Paranormal 3!

Jobbig day at work. Det var få elever och dom som va där var trötta och sega. Men efter allt vilande hoppas jag dom är taggade för dans igen.
Ikväll ska jag träffa gamla klasskompisen Thomas för en tripp till bion för att se del 3 av paranormal, eller om man ska säga ett det är första delen? Eftersom den utspelar sig redan innan 1an och 2an? Jag förstår inte varför dom ska göra allt så krångligt. Kunde inte 3an kommit ut först? I alla fall så är jag fett taggad, Elle har spoilat lite genom att säga att den är läskig, så man kommer ju vara lite beredd när man känner att det bygger upp till något läskigt. Men men, hoppas jag blir rädd. Och Thomas hoppas jag skriker under filmen, vi har ett osagt vad om att jag tror han skriker när han blir rädd och han tror han kommer va coollugn.. We'll see about that!
Tagga!


Värme <3

Aldrig är en varm säng så skön som en dag då man gått och fryst konstant! Elle och jag var 2 stora gåshudar idag. Innan, under och efter lektioner satt vi och huttrade. Vilket gjorde att vi kanske tappa fokus en aning, men vi skyller på skolan. "Varma lokaler ger större hjärnaktivitet" är något jag just precis hittade på. Det ska jag bevisa någon dag i framtiden då jag har lite tid över, då jag inte tar hand om familj, känguru och jobbar som något coolt!
(En liten dröm jag har som jag haft sen jag var liten är att föda upp en känguru. Dom ser äckliga ut när dom är små och pälslösa, men sen när dom blir en 4dm höga är dom så söta. Tänk att behöva mata den lilla krabaten någon gång i timmen dom första veckorna, amazing!)
Nog om det, nu ska jag och min varma säng omfamna varandra i ett par timmar.
Nattinatt!


Vet inte vad jag ska döpa inlägget till så set får bli dethär.

Jag sov så himla lite inatt, endast 6 ynka timmar. Så jag gäspade hela dan i skolan. När jag kom hem tänkte jag titta på en av mina favorit filmer jag tittade på den i någon timma och sen somna jag på soffan. Och stensov! Tills klockan va halv 9. Jag kommer ju inte kunna sova inatt heller, gaah. Men men nu tänker jag unna mig att se slutet på filmen innan jag lägger mig och läser läxor, det kan nog få mig att bli sömnig igen.


Skulat!

Förlåt för dålig uppdatering under helgen men jag har haft så himla mycket att göra, busy me!
Nu sitter jag och iakttar min idrottslektion eftersom mina halsmandlar är som golfbollar. Jag har inte ont i dom men det är trångt när man ska svälja. Men jag måste ta det lugnt, dumma doktorer som alltid säger gå hem och är frukt så ska det nog bli bättre. Men jag borde kanske ta det lite lugnare än vad jag gör. Jag danselidansar hela tiden, but i just cant stop!
Helgen sammanfattar jag som as najs, mycket skratt och dans. Thats how i like it. Denna veckan blir mycket lugnare än de senaste TRE, it's been awefull, men bara att kämpa denna veckan sen är det en veckas lov. Då har jag gått en tolvftedel av gymnasiet. Waaaah, jag är så gammal, måste börja pensionsspara.
Ha det gott, ät äppelmos!

Friday, friday, friday ooh!

Nu är jag fixad och klar för dagens lektioner och fysikprovet i eftermiddag!
Håll tummarna för mig!


Fysik

Sitter och pluggar och kommer på mig själv sittandes och börja ritar på en gubbe som hängt sig... Ni förstår vad jag känner!


Lov, ja tack!

Innan man började gymnasiet var lov som en bonus, man kände inte att man behövde lov men det var ju inget fel med att ha dom. Nu är man så sjukt trött så man tror nästan inte man överlever fram till lovet som är om en ynka vecka. Men bara att bita ihop.
Idag va jag med Hanna och pluggade fysik samt tog en pratstund i regnet, very nice! Nu ska jag läsa klart fysiken och lägga mig för.. Jag är trött och imorn är min långa jobbiga torsdag :(
Tjing!


Nobody's perfect

Idag är en sån dag jag saknar att att mina bröder inte bor hemma. Jag kan inte gå till brorsans rum och snacka eller gnabbas lite.
Jag har inget sätt att uppräthålla vår relation. Vi var inga syskon som hade långa samtal med varann. Vi träffades när vi åt mat på kvällen, vi tittade på tv tillsammans. Men det skapade ändå en närhet mellan oss, den närheten saknar jag, jag saknar er!
Om jag bara vågade säga det..

