Party party!

Lite smått bakis idag. Jag drack en del igår då servitriserna serverade vin och öl till mig som till alla andra vuxna drack. I enjoyed it.
Meeen jag är på dåligt humör idag. Min bror Jacob är så dum. Allt jag gör är fel. Alla jag träffar är fel människor. "Jag ska inte träffa utländska killar för att de slår tjejer, även om de är adopterade och supersnälla så kommer de att slå mig. Jag är dum och blåögd och får skylla mig själv."
Så det är alltså bättre att ta de som min bror. Som inte slår men som vänstrar och håller på.
Fuck it!


The day off

Sitter här med brorsans kanadensiska flickvän och har det gott. Det börjar snart vankas middag med folk som kommer utifrån Sverige till denna 50-årsfest jag snackat om. Engelskan börjar fixa till sig och det är så himla kul att träffa meinen bror Marcus igen.
Imorgon kommer bilder på stiliga jag inför the big party.
Küss!


Eeehm

Eeehm. Väntar på bussen.. I Alvesta.. Skumt en fredagsmorgon..och kallt.


Colombiano de muscolos

Nationellas läs del är gjord och man kan ärligt talat inte veta hur det gått. Alla frågor är så kryptiska, men det finns inget jag kan göra åt saken nu så det är bara att vila inför skriva uppsatts på torsdag.
Nu är tisdagen över vilket betyder att det är 2 dagar tills min bror kommer hem!!  Börjar bli lite nervös faktskt, mest förväntansfull. 2 jäkla år sen sist. Jag har blivit så stor, tycker jag i alla fall. Annars finns det inte särskillt mycket att säga faktiskt. Jag har så mycket annat on my mind som ni inte vill höra om, eller egentligen hade ni nog velat veta men det får ni inte! My secrets. Moahaha!

Puss och godnatt

Ibland är allt bara så bra


Fresh air with a scent of fish

Klockan är mycket och jag är inte i närheten av trött. Jag hängde med alexandra ikväll då vi hann se tre filmer. Vi började med animerat, gick över till thriller och avslutade med en skräckis. Soffställningarna var till en början..
 
men slutade såhär..



Paranormal activity Tokyo night är värd att se. Den har sina stunder! Vi fällde till och med några tårar av skräck, awesome.

Tidigare idag hade jag mitt jäkla fysikprov. Vet inte hur jag ska tro att det gick :S. Men slapp tänka på det när det blev en låååång fika med Elle. Vi prata nyttigheter, onyttigheter och boobs, fast på killar.. Grrr.

Just nu fördriver jag tiden med att titta på dansklipp och funderar att titta på "fråga Olle dokumentärerna" som går på 5an. Alexandra rekomenderade dem, crazy you! Ah, så gör jag nog.

P.S Min rumpa är fortfarande röd.



Röd but-face

Om man inte förstod det så handlade det tidigare inlägget om att jag skulle sola solarie. Min pappas flickvän har 50årsfest på lördag nästa vecka och det kommer massa folk från lite här och var, inklusive min bror ända ifrån Kanadda, Wiiihii! Jag vill i alla fall inte se ut som en snöflinga så det blev att skaffa sig lite färg. Blir nog en till sväng nästa vecka tillsammans med Alexandra. Men jämte henne kommer jag ändå se ut som en bleking. Jag blir inte alltid brun utan mitt ansikte blir rött. Jag solade dagen innan julafton förra året och det resulterade i mycket foundation på julafton. Så idag var jag försiktig och smorde in ansiktet med solfaktor, något jag inte räknat med var att få två illröda skinkor. Kläderna river lite obekvämt på baken och jag kan liknas vid en babian, nice...

Fysikböckerna fick stängas kl 21 för att kolla på lite spännande program. Jag orkar lixom inte plugga. Det går som det går känner jag. Nu väntas en skön natts sömn.
Godnatt!


Nakenfis

Nu står jag naken i ett rum där så många andra stått nakna förut för att få uppleva 12 minutes of heaven.

