Goe-dag

Jag vaknade till vid kl 8 när mamma låste dörren och gick. Jag vände mig i sängen och somnade om så himla skönt. Nu vaknade jag till vinden som blåser lite hårdare än vanligt och att bara kunna ligga kvar här under det varma täcket är guld värt! Om en liten stund när jag skönat mig tillräckligt gör jag en gottefrukost med varm oboy och kryper sen ner igen om kollar på en film.
What else are studiedagar for?


QT

Kemiprov kan kryssas av från min lista och nu är det bara att se fram emot en mysig kväll med min bestie Alexandra. Tösen vill bjuda mig på mat och ha lite quality time och det tackar man ju inte nej till! Imorgon är det studiedag och med provet gjort kan jag bara ta det lugnt.


Mammut, gojja, marzu och sådär

Gårdagen var en bra dag. En sån dag som man mår bra från topp till tå. Jag fick hålla i en mammut tand som är 30 000 år gammal. ( Egentligen är jag helt hypad över det och vill hoppa upp och ner av excitement, men jag spelar cool)
Sen fikade jag med my sweet Alexandra som jag inte träffat på länge och snacka gojja. Jag fick ut en massa energi på jazzlektionen och kom i säng relativt tidigt och sängen var sådär underbart överskön. Fler sådana dagar tack.
Idag blev det att ta det lugnt, plugga och sen nu häng med mr marzu. Skön start på helgen!


Just stop it

Jag fattar verkligen inte det här med att säga "K" när folk berättar saker. Ja ni hade kunnat leva utan att få höra vissa saker men hur ska man annars kunna föra små-konversationer. Allt kan inte vara intressant hela tiden. Ni som gör så, bara sluta! Det är irriterande, va lite hövliga nu. Tack!


En dag som den här

Första jobbdagen klar och jag är himlans trött fast än det bara var två lektioner. Nu har jag klämt i mig massa tacos en mango och en apelsin, så jag mår rätt bra ändå!
På tisdag har jag prov i svenska och jag har inte ens börjat plugga och jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Jag är ganska obryande nu för tiden. Orka skola och annat jobbigt. Varför kan inte allt vara kul och lätt? Det hade jag gillat betydligt mer!


Back to basics

Det ska bli lite roligt att få komma igång med dansklasserna igen imorgon. Jag gjorde sköna uppvärmningar idag och har påbörjat en koreografi som jag känner kan bli något himla bra. Jag börjar numera 13.20 på söndagar så här ska det sovas länge. Det behövs efter den äckligt jobbiga veckan som varit.
ZzZZzzz


Dooms day

Nu blir jag snart åter en människa som har kontakt med omvärlden. Just nu är det bara fysik som fyller mitt lilla palle. Imorgon blir det fyra timmars prov för att sen återvända till friheten att kunna göra vad jag vill. Jag måste välja nog och väl va jag vill göra. Jag tror bestämt att jag köper en redbull och låter resten flyta på. Spela lite dragonvale och dansa lite rent av. Min snuva är nästan borta så kan vara dags att ta några små steg. Efter imorgon kommer jag vara fit for fight! (Om jag känner att provet gick bra) Klart det kommer gå bra för mig!(jag är inte helt säker på det, de senaste två dagarna har jag inte orkat plugga mer). Usch och fy och blä, nu ska jag försöka sova.


Växjörevy

Precis hemkommen ifrån en växjörevy fylld av skratt. Grymt roligt att se några av mina kollegor på scen och sen stjärnan Hani såklart! Nu har jag nedräkning till fredag nästa vecka då det är dags för att se den igen. *Awesome* (säger jag med falsettröst). Jag blev verkligen glad i hela kroppen, jag känner för att dansa vilket jag inte gjort på väldigt länge! Jag måste hitta tillbaka till den äkta dansglädjen igen. Ett klipp som gör att det pirrar lite i dansfötterna är Kyle Hanagami's nya koreografi till Thrift shop. Gotta love it!
 

Panic at the freedsgata

Jag hinner inte skriva så mycket nu när livet är igång igen. Jag släpar mig upp på morgonen klarar skoldagen med nöd och näppe för att sen sova när jag kommer hem. När jag sen vaknar och får panik över hur länge jag sovit så sätter jag mig och panikpluggar inför mitt kursprov i fysik jag har på onsdag. Så veckans ord blir P-A-N-I-K, panik.
Men jag mår bra i själen nu så även om det är panik så har jag ett lugn innerst inne. Mitt fysiska jag mår inte så bra då jag har en förkylning som inte vill dra. ÅÅ stress, vad gör du med mig?
Pluggar väl en halvtimme till för att sen lyssna på min älskade P3 dokumentär för att lugna ner mig och sova.
Nightynight
 

The child inside

Kom ihåg Hortons citat: "En person är en person oavsett format"
Barnfilmer är ju så bra! Animerade filmer är ett säkert kort när det gäller en bra rulle. Det är lyckliga slut med spänning däremellan, precis som det ska vara. Sen ett fint slut med något att ta lärdom av. Jag är snart 18 men damn va bra dem är!


You're shimmering

God fortsättning på er! Har ni haft en bra start på året? Den 1a Januari blev en soffdag för mig. Jag sov för det mesta och mådde som man förtjänar helt enkelt. Idag tog jag tag i mitt liv som jag tjatat om länge att jag skulle göra. Lite skolarbete gjort men mycket är kvar. Gosh, det är ju bara 4 lediga dagar kvar. Ångest ångest ångest!
Hej så länge


RSS 2.0