Summer camp!

Dagen är kommen. Idag anlände jag till Sköldinge för att börja det grymma lägret streetstar! Idag var det provapå alla stilar i 20 minuter för att sen veta vilken nivå man vill ha denna veckan. Även om det bara blev 3 timmar totalt så blev man ju svinigt trött. Man märker att man inte tränat på ett tag. Nu myser vi som delar stuga i sällskapsrummet och käkar chips,popcorn, rings, godis, nötter och dricker lääsk!

TTYS!

Midsommar

Gårdagen började som vanligt med att vi (jag, faster, kusin och hans vänner) högg ner små björkar i skogen, plocka lupiner och klädde den lilla midsommarstången. Sedan blev det mat och skratt på logen innan ett dopp nere vid sjön. Bästa momentet på kvällen är väl när min fulla kusin ska gå upp ur vattnet, knyter om handuken runt midjan och drar av brallerna. Han tappar balansen, faller baklänges in i en buske och kan inte ta sig upp. Vinden får handduken att fladdra lite och hans vänner viker sig av skratt.
Livet på landet... inte att leka med!

Usch, har inget roligt att skriva om när jag är här på landet,men det blir det ändring på på måndag! DÅ börjar streetstar summercamp! En härlig vecka med dans och skratt! Då blire saker att skriva om, kanske tom en gästbloggare!

LÖV!



Stugan

Det blir lite dålig uppdatering nu när jag är i min ljuva sommarstuga, ute i Ekilstuna skogarna. Jag har inte min dator med mig så jag får nöja mig med fasterns sega.

Jag ville inte åka hit först men så hiiimla skönt att vara här och inte behöva göra någonting. Idag har jag bara umgåts med släkt och vänner. Inget fel på det! 

Jag passar på nu att önska er alla en glad midsommar med massa gotte!

Ciao!

Nostalgi

Satt på youtube och ramla över Skrotnisse och hans vänner klipp, därav började jag kolla på alla godingar från när man var liten. Attans att jag bara har filmerna på VHS!

Nr1 Kalles klätterträd!




Nr2 Skrotnisse och hans vänner


Konstigt att jag inte blev vettskrämd av filmen dock..


Nr3 Farbrorn som inte vill va´ stor




Nr 4 Magister flykt






Måndag

Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska på Streetstar summer camp! Längtar som fan. På lägret kommer det bjudas på Breaking, Locking, Hip hop och House klasser. Housen har blivit av en favoritstil för mig även om jag bara dansat det några få gånger. Det är så grymt groovy och för att inte glömma jobbigt! Danserna kan se enkla ut men det är för att stilen är laid back . Men kollar man på fötterna så förstår man att det inte är fullt så simpelt. 

Lockingen ska också bli kul, måste få inspiration till min locking grupp jag har senare i höst. Självklart ser jag fram emot allt men i de två ska jag ha ett speciellt vakande öga.

För er som inte vet vad House och Locking är, Enjoy groovet i House och the goofyness i Locking!

House    http://www.youtube.com/watch?v=YjkAq3LWwOs 

Locking  http://www.youtube.com/watch?v=tkLkhHk-c5s    


Kosta

Hemkommen från en awesome fest i kosta. Bra umgänge, bra musik. Bättre kan det inte bli. Nu ska jag sova en stund.

Btw, kvällens låt : http://www.youtube.com/watch?v=aJf1wF_FHXU

"vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.."

Sommar!

Idag var skolavslutningen! Det var en massa prat av lärare som vanligt men sedan fick vi de värdefulla kuverten med betygen. Jag är helt okej nöjd med dom. Känner mig inte över-duktig eftersom typ alla andra vänner jag har är superduperduktiga i allt men jag kommer i alla fall in dit jag vill, I hope! Jag sökte natur programet och kom in preliminärt.
I julas hade jag 140 poäng och 145 var snitt nivån för de intagna på natur. Nu har jag en poäng summa av 175 poäng, så inte såå dåligt.

Efter en massa bilder och kramande stack de flesta flickorna i klassen hem till Alexandra och fikade in sommarlovet.
(dessvärre vill inte mitt internet sammarbeta just nu, så ni får bilder imorn.)

Äntligen färdig! Ingen skola på 9 veckor. Nu väntas ledighet och dansande i massor!


Onsdag

Tja, hemkommen från mr marcus anderssons place. Kvällen betod av grillning, prat, film och lite kläd letande. Marcus hade tänkt slänga lite kläder men jag, Amanda och Elin dök ner i påsarna och hittade some nice stuff!



Elin glädjdes åt fynden..


Jag blev fascinerad över klädernas storlek..

Nu ska jag sova, imorn är en stor dag. Början på lovet, slutet på nian. Ha det fint!








