Ajfåån

Mitt första inlägg från min nya finaste mobil!!
Har precis skaffat app store konto så nu blir det mycket att göra.
Innan jag fördjupar mig helt i mobilen väntas en shoppingrunda med mor på Grand Samarkand.
Kram!


Trött

Jag inledde dagen med spanska där jag knappt kunde hålla mig vaken. Sen rulla dagen på ganska fint. Jag pluggade lite samhäll, kemi och spanska när jag kom hem och kunde inte låta bli att sova en stund sen, eller närmare bestämmt 2 timmar. Nu ska jag vara duktig och komma i säng tidigt så jag orkar min otroooligt långa skoldag imorn.
Puss så länge!

Personal mys

Jag har inställd balett idag så jag får sitta och mysa i det nyommöblerade lärarrummet!
Vi har skapat en mys hörna som alla hänger i direkt.


Hela glada gänget!

Snart äre Hip hop prep som gäller sen hem och sooova, har haft svårt att somna de senaste 2 veckorna. Jag koncentrerar mig på att inte sova efter skolan, så på kvällen är jag jättetrött men jag somnar inte. Gah!
Vilket leder mig in på ett ämne jag tänkt blogga om länge men har lixom bara kommit att tänka på det när jag ska sova.
Jo, alltid när jag ska sova så tänker jag, "hur skulle jag se ut underifrån om jag låg på en glasskiva just nu". För jag ligger ofta på magen med mina händer under mig, typ på magen eller höften eller nått. Och det är inte att dom ligger öppna med handflatan mot kroppen utan lite hur som, typ flätade på konstiga sätt. Mina ben spretar jag alltid med så hade man sett mig underifrån hade det sett väldigt underligt ut!
Tänk på det när du ska sova och få dig ett gott skratt innan du ska sova!

Peace!

Gomorrrron!

Idag är förkylningen aningen bättre men näsan är verkligen igenpluggad.
Nu ska jag snart ha gympa men det är ju inte så bra i mitt tillstånd så ska kolla om jag kan få pressa i gymet istället. Jobba på att bli den sanna biffen jag är! *host*
Hejsvejs!

Sontag!

Tjohej va dagarna går och tjohen va mitt internet är slut! Så nu är det på jobbet det blir uppdatering.
Nu har jag haft mina tre klasser och halva Marcus klass. Han mådde inte så bra så superJUSSE fick hoppa in och köra sin grej.
Jag är grymt imponerad av mina grupper. Dom fick skapa eget idag då jag är dunderförkyld och dom klarade det så bra! I'm a pround mommy, även om jag bara haft dom 3 gånger nu. Men man ser att dom har roligt och dom vill inte strecha dom vill bara göra mer. I like that!
Nu ska jag vara på kulturama et tag. Det är strax möte sen äre myskväll här, folk får komma och dansa vad dom känner för eller bara sitta och mysa i ett hörn. Jag håller mig nog borta ifrån det idag. Jag har inte tid att va sjuk, har man någonsin det!?

Prutt-bajs så hörs vi snart!

Katedral chalala lala!

Har precis kollat på Babel med de flesta Na11 klasser. Lite konstig film men helt okej.
Jag och Elle sitter nu vid var sin dator och skriver var sitt inlägg innan vi kilar till hennes buss. Sen traskar jag hem ensam och gör lite läxor,haha nä skojar, bara mycket läxor!

Hej hej!

Chitchat

Har haft en mysig eftermiddag med Alexandra. Vi möttes upp hos mig efter skolan och tog en kopp kaffe (inte jag dock, jag dricker oboy!). Vi pratade om allt nytt som händer. Det är så himla tråkigt att vi inte träffas i skolan längre men då blir det extra mysigt när man ses!
Kvällen bjuder på massa plugg eftersom jag fattade 0 av vad vi gjorde på matten så det måste jag öva på, och eftersom jag inte fattar matten och allt blir fel så ligger jag efter och måste då göra massor av uppgifter för att komma ikapp. Gah, it so harrd :(
Sen borde jag skriva på referatet som är svårt för att det är ingen konkret fakta och ingenting är intressant i texten så den blir jättekort, men det tycker ju inte läraren att den ska vara. Sen har jag samhällsläxa också. Och annat jag hinner med senare i veckan. Hinner jag med att göra lite av detta ska jag unna mig något gott, men inte godis eftersom jag börjat ett litet förbud. Jag ska vara utan godis i två veckor för att försöka bli av med mitt stora godis-sug. En vecka har gått och jag har klarat mig rätt bra faktist. Ü


Grrr!

