till sjön i intervaller tills vi kom till den dära styrke mojängen. Där körde vi ännu mer intervaller mellan lycktstolpar. Sen tränade jag mycket armar vilket känns ganska rejält även när jag slappnar av! Sen sprang vi intervaller hem. Jag har haft ont i, ni vet dom musklerna man kallar för vingar... dom har jag haft ont i sen vi tränade. Det är jävulskt att ta på eller av en tröja över huvudet, ta ut mjölken ifrån kylskåpet, räcka upp handen i skolan. Jag kommer ha blivit av med värken lagom tills vi ska träna nästa onsdag igen. Och jag tror att jag har min pappas muskelbyggargener...han tränar sina muskler typ en gång sen blir dom stora, bara sådär! Dom vingarna jag har ont i dom bubblar ut, eller bubblar är inte rätt ord, inte pekar heller, för dom är ju inte spetsiga. Dom buktar ut!  asmycket när jag håller upp armarna. Jag ser nästan ut som en body builder, nästan. Inte jätte attraktivt, men det är bra gener! 
Men nu är det helg och kemiprov är avklarat och kändes riktigt bra. En eller 2 uppgifter jag var osäker på, men det är ju ingen biggie. Nu väntas en kväll med 89 ungdomar i en lokal med sprit och musik. Jag har höga förväntningar.
Tjingeling!

Jävla katt fan

Det var tung house som gällde på hip hop lektionen idag och det är så himla jobbigt! Jag var tomatoface redan efter halva lektionen. Men jag gav verkligen allt, cuz i like it so much! När lektionen var slut och jag satte mig ner och pustade ut så blev jag helt nedstämd. Blev helt tårögd när jag cyklade hemåt med musik i lurarna, så jag tog en omväg hem. Funderade på att stanna i en park jag passerade och dansa, men jag fick syn på nån som rastade sin hund. Det var en potentiell rapist.
Men jag kom hem till slut. Duschade och käkade efterlängtad mat och satt och småpratade med mamma när plötsligt... Min jävla tjocka gråa dammtuss till katt hoppar från fönsterbrädet till mitt huvud som hade håret inlindat i en handduksturban. Katten flög ju bara ner på golvet direkt och turbanen likaså, med en del av hår i. Sen kände jag att det sved lite i hårbotten, då har katten lyckats klösa mig från hårfästet till bakom örat! Mitt humör blev inte bättre av dethär.
Fml..just idag 


Lunes

Jahop. Måndag igen. Tisdag imorgon...
Jag är rätt seg idag. Sov dåligt, drömde lätt och vakna stup i kvarten. Så det blev en stor tjocktröja idag för att kläderna skulle passa mitt humör. Går till 20 i 4 idag men vi tittar på film på spanska och nu på svenskan har jag inget att göra eftersom jag är klar med min inlämningsuppgift. Har inget vettigt att säga så jag avslutar här.
Glass!


För du är 20 år

Ikväll blir det att fira lilla Hanna som fyllt 20 år i januari. Det blir gött häng med loads of folk ute i tävelsås av alla ställen. Jag har höga förhoppningar på kvällen.



Grattis hAnus!

This must be a match made in heaven

Då var det helg igen. Bara 2 veckor till, sen är det påsklov. Men innan dess finns det en del att göra. En svenska uppgift ska lämnas in på måndag och den har bara en titel just nu. Men max 2 sidor kan inte vara så svårt att sno ihop. Det jobbiga är ju bara att det finns så mycket annat roligt att göra på datan. Facebook har ofta något att se på, likaså 9gag. Mina män är lika fina att titta på som vanligt.
Det är hopplöst att plugga..



Detta börjar nästan bli en fan-sida för Les twins. Får kanske tagga ner lite att prata om dem. För detta är ju faktiskt en blogg om moi. Så take a last good look at Les twins.
Nu får jag fokusera på svenska uppgiften..