Jag ska se ut som en gudinna på 50-årsfesten!


Soffhäng

Jag är hemkommen ifrån min korta skoldag med 2 lektioner. Dagens händelse var att jag fick en ny samhällslärare, Sofie. Hon är hyper och väldigt energisk, glad och pratar i 170 km/h. Men god forbidd att du ska kolla något på mobilen, då ändras hennes glada jag till jävulen. Hon passar för vår mobilklass (not). Fan. Jag och mobilen hade ju vår quality time på samhällslektionerna. Något jag gillade med henne är dock att hon är noga med att arbeten ska vara inlämnade i tid. Jag känner likadant. Jag skriver hellre ihop ett slut på ett arbete lite snabbt och lämnar in ett ganska bra arbete än ett bra efter deadline. Så det gillade jag med henne.
Nu chillar jag och Henry in the soffa innan det är dags för träning och fysikplugg.
Ciao!


Just as easy

Sitter på kulturama i min ensamhet och lyssnar på partymusik som blir så himla bra med de två basarna som vibrerar. yummää! Jag har glömt bort att blogga för jag har varit så trött, men nu är det bättre igen. Jag har upptäckt att jobba på söndagar gör så att det känns som om jag bara har helg fredag, lördag. På lördagskvällen ser jag det som att helgen är över. Det är inte så himla bra för det blir inte så mycket vila på helgen. Jag måste nog säga att jag längtar tills allt dethär med dansuppvisningen är över så man kan få ta det lite lugnt. Sommarlov är så jävla lockande, men det är bara att stå ut sista tiden. Veckan som kommer har jag fysikprov som jag inte alls vet hur det kommer gå. Jag vet att det är på termofysik men jag vet inte riktigt vad det är....hehe inte så lovande kanske. Men jag har fått C och D på tidigare prov så nu vill jag inte sänka mig ännu mer. Satsa högt Josy!
Nej nu är det dags att dansa lite innan elever börjar droppa in.

"När jag dansar får jag vara precis vem jag vill. Vill jag gå in i en karaktär kan jag göra det. Vill jag vara mig själv, inga problem. Det härliga är ju att jag bestämmer själv /.../
Medan jag dansar behöver jag dessutom inte tänka på alla saker som måste göras, vilka krav som finns på mig. När jag dansar lever jag i stunden. Jag får göra något jag älskar. /.../
Dans är inte bara steg man gör, utan det handlar om att göra det till sin egen grej. Dans är ett sätt att kommunisera. Det är ett språk alla förstår"

Gaddarna ska kollas

Är i väntrummet på folktandvården, lika nervöst varje gång!


Back to life, back to reality

Då var allt igång igen. Jag känner mig inte riktigt redo men det kan jag inte göra något åt. Idag hade jag bara en lektion vid halv 1 så det var nästan lov idag med. Men jag har tagit det för lugnt idag. Alla som går i 1an går och panikar över vad man ska prata om på sin muntliga del i det svenska nationellaprovet. Jag har min redovisning på torsdag och jag har inte förrän typ nu, senaste timmen klurat på vad jag ska prata om som har med relationer att göra. Men jag kommer bara tillbaka till ruta ett, dans. Min relation om dans.. kanske inget andra kommer tycka är kul att lyssna på men screw that, bara jag får ett bra betyg. Så det blir väl lite om vilken stil jag kör och varför, undervisnings biten, att få uttrycka sig och varför jag dansar ofc. Kanske lägger upp ett smakprov imorn om jag inte måste panikskriva hela kvällen, vilket inte hade varit helt olikt mig. Sen så måste jag ju använda mig av datorn på något sätt, eller skriva på tavlan. Jag tänker ju då visa ett klipp med dethär att man förmedlar känslor genom dans. Den biten har jag fokuserat på nu. Det är ju det enda roliga i detta arbetet.
Jag fastnar nog för Kyle Hanagami som är bra på förmedla känslor, men det väger också mellan Les twins uppträdanden som innehåller väldigt mycket humor. So hard!
Jag sover på saken!

