Öppet hus

Idag blir det dans för hela slanten. Det är många prova på klasser att ta och sen så blir det audition för hip hop prep och On stage. Wish me luck! Strax ska jag hålla i en locking klass. bara 30 minuter men jag är skitnervös. Första gången jag undervisar i det, Och många jag känner ska ta den klassen. Tänk om jag gjort för svår korreografi eller att dom tycker den är tråkig eller att jag är tråkig lärare.
Waaah! 10 minuter tills showtime. Måste förbereda mig mentalt en stund.

Bye!


Helg!

Äntligen är helgen här! veckan har gått rätt snabbt men helgen har varit efterlängtad ändå.
Igår i skolan var det nollning, fick hälla vatten över ansiktet sen leta efter sockerbitar i en skål med mjöl, hitta på ramsor, klättra på stolar mm. Fett bra med nollning. Klassen växer samman så det kan nog bli bra dethär tillslut. Nu ska jag korra lite till mina lockare jag ska ha i höst sen ska jag housea lite med Hanna sen ikväll är det bio som gäller.

Fett!

Tjollahopp!

Det är såhär att jag har en viss dator timmar per månad som jag kan va på internet. Den tiden gick ut ganska snabbt denna månaden så jag har inte kunnat skriva några inlägg. Ska byta internet-tjofräs så snart kan jag surfa hur mkt som helst, när som helst.
Jag har nu börjat gymnasiet! Ingen större skillnad från grundskolan. Bara att hela skolan är en ända stor labyrint. Lite tråkig klass än så länge men det artar sig. Folk börjar prata med varandra nu så det kan nog bli hur bra som helst. Nu sitter jag på kulturama och ska sätta igång med lite planering för mina klasser.


At wooork!

Tjing to the ling! (Elles uttryck)


It's over!

Mitt liv är inte ens nära över men det känns så ibland. Till exempel när man får se sin klasslista och inser att de bilder jag haft i huvudet på hur jag och mina 3 bästavänner ska ha det så jävla bra när vi går i samma klass på gymnasiet är krossade! Jag hade turen att hamna med en av dom. Men de andra två hamna i helt olika klasser. Taskigt! Jag hade mailat skolan och allt, vilket dom sa att man skulle göra ifall man hade önskningar. Roligt att dom bestämde sig för att inte ta hänsyn till mina önskningar.
Och sen på det så har jag nog det sämsta schemat i världhistorien. Torsdagar.. den dag man är som tröttast för nästan hela skolveckan har gått men ändå är inte helgen riktigt där, den dagen går jag till 16.05. Och när helgen är som närmast slutar jag 15.50! De andra NA klasserna har mkt bättre scheman. Orättvist, nästa år måste jag ha ett gudomligt schema för att det ska kompensera till detta.

NU ska jag införskaffa mig en dator och sedan ha girls night med Elle och Alexandra.

Ciao!

Jahop...

Jag gick och la mig kl 5 i morse och jag var inte ens trött. Men jag tillät inte mig själv att sova ut. Måste faktist börja vända tillbaka dygnet. Så jag hade väckning, snoozade i en halvtimme, duscha och fixa till mig lite för att sen göra ingenting. Trodde jag skulle mysa med Alexandras nya katt men blev inte så. Sen så ville Hanna ha hjälp med sin inflyttning i Elin och Martins "gamla" lägenhet men henne hör jag inte heller någonting av.
Jag känner mig som en sån person som man ser i filmer, som bor ensamma hemma och går upp varje morgon gör sig fin för att sen sitta på en stol och titta ut genom fönstret.


Känner mig lite uppklädd för att va hemma.


Adjö, farväl, auf wiedersehen, good bye!

Då har jag sagt hejdå till Elin och Martin. Imorgonbitti åker dom, men som tur är så ska jag hälsa på dom första helgen i september. Så jag klarar mig nog i 3 veckor, knappt det.


I'm gonna miss u guys <3 

Tidigare idag blev det träning med en liten del av On stage. Vi planerar att dansa på stan lördag nästa vecka. Ingen stor show men värd att se. Kanske vill just DU börja dansa på Kulturama. Kom och titta på när On Stage dansar för att se vad vi på kultis har att erbjuda. Sen ska du såklart komma på öppet hus den 28e Augusti. Prova på olika stilar för att hitta den du tycker är roligast. Det ska bli så kul att komma igång med träningen igen!
Och sen att få stå där fram och leda blir en ny sida av dansandet. Fett!
 

Man hade kunnat tro att det var en kille :S

Oldies!