Gorgeous gorgeous gorgeous

De senaste dagarna har jag tittat på finalen på danstävlingen jag snackade om. Innan varje klipp kommer det reklam och denna reklam är på franska. Jag dreglar varenda gång. Jag är menad att vara fransk. I just know it. Det började när jag var 9 år (2004) och tittade på junior eurovision. Jag blev besatt av Frankrikes låt. Jag lärde mig den (när man sjunger som det låter utan att veta om det är rätt eller inte). Jag kan den än idag.



Så redan där bestämde jag att jag ville lära mig franska i 6an. Fan att det sket sig!
I want it so bad. Sen gillar jag mörka killar i afrohår eller rastapastaflätor. Det finns många såna i Frankrike! Vad gör jag här egentligen..
Quang är just nu på väg till France för att göra audition till Juste Debout School. Les twins håller i klasser där då och då (senast var i början av mars...stalker). Får han träffa dom så skär jag av min knäskål för att jag inte var där och fick träffa dom.
Men i alla fall så nu medan jag stalkade Les twins på y-tube och kollade på intervjuer på dom (bara för att se på hetingar, som sen blir hetare när de talar franska) hittade jag ett superfint klipp som jag antar att ett annat stort fan har gjort. Det är så himla vackert så man kan inte sluta le redan från första sekund.
Les twins när ska vi gifta oss?


Straight A student

Jag kan ju meddela att jag är rätt nöjd med min presstation på mina senaste prov.
Samhällen fick jag ett stort fett A på, medan de i klassen som brukar få ashöga betyg fick ganska låga. Det var en skön känsla. Sedan så har jag fått tillbaka de jävla spanskaproven som jag pluggade ganska bra på. Min lärare hade ju sagt till mig att "Du behöver nog öva på hörförståelse" sist vi hade prov och jag inte var godkännd.
Well, look at me now bitch! Jag fick 1 poäng ifrån A. På grammatiken som jag också var ickegodkännd på sist fick jag ett C och i läsförståelse fick jag ännu ett fett stort A.
Klapp på axeln Josen, det gjorde du bra.


Spring

Snacka om vårväder. Makes me so happy.
Igår var jag imponerad av mig själv faktiskt. Jag var ute och sprang en runda, gick runt sjön med Alexandra på kvällen och jag smååt ingenting. Nu tar jag nya tag med mitt liv. (Undra hur många gånger jag skrivit dethär). Men ska verkligen försöka hålla det. Idag tänkte jag gå runt sjön igen innan mina träningar, bara för att få lite D-vitaminer.
Men nu måste jag kila till skolan. Ha det bäst, ät en häst!

Words are not enough

Tjingeling på er! Jag är på toppen humör idag av det fina vädret. Just nu sitter jag hemma för jag har en läkartid kl 10. Jag tänkte att det var kl 9 och att jag alltså inte behövde gå på min första lektion, men där tänkte jag lite fel. Så här sitter jag medans klassen sliter på svenska lektionen.
Helgen kan summeras som GALEN, rolig men GALEN! Den glömmer vi och så lär vi oss att det räcker med kanske 3 glas rödvin för att det ska va kul, 5-6 stycken gör dig konstig och du skriver massa knas till kompisar. Något bra va dock att jag insåg att jag inte får en så jobbig baksmälla av rödvin. Detta var första gången jag drack det rent, därav the overdose! Men som sagt nu drar vi ett sträck över denhär helgen. HELGEN. Sådär ja!
Annars då Josefin? Jo det är bra. Igår var det finaler i VM i dans. Sverige vann lockingen och kickade some but. Dom var riktigt duktiga, slog Japan hur lätt som helst. Piece of sushi!
Housen var grym men det som var bäst var faktiskt experimental. Där får man ha rekvisita eller man kan dansa jazz eller modern, vad som. En typ 40-årig snubbe i kostymbyxor och blå skjorta med ganska lite hår på huvudet går upp på scen och dansar så bra! Det var så oväntat. Vet inte riktigt vad jag ska säga att det var för stil, men det var grymt! Jag bara längtar tills alla klipp ifrån igår kommer upp på Youtube.
Anyway, dags att gå ut och dra till farbror doktorn.
Piece!


