Ey seniorita

Snacka om att jag är trött! Jag stack till kulturama strax efter kl 9 och jag kom hem lite innan kl 22. Jag satte mig på en stol i köket och där sitter jag än! Quangs klasser idag drog ur mig allt jag hade i kroppen (jag har inte ens gått på toa på hela dagen även fast jag klunkat flaska på flaska med vatten. Det har svettats ut!) När Quangs klasser va slut käkade jag pizza för att sen ha mina raggaklasser. Jag hade inte mycket att ge då kan jag säga!
Jag måste verkligen duscha men jag orkar inte ens resa mig. Tror jag lägger mig i duschen och sover lite, det är inte första gången...


Winter breeze

Mina hiphopklasser idag var riktigt roliga. Jag hörde en svinbra houselåt igår i Kalmar så jag bestämde mig för att köra house med mina elever och jag fick sån energi! Jag hade så gärna velat ha en housekurs på kutis. Det är så sjukt kul. Jag längtar till Quangs houselektioner nu de kommande dagarna, de andra stilarna med givetvis men speciellt house. Jag ska ge gärnet.
 
Jag har funderat länge på att lägga upp ett klipp på mina koreografier eller när jag dansar eller så och jag tyckte att det var dags nu, bara på kul! En liten liten smygtitt på vad jag gör lixom. Nothing to serious.
 

Hör ni låten? DAMN

On the road again

Då var en stor del av Växjös dansare på väg till Kalmar. En enda stor hyrd buss för våran skull, fett najs.
Inspirationen ska flöda och skratten ska klinga.
Carpe diem!


Fall break

Jag har slitit som ett djur de senaste 4 timmarna och blev tillslut klar med min jävla labbrapport. NU tar jag lov gott folk! De finns inget jag måste göra på en hel vecka. Jag ska bara dansa, dansa och dansa. Imorn drar jag till Kalmar för dansbattle tyvärr så ska jag inte tävla efter som min kära partner ligger i halsfluss, men det ska bli grymt kul att kolla på alla grymma som är där.
As you all know så var det löning igår vilket gjorde att jag unnade mig något litet idag. Jag skulle leta födelsedagspressent till min kompis pojkvän som fyller 20 och gick in på glitter... leta pressent va det ja.
Men där hittade jag något jag inte kunde låta bli att köpa. OFC..mustascher!
Jag har nu 6 mustaschringar och en tröja med en mustasch och av fina Fanny fick jag mustasch-tatueringar idag. Men de är så balla så jag tänker hitta en ram till dem och sätta upp på väggen.
 
 
 
Moustache mania!
 

Hospitalet

Jag är precis hemkommen ifrån ett studiebesök på sjukhuset. Gud vad jag älskar det stället, det kallar på mig!
Jag var där med min fysikkurs så vi kollade på strålbehandlingsmaskiner och vanlig skelett röntgen och isotopröntgen. Så sjukt balla grejer de får jobba med, jag är ju praktiskt taget röntgensköterska, Vi fick se på en röntgenplåt på en hand och alla fick gissa vad som var fel. Vi fick se samma hand ifrån en annan vinkel och bam, ett ben i handen var brutet precis där jag pekat på bilden innan. Endast jag hade rätt, så stjärna till dig Jossis!
Nu är det bara en dag till lov och jag längtar så sjuuukt mycket så ni förstår inte. Jag är helt slut i huvudet vilket nog också bidrar till att man är så trött och ledsen på allt.
Höstdeppen är här och ALLA känner av den.

Spontaniteten tar över

Att ta en promenad kl 11 på kvällen är inte varje dag man gör! Men ack så mysigt med kvällsprat!


A girls gotta do what a girls gotta do

Skickade mitt livs läskigaste mail igår. Men nu känns det riktigt bra!
I'm proud of me


Big city, bright lights

Satt och mådde lite halvdåligt på mitt rum när jag hör att dörren puttas upp följt av ett försiktigt jam. Lille söta Kim kom vid rätt tillfälle! <3


Tre dagar till

Pluggar kemi för glatta livet! Haha nä, skoja bara. Jag frös så mycket när jag gick hem så jag var tvungen att lägga mig i soffan under filten ett tag. Snart lär jag somna och panikpluggar inatt. Japp så blir det!