I'm back in town

Nu är jag tillbaka i Växjö och har direkt övergått till mitt nyttiga jag. Eller, jag åt lite godis hos Alexandra igårkväll men det var överkomligt. Idag hade jag väckning kl 9 så att jag skulle hinna ut och springa innan frukost. Sen gjorde jag mig vacker och träffade Elin Halotonen för en fika. 3 timmar med en massa prat, ventilering och en del peppning med. Elin du är så bra! <3
Jag bara måste ta mig till Åsa en helg snart. Baah, jag måste hålla hårt i mina pengar så jag kan göra lite roliga tripps. Nu har jag beställt 2 par till chachipants för en del pengar så nu får det vara slut på det roliga, ett tag i alla fall.
Nej usch nu blidde jag trött. Lika bra att göra sig klar för sängen och krypa ner i soffan en stund.
Tjing!




Hör fåglarna sjung

Jag steg upp klockan 11 idag och drog på mig träningskläder och inledde dagen med en springtur på 4 km. Lite tungt idag var det allt. Min vänstra benhinna började spöka lite efter första kilometern och gav inte med sig på hela rundan. Men efteråt var det rätt skönt. Jag var nöjd med tiden och känner att min kondition börjar bättra sig lite. Efter att jag duschat och klätt på mig lite varma kläder käkade jag frukost i solen på verandan, inte helt fel här på landet kan jag säga. Men det som verkade bli en lite nyttigare dag blev inte alls det när jag som väntat åt kebab. Den var supergó men onyttig. Och på väg genom stan så insåg jag att vi var jätteära ett ställe som heter godis land, vilket är en godisaffär med ca 800 sorter. Jag skulle ju bara plocka lite men när det finns så många goda sorter så blir lite av varje ganska så mycket i slutändan. Så en liten andel av det som var lite av allt ligger nu och guppar i min mage. Men imorgon ska jag vara nyttig! Inget godis, chili con carne och ris till lunch och gärna grillat på kvällen. Är inte så himla taggad på påskmat i år. Jag har ju redan ätit det i 16 år, eller snarare ätit köttbullar i 16 år. Det är det enda på påskbordet jag gillar. Så nejtack påskmat i år.
Ja tack till sängen känner jag nu. Jag hör av mig imorgon om vad långfredagen har att bjuda på.
Buenas noches!


Love handles

Det är så mysigt här på landet! Idag var en kanondag, vill inte riktigt gå och lägga mig för imorgon kommer inte vara lika awesome.
Jag åkte alltså till stan för att fixa kläder till 50-årsfesten, vilket jag hittade (eller snarare min faster, hon fick alla i affären att engagera sig i vad jag skulle ha på mig). Så det blev en lite sportig svart och vit klänning med en lite udda sydd kavaj och världens underbaraste skor som var så sköna och så snygga. Längtar till festen, kommer vara en sofistikerad yet ung and funky tjej. Kan ni se det framför er? I can...so nice! Därefter blev det en liten runda på stan med mammsen. Men jag var redan trött på kläder efter att ha provat en massa att vi bara kika runt och bestämde oss för att käka american pizza istället. Så vi köpte det och tog med till landet och åt med faster och farbror. Vi skratta och hade det mysigt. Sen sov jag middag, vilket inte är tantigt utan mer ett tecken på att jag shoppat stenhårt, så hårt att det blev fetstilt, det är antsrängande. Sen var det dags att vandra tillbaka till faster för pappa hade jobbat i e-tuna idag så han skulle komma ut till landet och hälsa på sina syskon för en gångs skull. Främst va det väl för att jag var här, but anyway. Så hela syskonskaran på 4 stycken var på landet och drack kaffe, förutom pappa som tog en öl och chillaxa. Han är så totalt annorlunda när han är med sina syskon här på landet där han är uppväxt, än när han är med sin tjej i stan och ska träffa alla hennes bekanta hela tiden. Här är han som jag mindes han när jag var mindre. Jag gillar min landet-pappa mer men den får jag bara se en gång per år. Men när jag får se den så blir jag varm i hjärtat, samtidigt lite sur för att det är så sällan, men mest varm. Det blev att han stanna tills sent på kvällen. Vi körde in honom till stan för kanske två timmar sen. Så en asnajs dag som rarely happens.
Något som inte var lika najs var att jag idag ätit american pizza, lite godis på eftermiddan innan jag somna, lite tårta hos faster, cola som jag försökt sluta med och pringles (de starka är farligt goda). Mitt nyttiga liv raseras och jag fick ett tydligt tecken på att jag måste träna när vi åkte ut mot landet igen efter att ha släppt av pappa. As you may know så på kvällen så är all radio kass, de sänder vilka skitlåtar som helst. Nu när vi åkte var det en väldigt vääldigt futuristiskt låt med bara elektroniska ljud och då och då kom det en röst som "sjöng"
-Looooovee handles.
Så jag tänkte, OH HELL NO, imorgon ska jag ut och springa. Men det hjälpar nog inte så mycket när jag ska äta den fina kebabtallriken på eftermidagen. Men efter imorgon blir det skärpning igen, bannemej!
Nu ska jag nog titta på bilar 2 och sen krypa till kojs.