Äre goofika?

Fredag är äntligen här och jag slänger iväg ett litet inlägg innan jag drar mig mot stan för fika med the old tjejgang. Sen möter jag upp Alexandra och ska fixa naglar och grejer ikv. Myysigt i tell ya. Helgen är fullspäckad av grejer att göra.
I better get started!

En helt ny värld

Dagen var ovanligt bra idag. Även om min Ellmo inte var där :(. Vi har ju pratat med andra i klassen men idag var det en annan grej. Det kanske inte blir så pjåkigt dethär. Jag och grabbarna i klassen lirade fotboll på gympan när alla tjejer ville "gymma". Jag har därefter kallats för målvakt of the day. Jag krigade i målet. Efter att ha fått en hård boll på låret för hannes "jag glömde att det var hon som stod i mål" var jag inte så rädd för bollarna. Men det han sa om att han alltså skulle skjutit mjukare om han visste att det var jag som stod där irriterade mig. Jag kan väl ta hårda bollar utan att lägga mig på golvet att gråta.
Anyway, jag gillar snubbarna i klassen. De är så chill, som killar brukar vara. Jag satt med dem vid lunchen och snacka sport och dylikt, det gjorde mig inte det minsta! Dom är som sagt härliga.
Nu tänker jag plugga spanska. Jag SKA ha godkännt på detta!
Hej hopp, gummisnopp!


Jönköping

Hallå i stugorna! Jag ligger utfläkt i soffan med en mage full av massa onyttigheter. Just nu ångrar jag lite att jag åt så mycket men jag dansade ju en del både igår och idag så det är nog lugnt. Jag blir nog inte en 300kg's kvinna.
Igår var jag i Jönköping och tävlade i min första hiphop tävling. Jag har inte tävlat i sport sen jag gick på gymnastik när jag var 14 så det var kul att får göra det igen. Jag var ovanligt chill hela dagen. Dansade i ett hörn, kände mig rätt bra förberedd men sen blir det ju ändå inte som man tänkt sig. Det är galet mycket man ska tänka på när man freestylear, även om man kanske inte tror det.
Man står utanför dansgolvet tänker igenom allt man ska få med i sitt solo, dansar lugnt, lyssnar på musiken. Sen när man väl står där så vill man ha stora rörelser, inget mesande. Det slutar med att man stressar och saker skiter sig. Men det var ändå kul, jag tänker definitivt göra det igen! Men innan det blir det att öva! Men har inte riktigt tid till det med all jävla skola och det blir definitivt inte lättare när Elle bytt klass nu. Så nu blir det jag och de über-smarta hästtjejerna som får umgås, yay! Skola kommer bli så mycket roligare..
Jag skulle fan bytt klass när jag hade chansen. Nu är jag fäst vid lärarna och klassen är det faktiskt synd om. Nu är vi bara 20, 19 efter sommaren.
Slutsats: Jag är för snäll, vill alltid vara alla till lags. Men karma tycks ändå inte vara på min sida, så mycket skit jag varit med om.
Usch vilken vändning inlägget tog.
Men skönt att skriva av sig lite.
Skriver imorgon hur dagen gick.
Wish me luck!


Otack är världens lön

Otack ÄR världens lön.
Fint väder bla bla bla....orkar inte
Bajs!

Sports

Jag sitter just nu på min yttertrapp och pustar ut. Kvällen började smått segt men efter att ha delat en vodka på en trekvart blev livet lite gladare. Dansat har jag minsann gjort och sjungit så jag är hes. Nu ska jag gå in och lägga mig i min goa säng. Men innan det ska jag nog äta en skål flingor.
Mums!


TMB, Trött man blir!

Note to self:
Dra inte upp dina trosor som glider ner i dina tights när du står med ryggen snett mot ett fönster. Det kan finnas andra klassrum med fönster vända mot dig..

Men nu släpper jag alla bekymmer och leker vuxen. Håller på att fixa mig för en night in the town. Morgondagen i skolan kommer inte vara nådig, men det är det värt!
Skål!

RSS 2.0