Studiedag

Att tillbringa en studiedag med studier är inte kul. Jag var fokuserad i typ två timmar på kemi för att sen inse, det här provet kommer va svårt, jag fattar ingenting, jag lagar mat och sätter mig vid TVn. Så här sitter jag nu. Och har inte så mycket ångest. Det finns ingen liten ängel på min axel som säger kom igen, plugga lite till så kommer du börja fatta. Utan jävulen på andra axeln säger, skit i det där. Det är studiedag, slappa. Så nu ska jag äta lite pistagenötter framför Oprah!


I love it when you dance

Bara för att jag bara sov tre timmar mellan fredagen och lördagen och fick tvinga mig upp till jobbet idag så ligger jag efter med sömn känner jag. Jag är trött men har ändå suttit med mobilen i handen framför TVn i 4 timmar utan att ha gått och lagt mig. Egentligen borde jag plugga som en jävla gnu till mitt kemiprov men jag känner att min hjärna inte hänger med så det får ske imorgon istället. Jag har studie dag så jag ska sova så länge och skönt för att sen plugga effektivt! På eftermiddag blir det Pinnochio och ragga som vanligt.

Tack och godnatt


I can bring you pain

Dagen började dåligt och blev ännu sämre för att sen livas upp av lite vänner för att sen va sämre igen. Har humörsvängningar hela tiden känner jag. Ena stunden är jag stark, i nästa känner jag mig maktlös och liten som en mus. Att va tonåring är bara SÅ kul!


Tusentals kyssar

Jag har börjat sova middag efter skolan, vad ska jag göra det för? Nu sitter jag och är pigg fast än jag borde sovit för länge sen. Men ingen panik, jag slår upp kemiboken och hinner kanske läsa en 5-6 sidor innan jag somnar av uttråkning. Prov på onsdag nästa vecka och jag ska försöka ha disciplin fram tills dess. Jag vill ha ett B i kemi 2 också!
Förresten så tjatade jag på min lärare att få stå i båset för natur på öppet hus på lördag. Han hade frågat två killar i klassen vilket jag protesterade mot. Hur ska små stackars flickor i 9an våga gå fram till två killar i 2an och ställa frågor. Så nu ska jag gladeligen stå där på lördag och prata med små nior och få dem att börja på naturprogrammet. Man kan ha ett liv fast än man går natur! Jag är ett praktexempel på det, så mycket som jag hinner med utanför skolan. Det ska bli kul att stå där.

I love natur!


Open up

Jag gillar verkligen mig själv. Inte på ett sånt ego-vis att jag är bäst eller så, men jag är bara nöjd hur jag har blivit. Att jag tänker och gör som jag gör. Jag får höra ibland att jag är omtänksam och det är nog det bästa nån kan säga till mig. Att kunna va där för andra och hjälpa till med vad som helst är något jag tycker om att göra. Och det senaste halvåret har en person hjälpt mig bli ännu mer öppensinnad mot människor. Jag vill hjälpa människor i mitt framtida yrke, det är det jag gillar och gör bra. Men man kan ju hjälpa människor på hur många sätt som helst. Vilket ska man ta?

(Jag åt kvarg till mellanmål idag, inte kvarkar eller kvalster. Kvarg!


Same shit different names

Kvarg, kvalster och kvarkar. Jag tycker dem låter likadant. Lätta att blanda ihop. Säger någon att dom åt kvarg så tänker jag på kvalster, vilket man nog helst inte äter. Kvarkar tänker jag är ett djur som hoppar omkring men de är så yttepyttesmå saker i atomer som samtidigt finns och inte finns. Kvarkar pratade vi om på fysiken, det ingår i kvantfysik. Det är så sjukt onödigt för man utgår ifrån att allt är möjligt. En kvark kan finnas på två ställen samtidigt, så länge du inte kollar på båda ställen samtidigt. Hur logiskt är det lixom. Kvantfysik = fuck logic.

Kvarg, kvalster och kvarkar. Kvarg, kvalster och kvarkar. Ser ni.... Same shit!


Sleepy head

Att dygnet hade lite fler än 24 timmar skulle sitta fint just nu. Biologiförhör följt av Psykologiprov på morgontimmarna är inget min hjärna kommer va pigg på känner jag redan nu. I need my beauty Sleep god damn it!


