Hurra för dörrar

Jag ligger här i min säng och filosoferar. Tänk vad dörrar är bra! Vad konstigt det vore om vi bara hade hål i väggarna istället. Det är helt klart en vanesak men livet skulle inte va detsamma. Du kan visa ilska med en dörr. PANG (min imitation av en igensmälld dörr). Du kan stänga ute saker, tex mina katter om natten. Men dörrar kan också stänga in saker (nu tänker jag inte på ett skumt mördar-vis) men tex mina katter när det inte är natt. Dörrar är underskattade!
Jag ger dörrar 5/5!


Mind blown

Nu är kvantfysikens härliga värld här igen, eller?
Jag förstår inte grejen med att läsa om detta när det inte går att förstå.
Tex, partiklar som har en massa kan aldrig uppnå ljusets hastighet, än så länge inget konstigt.
Men en foton (ljusstråle) kan ha rörelsemängd (som är massa x hastighet). Stop och belägg! Så en ljusstråle som inte har massa kan ha rörelsemängd, som är beroende av massa!? Fotoner är masslösa! Om den ha massa skulle den inte ha ljusets hastighet!?
Ni hör ju hur wack det låter.
Mind is blown i tell ya, mind is blown!


Partaj

Helgen inleddes med att träffa min sköna Alexandra som har ny lägenhet. Hur fin som helst var den. Jag vill också ha ett eget ställe som jag kan mysa runt i, men jag för snylta på hennes ställe så länge. Helgen avslutas med att titta på Partaj som går på 5an. Dem gjorde karikatyr på sådana människor som jobbar på Carlings. Så himla klockren va den! Så man undrar ju, hur går en arbetsintervju till för att få jobb där? Att människor kan sitta i Stockholm och pricka in personligheterna på dem som jobbar på Carlings i Växjö!? Partaj, du förgyller min söndag. Tack!


Fannyfika

Efter en helt ordinarie skoldag så passade jag på att fika och shoppa med min Fanny! Det har inte funnits tid till det med alla rep så nu fick vi prata ikapp om livet och klaga lite (egentligen ganska mycket).
Jag har verkligen inte köpt kläder på länge så idag tänkte jag införskaffa mig lite vårnytt, men som vanligt kommer man hem med en stor gosig tröja som jag kommer använda när jag tränar. Att det ska va så kul att leta danströjor medan lite finare vardagstoppar i min smak inte går att hitta?
Okej, egentligen finns det mycket fint men antingen blir man bankrutt av ett sånt plagg eller så är det tight och ah....det är inte riktigt min grej det där.
Dagens i-landsproblem bjöd jag på här och nu men det tar jag inget extra för!


Nu är allt över

Alla föreställningar är gjorda och vi har fått mycket positiv respons. Folk var och såg den flera gånger vilket är ett riktigt gott tecken. Måste också ge ett stort tack till Izabell som satt i publiken några gånger och jublade som bara den. Du fick igång publiken som då gav oss massor av energi. Tack gos!
Synd att inte så många andra kompisar fick se den när man slitit så hår, men mamma som kollade hela 4 gånger på den fick väl täcka upp för det.
Det är så skumt när man jobbat med detta i över ett halvår och att det nu är slut och kommer aldrig mer att finnas... Kul har jag iaf haft och lärt känna så grymt roliga människor! En avslutningsfest som varade till kl 6 på morgonen var verkligen ett brakande avslut på det hela. I'm gonna miss you!


RSS 2.0