"Loooveeee handles..."

Och juste, look at them pretty shoes!


De gjorde mig lång och var de skönaste skor jag haft, de får A++++


Lever lantlivet

Jag och mor kom till stugan runt halv 3 igår. Fick städa lite efter vad julen har gjort to the place. Lite råttskit och även råttan det kom ifrån. Eller en mus måste det varit men man säger aldrig musskit?
Anyway, det blev en runda in till lilla samhället malmköping för en klänning min faster sett och tyckte jag skulle ha på en 50-årsfest som är i slutet av april. Men den var inte jag, tyget var jag men den var så himla konstigt sydd. Så idag tar vi nya tag. Sitter och väntar på farbror och faster ska hämta upp mig, då bär det av till e-tuna för shopping.

Det är farligt att bara vara i stugan i några dagar. Det finns så mycket god mat man ska hinna äta. American pizza stället är gudomligt! En jättetattig pizzeria har världens godaste kebabtallrik. Dethär ska jag lyckas pricka in på idag och imorn, sen är det ju påskmat som gäller. Nyttiga jag kommer att försvinna.
Oh, time to go.
Ha det bäst ät kebab, i know i will!


Dont you just hate asians..


Grrr i'm angry

God morgon....eller inte. Jag gick upp kl 8 idag för att hinna tillaga mig en lunch att äta på kulturama då on stage skulle träna mellan 10 och 12 och därefter var det rep med lärardansen. Så jag tillagar för första gången stekt ris och baconlindad kyckling i ugn för att ha någon bra nyttig lunch. Jag pallrar mig ut i blåst och går till kulturama, kommer dit och igen är där. Jag inser ju att jag måste missat något och slår på Facebook. Där står det att on stage träningen är inställd för att Lone har feber. Det skrevs på fb igår och Lone hade skrivit, jag har inte allas nummer så sprid detta vidare! Jag var tydligen den enda som inte visste. Jag käkade ju thai och var på bio igår och kom hem sent. Jag har ett liv! Jag kollar inte Facebook stup i kvarten. Varför var jag den enda ovetande!? Jag känner mig bortglömd :( så nu ska jag inte göra ett dyft tills jag får värma mat som jag hade kunnat äta nylagad istället.
Grrrr!


We're not the same

Söndag igen och jag är så taggad på jobb nu när jag har korrat färdigt mina bitar. Så full rulle hela dagen. Efter jobbet ska jag springa min rund, duscha snabbt, göra mig vacker, träffa tjejerna i klassen för lite thaimat som efterföljs av hunger games. Ingen rast ingen ro.
Måste kila, börjar snart.
peace!

RSS 2.0