Det är inte ofta man faktist kollar igenom alla bilder man har på sin dator. Jag har bilder sen jag gick i 6an. Det är sjukt va annorlunda man har blivit på 4a år. Och vad mycket man gjort under de 4a åren. Tiden går för fort! Och snabbare kommer det att gå.
Jag kan dela med mig lite av vad jag varit med om de senaste åren.
(Detta inlägget blir inte helt lätt att lägga upp. Visar bilder jag egentligen vill att någon ska se.)
Men jag gör allt för att underhålla er!


Jag fick min första töjning på min 13 årsdag av my budds.


Alla har väl haft en emotid..... eller?


Haft stans coolaste byxor samt spelat bas i ett band.


Det gick lite fel när vi skulle få igång eldningstunnan med hjälp av bensin...
Bra att jag hade mössa säger jag bara!


Första resan till min far i Bryssel.


Tränat gymnastik


Mitt gamla nickname uppfanns 3 år sen.


När jag äntligen fick min efterlängtade katt, Hårlös men vacker!


En bonusbild för att han är så söt!


Min pyttelilla modell karriär


Jag får kisse nr 2!


Jag hade en liten släng av fjortisness.


Praoat på sangt sigfrids rehabiliterings...ställe.


Gått i en höghöjdsbana skakandes som ett löv! (Bilden togs efter att jag
kommit ner igen)


Haft tandställning.


Var tillbaka i Kanada första gången på flera år.

Hoppas ni fick er några skratt.. medans jag sitter och vaggar i fosterställning.

Måla måla

Jobbade och slet på kulturama i 4 timmar idag. Målade väggarna vita samt 6 partajande människor på vår illgula vägg. Fett najs blev det. Det är konstant party i sal 3 nu.
Efteråt stack jag och fröken Spång till ett mumsigt thai ställe och åt oss feta!


koncentrations face


I dont care if the whole club's dead, cuz the partys in sal 3!


Untz untz

Igår blev det att hyra film med my boys. Och som vanligt när man är hos Johan så slutar det med dunkande musik och strobb.
Jag och johan go way back! Så långt man bara kan komma. BB, två dagar innan mig ploppa Johan ut. Där låg vi och våra mammor på samma rum sen. Sen dess har vi varit bästa vänner. Aldrig varit osams. Förhoppningsvis hamnar vi i samma klass nu om en vecka.


Tänk att man var så liten i 6an.

Obeskrivligt

Här sitter jag i mitt lilla rum och mår så jävla bra! Grym musik ljuder i hörlurarna som får mig att tänka.
Vad hade jag gjort utan dansen, vem hade jag varit utan dansen. Svar : inget och ingen! Jag blir tårögd av hur starkt jag känner för dansen. Lite av en aha-upplevelse. Jag har alltid gillat dansen men just nu, denna kväll känns dansen som en varm omfamnande kram. Den tar han om mig. Håller mig trygg. Visar mig vem jag är. Visar det jag känner. Visar det jag upplever. Sjukt rogivande känsla. Tårarna väller upp i mig och jag låter dom rinna, för just nu mår jag så jävla bra! 

Inspiration

Kom precis hem ifrån en överraskningsfest för Elin. (Känner att denna bloggen har handlat mycket om henne på sistonde, men hon flyttar snart jue!) Sjukt härlig kväll i alla fall. Jag har nog aldrig haft det så mysigt. Massa härligt tjejsnack och annat.
Maja var hemma från Sthlm (där hon pluggar dans), hon visade en liten koreografi och fyfan va imponerad jag blev! Hon är så jävla grym och hon såg inte ens ut att anstränga sig. Jag vill ha den lättheten, kunna använda ansiktet på rätt sätt.. Jag såg så himla mycket som jag ville förbättra i mig själv genom att titta på henne.
Tankarna började snurra och de slutade i, Fuck skola! Jag vill plugga dans, NU! Ta klasser från grymma dansare, uppleva danslivet i Stockholm, utomlands. Men jag får väl gå gymnasiet först och sen, sen ska jag nowhere but up!
Hoppas verkligen jag vågar satsa. Gå emot alla som säger sina "icke dömmande" komentarer om, Men vad ska du ha för riktigt jobb? Man ser i deras ansikten hur dom tänker, menar hon allvar? Leva på dansen? Det går ju inte. Man ska ha fast anställning på något jävla kontorsjobb och ha ett tråkigt inrutat liv.
Men vet ni vad, Jag är inte sån! Jag vill leva livet på mitt sätt, se vad det har att ge. Det går som det går.
You can't succeed if you don't try.