Är så himlans trött på att plugga så hjärnan är helt slut. Då blir man depp, så för att motverka det ska jag äta rostat bröd med marmelad!
Peace!


Trött

Chillar med Marcus och Quang, alla leker med sin iphones och ipads. Snart blir det att dra hem och sova. Jobbar som vanligt imorn och jag har inte riktigt hunnit planera än, men det löser sig nog ;)


Club ghandi!

Chillar med bästa Alex <3
Skönt att slippa tänka på skolan och bara ha det gött!
Trevlig fredag gott folk!


NOOOOOOOoooooooooooo!

Jag uppdatera min iphone, mina appar sparades inte, alltså har jag slösat flera veckor på att levla inom dragonvale till ingen nytta, snyft! :/

Home sweet home

Engelskaprov imorgon, kan va dax att börja plugga?


Mediadag

Jag är uppe tidigt denna söndag för att vi har mediadag i skolan, så 2 timmar av min sovmorgon ryker. Men när man väl är uppe är det inte så farligt. Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden för jag har så mycket att göra att jag inte hinner gå in på datorn. Jag har ju min nya telefon om jag måste göra nått på internet. Och det är något konstigt med blogg.se i mobilen. Den vill inte skicka iväg mina inlägg längre :/ Liten sammanfattning av helgen Lördag - Jag var på skattjakt i vais-skogen. Hittade skatten och åt massa godis och lekte dunkgömme med boysen i den mörka skogen. Thumbs up! Sändag - Jag jobbade och efter det stack jag till Araby för Pump up the battle. Det var asnajs. Efteråt så ångra jag lite att jag inte ställde up. Då när man kollat på alla så var man så inspirerad att man inte kunde låta bli att dansa. Så jag har nu lovat att ställa upp i tävlingen nästa år. Så dax att börja träna. Men först, skola!

Rött inringat F!

Matteprovet gick åt helvete helt enkelt. Jag kunde typ allt på lektionerna och när jag läste igenom matteboken igår. Men det ligger bakom mig nu. Nu pluggar jag för kemiprovet jag har på fredag nästa vecka. Runt 80-90 sidor, lite skillnad på högstadiet och gymnsiet. Va roligt att man har 3 år kvar. Studiedag imorn iallafall. Skönt! Det blir att fika med Martin som är i Växjö i helgen och sen hänga med johan och vicke på kvällen, inget annat än grymt!
Ciao!


Flyga drake

Är namnet på en bok vi läser i skolan. Jag bestämde mig för att läsa några sidor innan jag ska sova, det blev att jag inte kunde slita mig ifrån boken tills nu, nu kan jag inte läsa mer. Det gör så ont i mig. Jag fäller några tårar vilket jag aldrig gjort för in bok innan. Bilderna är så tydliga att det blir som om jag va där jag också.
Usch! Starkt ögonblick.
Godnatt


Homosexuella är en cancersvulst på samhället

Så löd artikeln jag skrev en analys om idag på samhällslektionen. Det var ett typ av prov vi hade. Det gick nog helt okej.. men det tycker jag alltid så det kan likaväl ha gått sämst. Nu är det bara att ladda om för matteprovet som är imorn. Gud, dagarna flyger förbi, det är snart höstlov sen jul. Slutsats dragen av en naturare! Plugg,plugg,plugg...over and out!

Bye bye helg

Så var helgen över igen. Att den ska gå så fort, WAAH! Just i denna sekund insåg jag att jag har studiedag på fredag. Wiie. Men ändå en jobbig vecka framför mig. 2 prov som jag känner lite sådär förberedd på, matte och samhäll. I'll make it work.
Godnatt!


Lördagsmys

Lördagsmys med mamma idag. Vi unnade oss lite thaimat innan vi köpte chips och nu sitter vi och tittar på animerad film. Det kan inte bli mycket bättre.
Peace!


Rise and shine

Gud vad mycket jag har gjort inatt. Jag har åkt stor färga inne i stan där vattnet var typ en halv meter djupt. Jag har stått på en liten plattform som hängde från taket och tittat på folk som dansar balett. ( konstigt nog åkte jag hiss till denna plattform ). Varför jag åkte hiss var att dom undre våningarna var översvämmade med vatten som regnade ner, jättehårt! Det slutade med att jag undrade vart min iphone tagit vägen och då kom min klasskompis som hade den i som väska. Den var icke vattenskadad eller sönder på något vis.

Snipp snapp snut så var sagan slut!


RSS 2.0