Förkyld

IGEN! Jag är så himla trött på att aldrig bli helt frisk. Har ju varit småsjuk hela sommaren som ni vet. Måste börja käka massor av vitaminer så man kan hålla sig frisk sen.
Jag är fortfarande i växjö eftersom tågen krånglade så mkt förra helgen. Så i måndags när dom funkade igen så kändes det onödigt att åka upp till stugan bara för att va där 3 dagar sen åka ner igen. Så ingen mer stuga i sommar.

Nu får jag faktist ta och blogga ikapp igen.
Öland var jag ju på förrförra helgen. Det var mysigt att va med tjejerna igen. Vi hade inte träffats sen skolavslutningen.
Vi hade det dunderfint på stranden där vi låg i 2 dagar samt i den nya inredda stugan Amanda bodde i.



Amanda och moi!




Knas!



Tillbaka i växjö så busade vi på kulturama.

Nu bor jag hemma igen så nu SKA jag bli bättre på att uppdatera, jag har inget att skylla på..

Skärpning!

Jag ska bli bättre på min bloggning.... snart. Denna veckan är jag hos min pappa som inte har någon dator till mig, och på söndag åker jag till sommarstugan en sista sväng. Så inte mycke bloggning då. Men på lördag nästa veck så är jag i växjö för att stanna!

Idag blir det att gå och se den sista Harry Potter filmen. Jag är inte säker att jag faktist sett alla tidigare filmer men man hänger väl med i storyn ändå? Väldigt faccinerande att J.K.Rowling skrev den sista filmen först. Och behövde då en början till sin berättelse, som blev såå dunderpopulär. Attans att man inte fick rollen som Harry Potter. 2 miljarder dollar hade suttit fint i kassan. Det är sån sjuklig stor summa pengar så jag fattar det knappt.
Jag måste tänka 100, 200, 900, 1000, 2000, 10 000, 50 000, 100 000, 900 000, En miljon! 50 miljoner, 500 miljoner 900 miljoner, En miljard! Sen lika mkt till... Sick i tell ya!

ooh, solen kikar fram. Vi får njuta av den medans vi kan.
Tjing!

(lite osäker, finns 1000 miljoner eller är det detsamma som 1 miljard?)


Fel, fel, fel, fel

I ett inlägg för jättelänge sen skrev jag att jag fick den sammanlagda summan 175 i betyg, men jag mena givetvis 275. hehe..

Så trött

Idag kom jag hem ifrån öland vid kl 7 och då mötte jag Elle på stationen. Vi traska då hem till Alexandra där vi skratta som vanligt. Nu är jag jättetrött och orkar inte skriva mer. Jag gör det imorgon och slänger upp lite ölandsbilder på det.
Godnatt!

Pics or it didn't happen!

Jag bjuder på lite bilder nu när jag är hemma och har min dator!


Streetstar summer camp. Min, Marcus och Hannas crib.



Hanna fick en lite problem med hur hon skulle posera



Mr and Mrs muscle



Hade man tråkigt så..




Detta är
Elins sanna jag



Och så var det kryssning till Åland



Det är faktist lite kul, En gång per år sådär



Sidney Bunn, jag bodde granne med denna tös i Kanada som nu mera bor i Norrtälje sen 5 år tillbaka



Alex bunn och hans kompis när vi glider in i stockholm skärgård



En liiiten ö med en liiten fyr


Nu är jag ifatt lite med bloggandet. Ikväll drar jag till öland med ett gäng tjejer, Awesome.
Så ses på måndag!


Åland

Jag var på den årliga ålandskryssning i tisdags. Mycket trevligt måste jag säga. Jag gör det varje sommar med grannarna jag hade i kanada (som numera bor i Norrtälje). Det blev en del shopping i taxfreen och såklart dans mitt ute på havet.


Lunch buffé dag 2.  (Jag har inte en dansares hållning..)

Jag har ju inte min dator i sommarstugan så jag får sno lite bilder från fejjan hela tiden. Men imorgon blir det bild bombning då jag är hemma i växjö några timmar innan jag drar vidare mot ö landet.

Hade!


Igår..

kom några kusiner med lite vänner och bror med respektive hit till landet för en helg av god mat och dryck och chillaxation. Det blev en massa prat och skratt som vanligt, även en del charader i sena natten.
Idag är det en vecka sen jag fick ont i halsen och va febrig och så,och jag är fortfarande inte bättre. Så ikväll vid kl 18 är det inbokad tid med farbror doktorn. Kan vara en eftersläng av halsflussen jag hade för drygt en månad sen. Jag måste ju bli frisk tills jag ska till stockholmholm på tisdag. Gärna innan dess så man kan bada lite.



Dagens visdom!
Njut av sommaren.......... för snart är det vinter!


Old pic



I'm back!

Jag är hemma ifrån det underbara lägret streetstar. Jag åkte dit pigg och glad. Åkte hem trött, glad och förkyld. Men det va det värt!
Nu är jag helt rastlös efter att ha dansat ca 5 timmar om dan. Här på landet kan jag typ göra ingenting eller ingenting.

Grupp 3


Ovan är alla balla mäniskor jag umgicks med i en vecka.
Själv tycker jag att en vecka var för lite. Två veckor, och man hade utveckalts något enormt.
Stämningen där gjorde att man släppte loss, och man blev inspirerad av så många människor.
Nu har jag stort sug av att flytta till sthlm för att gå på fryshuset. Grym skola som ger en både dansdelen och en teoretisk del. Tex Dans/Sam, Dans/Na. Hur awesome vore det inte! Men får vällan se hur det blir med det. 

Lägret bjöd även på..

 
Chillidill i solen


 Och erövring av stränder


Sen får vi inte glömma natthumor, nattbråk och nattdansen. det får ni se senare ;)
Kram!


RSS 2.0