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att säga,
-Va roligt, hoppas du lyckas.  
 Eller
-Det är nog svårt att ta sig dit, men satsa!

MEN tur att världen inte bara är full av tråkiga människor. Och vilken tur att jag har så många icke tråkiga människor till vänner!
Love ya <3

Me day

Idag gick jag upp tidigt och klippte håret. Ingen större skillnad till utseendet men guud va skönt det är att borsta det när det inte finns tuvor!
Eftersom jag hatar när frisören stylar håret när det är klart så sa jag åt frisören.
-Du behöver inte styla det idag :)
-Okej, jag ska bara ta lite puder i det...
och så blir det staylat och helt äckligt. Så jag klev in i duschen och bestämde mig sen för att ta hand om mig idag. Fixa benen, naglarna, äta något smarrigt och göra det fint i min tillvaro.


Det kan behövas en liten städning

This one is for Elin

Jag tänker vara lite gullig och skriva ett födelsedagsinlägg om min tränare som fyller 22 stora år idag! Eller tränare kanske jag inte ska skriva eftersom hon inte är det längre. Om bara en vecka flyttar hon iväg till sköldinge för att plugga dans den jäkeln! Jag blir kvar här och dansar hiphop och house utan denna balla brud!

Alla har ju en person som man ser upp till, som man tänker så vill jag bli. Elin Hartonen du är denna person. Whats not to like?


Du är ruskigt öppen om allt


barnslig...


yet cool.


Glad...


men rak.


Snäll...


och aningen crazy.



Och en bra dansare såklart!

She's got it all. 

Så grattis Elin min, inte tränare, utan vän <3 

Liseberg!

Nu har jag samlat ork att skriva lite om måndags då jag och On stage stack till götet för en dag av nöje.
Uppe i ottan åkte vi pigga och glada! Hade det askalas hela dagen, typ. På hemvägen så började jag må allt sämre och stackars Marcus och Pauline fick ju köra mitt i natten. Men dom stanna lite då och då och hade... nattgympa i guess. 

                                        
  
 
Avundsjuka? I bet you are!


Gaah!

Sjuk igen. Inte att jag varit frisk på ett tag, men nu är jag sängliggandes. Blogghumör = 0

 
Men inte helt fel att mysa med en tjockiskatt när man är sjuk!


fredag

Rix fm festivalen är i växjö ikväll och imorgon. Så ikväll blir det att gå storgatan upp och ner i ett par timmar för att se om det finns något kul att se. Är galet trött efter att ha sovit borta i natt så jag ska vila en stund nu när man har sin egna säng.

Kram!


Evedal

Hade tidig väckning idag för att masa mig ur sängen och dra till evedal med Amanda, Elin och Ellinor. Jag och Amanda var på evedal nästan hela dagen. Vi var bara iväg och köpte en pizza innan vi var tillbaka på stranden och satt i solnedgången och smaskade.






om nom nom

Imorgon blir det evedal igen fast med lite mer folk. Garanterar goofey bilder!

Tjarrå!




Tissetatter!

Dagens goda gärning blev att ge katterna ett välbehövligt bad och att busa med Kim. Henry är inte den som lägger energi på sånt trams..


Tjocke Henry..


Nytvättade Kim


Mr sneaky

Mina katter är rasen Devon Rex. Katter som endast har underpälsen (som alla katter har), men saknar överhåren. Det är en ras som är mycket lekfull och inteligent. Och att sitta högt är något dom gillar. Så att gå med katten på axeln är inte ovanligt.


Rykande färskt foto jag tog mitt i skrivandet. Missarna sov så gulligt jämte mig.

Jag ska nog ta och lägga mig med dom.
Mjau!

Nattuggla


Jag är verkligen en nattuggla. När jag tagit mig förbi den timmen då man nästan somnar så blir jag superpigg och börjar städa och gör sånna saker man tänkt att göra fast aldrig gör.
Men jag vänder på dygnet totalt! Jag är uppe sent och sover hur länge som helst. Men även om man sover länge så är man ju fortfarande trött när man vaknar... så ska det ju inte va? Hur ska man göra för att faktist vara pigg när man vaknar. finns det ens något som att vakna pigg?

Nu är jag i alla fall i det tillståndet att jag måste börja plocka med något. Kvällens projekt blir att rensa ut garderoben.
Jag var hos Elin och Martin tidigare idag och plocka åt mig massa kläder dom rensat ut. Så om det ska få plats i min garderob måste jag också rensa.
Det är bäst att passa på nu när man är på hugget.

Kram!


RSS 2.0