Tisdag

Jag tittar på so you think you can dance. Det är första avsnittet idag och jag hade redan innan hört lite rykten om vad man kunde tänkas se. Jag har 2 dansare som jag verkligen älskar och jag följer deras framsteg. De kallar sig för les twins, alltså tvillingarna fast på franska. Deras koreografier har alltid inslag av komedi, man blir så glad av att titta på dom! Men idag då på auditions till sytycd har 2 snubbar tagit stora delar av les twins koreografi! SKANDAL! De kan faktist bli bötfällda, och något som var ännu värre är att domarna gav grabbarna massa komplimanger. Domarna måste ju känna till les twins och deras sätt att vara, dom har ju tom vunnit en av de största danstävlingarna som finns. Grrr, Rage.
Men samtidigt har jag sett många svinigt bra dansare. Det kommer bli så grymt att kunna kolla på detta om kvällarna!

Här kan du se denna skandal, när dom tar les twins korreografi --> http://www.youtube.com/watch?v=3s1doSilyQc

Gör såhär för fattar inte riktigt hur man gör alla sånahär finesser än.

Peace!

Måndag

Skolan är totalt meningslös sista vecka, idag rensade vi skåpen och hade dragkamp, där vi slutade på 4e plats.

Kvällen tillbringades på kronoberg där vi 9or hade avslutningsfest. Mat och dryck och underhållning stod på schemat, väldigt mysig. Kvällen till ära drog jag på mig en klänning som egentligen inte alls är jag.. föll väl lite för grupptrycket, att man verkligen inte kunde ha annat än klänning!


Såhär blidde det 8)

Nu är jag trötter och ska tagga morgondagens uppträdande på skolan. Sommarskoj ska förgyllas med lite hip hop dans!

woop woop!

Yummäh

Nyduschad och fin och unnar mig själv en söndags snack.
Imorn är det "dragkampf" (elles påhitt). Alltså.. dragkamp. Alla 9or på skolan möter varandra. I'll tell you how it goes later.

Mm-mm-mmm

Mm-Mm-mmm!




Bröllop!

Då var jag hemma igen. Igår bevittnade jag vigseln mellan min kusin, Gustav, och hans sambo, Hanna. Dom var superfina. Hade dessvärre inte kameran med mig till bröllopet men kommer nog få lite bilder framöver 8).
Efter vigsel blev det mat och dryck som sedan toppades av med dans. Vid 3 tiden (på natten) kom jag och brorsan på att sista taxin till hotellet gick halv 3... så vi fick gå, Tills en taxibil mötte oss och berätta att de gick till 3.30.
Krångligt detdär med tider asså!
Allt som allt, awesome helg!

Kiss shark!

Tjingeling!

Skriver några rader innan jag ger mig av till stockholmstrakterna. Det är nämligen så att min kusin gifter sig idag. Så imorgon är jag tillbaka med lite moments och bilder att dela med mig av :D

Kram!

Attans...typ

Jag föll i fällan. Länge har jag varit emot bloggar. Ser ingen mening med att läsa tex modebloggar eller andra om obetydelsefulla människors rika liv. Jag läser knappt mina vänners bloggar.
Vissa dagar har man ju ändå funderat på.. hmm om jag nu hade en blogg vad hade jag skrivit idag. Då känns livet väldigt inrutat när man tänker efter. Skola, träning och sen plugg. Så vad skulle det då vara för mening med att ha en blogg? Men jag ska göra mitt bästa att hitta på andra skojsiga saker att skriva om.

Även om jag dragit mig ifrån att bli en bloggare så är jag faktist lite taggad.
Ni får veta mer om mig snart!

Ciao!

Till Josy.

Tjena bruden! här har jag slängt ihop en liten blogg till dig som du helt enkelt måste använda.
så.. bara gör det. inga men.
Du behöver inte tacka mig eller så, jag har med glädje hjälpt dej komma igång, jag gör till och med det första pinsamma inlägget som du nu slipper, utan extra kostnad.
Är jag snäll?
Ja. Ja det är jag.
Design och header och allt det där får du ändra på så mycket du vill (daaah, det är din blogg). Jag raffsade bara ihop något lite snabbt (som jag dock tycker är helt fint, så fu om du säger nåt annat) men vill du ha hjälp med något nytt (egenvalda bilder/färger) så hjälper jag dig gärna.
Notera, att bakgrunden som går i lila med en liten fin sol på, inte är någon random lila bakgrund med en liten sol på, utan är infact flaggan från filmen trassel, oom jag inte har helt fel? (har jag fel så är det ju en random lila bakgrund med en liten sol på.. men en fin sådan).
Så ja.. det var allt jag hade att säga om den saken.
Vill också nämna att jag inte kan rätta till det stora glappet mellan headern och kanten på..fönstret.. om du förstår vad jag menar? Men jag har inte sagt att jag är bra på detta, så bli inte ledsen, eller arg för den delen, det går att ordna, du får bara be någon som är lite mer pro.
Men..Ha det bäst ät en häst!
Och använd the blog nu.
//the secret blog-creator!

RSS 2.0