Jag gillar dig ändå

Jag hade en så sjuk dröm inatt. Den var så verklig och så bra. Jag var med mina släktingar i sommarstugan så som det brukar va men så var min farmor där. Jag blir ju helt chockad för jag vet ju att hon är död men så stod hon där i egen hög person. Hon var så detaljerad och rösten var exakt, sånt man inte kan tänka sig till vid medvetande ens. Vi kramades och hon berätta hur hon saknat mig och jag för henne. Hon bad om ursäkt för att hon inte hälsat på tidigare för hon hade varit ute och rest mycket. Det är så sjuk så jag tror nästan att det hände på riktigt. Det var hon! Jag har bett henne att ta kontakt med mig. Det satt jag och sa rakt ut hela dan jag fick höra att hon var borta. Igår var hon hos mig. Skit samma om jag inbillar mig det, för det känns så mycket bättre att tro att hon finns nära.


135 dagar

Tågbiljetter till Åsa folkhögskola är bokade! I slutet på november åker jag och Fanny dit mitt i veckan för att hinna ta lite klasser och sen chilla över helgen. Jag längtar något jävulskt redan nu, *setting countdown*. Snart är det höstlov också *setting countdown*. Tre inlämningar och två prov innan höstlovet, livet må vara lite kämpigt just nu men jag mår ändå under omständigheterna bra. Veckorna rullar på i snabb takt, in the blink of an eye så är det nyår, *setting countdown*. Det blir en roligare vardag om man har något att se fram emot. En jäkla massa goa countdowns!


Flow

Fullt med saker som ska göras idag. Jag ska plugga psykologi, skriva svenskuppsats, gymma med mamma och planera klasser. Men det är sjukt svårt att vara fokuserad när jag insåg att mitt gamla favoritspel nu finns för iPhone! På min första Sony Ericsson så fanns ett spel som hette "Path". Det är ett rutnät där man ska dra en linje från siffran ett till ett, två till två etc. Men linjerna får ju givetvis inte korsa. Det som är lite nytt på spelet jag har nu är att alla rutor måste va "upptagna". Jag spelade ca 120 nivåer igår och idag har jag nog gjort lika mycket. Så sjukt kul men lite för lätt, jag gillar när man fastnar och får klura ordentligt!


Before and after

Snippsnipp!


Havet är djupt

Igår gjorde jag en drastisk förändring! Oh my tänker ni, vad har hon gjort? Jo jag har klippt av mitt långa svallande hår. 12 cm rök bara sådär. Först kändes det riktigt jävla kort men nu är jag ändå rätt nöjd! Change is fun!

 


Tionde oktober

På morgonen så lekte Kim kurrragömma. Han låg där under och spann och spann och spann och ville inte komma ut. Lite sött va det!


The day that never ends

Idag hinner jag inte vila mycket. Allt bara sker på löpande band från nu till halv tio ikväll. Skolan slutar fyra, halv fem är det träning med pinocchio tills kvart över 6 då har jag en timme på mig att äta för att sen ha raggalektion 19.20 till 21.30, och jag är redan trött....


Cracks in the pavement

Jag har haft ett sug för att köpa kläder och smycken i typ två veckor men jag hittar aldrig något även om jag typ provar allt, så typiskt ju. Men igår fick jag äntligen köpa lite grejer. En fin stickad tröja till höstens kalla dagar, en rödvit-randig transparent skjorta och i fredags så köpte jag även ett par höstklackar (som jag också letat efter länge). Så min shopping-själ är tillfredsställd och jag mår otroligt bra.


Fredags gos

Härlig fredag med Alexandra och annat schill sällskap! Halvsnurrig och halvgó, precis vad jag behöver! Alexandra är den bästaste i hela världen! <3


Happy kanelbullensdag

Fysikprovet ifrån förra veckan skulle flyttas fram till idag. Vi kommer till provet kl 8 och får höra att vår lärare är fortfarande sjuk och har fortfarande inte skrivit ihop ett prov så vi flyttar det FÖR ANDRA GÅNGEN. Inte trodde man att man skulle va arg för att man inte får göra ett prov, men att skjuta fram det hela tiden känns så onödigt! My angryness ska riktas mot att äta en kanelbulle.


Eventhough It's breaking

Igår va en himla bra dag. Jag fick höra så många fina saker så jag kunde inte vara annat än glad.
Jag älskar dans, och att få höra saker som har med mig och dans att göra är så sjukt optimalt! Jag hör det lite då och då från olika håll gällande olika saker inom dans och det är så stärkande!
Två år till sen ska jag fördjupa mig ännu mer i dansens värld. Det är dags att tagga till!


RSS 2.0