A lot of work work

Idag var det roligare att jobba. Mina små och stora barn hade verkligen kul idag. As najs! Nu blir man ju taggad på fler lektioner. Är bara lite orolig över att jag inte kommer kunna koka ihop massa bra koreografier. Jag är inte alls van att skapa. Det är inte ofta jag har flow, och någon vidare fantasi har jag aldrig haft. Jag var ett sånt barn som aldrig kunde leka själv. Var jag ensam så var det film som gällde. Det straffar sig i tell ya!
Nu ska jag.. kolla på tv.

Tjing!


Someone

Jag har aldrig riktigt gillar mitt namn så mycket. Josefin, det passar inte riktigt in. Men jag har inte tänkt så mycket på det eftersom alla kallar mig Yorso, Jusse. Men när man svarar i telefon och säger
-Hej det är Josefin! så känns det bara fult. Men sen så kommer det en dag när en person säger Josefin då det låter helt rätt. Kanske var det i stundens allvar, att Josefin fick mig att hajja till. Kanske är det för att det finns någonting speciellt.. Jag vet inte, men ikväll var en fin kväll. Har fått höra några av dom vackraste orden jag någonsinn hört. Du är så mycket bättre än vad jag trodde! En underbart fin vän <3

Pappahelg

För er som inte vet så har jag skilda föräldrar. Mamma bor i växjö och pappa bor i bryssel. Så jag bor hos mamma men pappa kommer till växjö ungefär var 3e helg och bor hos hans flickvänn.
Så nu är jag hos pappa första gången på 2 månader. Hinner dock inte ses så mycket eftersom jag kommer till han efter min träning på lördagar och jobbar kl 12 på söndagen. Men det är en liten stund iaf :)
Det var en lyckad kväll igår på oléo. Jag kom närmre några av mina klasskompisar, även om dom kanske inte kommer ihåg så mycket av det.
Efteråt var inte lika kul. Man blev ganska trött när man kom ut därifrån och sen träffa jag den personen jag minst vill träffa.
Tore me upp inside.


Sometimes we go and forget where we came from

Nu ska jag mysa lite med en svinbra låt! Sen ska jag planera ännu mer inför mina klasser. Sen göra sig fin och ha det mysigt med tjejerna från gamla klassen. Jag har verkligen saknat dom, saknar hela 9E faktist. När man gick där tyckte man det va pest, nu vill man bara tillbaka. Inte till högstadiet, men klassen. Den var rätt mysig ändå! Baah. Aldrig får man va nöjd.
Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder på görlsen sen så jag kan lägga upp lite kul bilder.

Tjaba!


"All i can do is give them teddys"

Extremt lång dag i skolan. Jag har inte lärt mig något roligt. Jag har mest varit irriterad på matte och VISSA persorner var jobbiga som vanligt.
Nu måste jag planera mina lektioner inför söndag, så jag kan spendera imorn och lördag på att göra roliga saker, som typ...umgås.... med folk...jag tycker om....på Oléo. 8D


Ingen gäsp?

Jag har min härliga långa sovmorgon på tisdagar. Jag kan sova ända till halv 10. Men idag vakna jag skrax innan nio och var inte trött! Så himla skönt att jag sen kunde ligga och mysa i sängen ett tag till.
Nu ska jag strax till skola för att ha kemi, se slutar jag. Då ska jag och Elle plugga, sen kanske gå en sväng på stan innan jag har min trippelträning ikväll.

Tjing!

Mitt i prick!

Efter skolan skuttade jag hem och pyntade lite hemma, blåste balonger, hängde upp såna vad dom nu heter som är en ring av lindat papper? och blågula snören. Sen blev det att äta ute med mammsen. Mh-mh-mmhh, tasty! Sen skulle mamma träffa lite vänner så jag åkte hem och plocka fram en present jag köpte på en liten håltimma jag hade idag. (Jag tyckte det var för fjuttigt med en present.) Mamma kom hem och blev superglad för presenten. Det var en pösig stickad tröja i hennes favofärg med en stor mysig krage som värmer hennes nacke. Hon hade tydligen kollat in den i helgen. I so nailed it!


Födelsedags outfit!

"Det är bra att ha en dotter"

Min fina mamma fyller år idag.
Jag hade inte riktigt hunnit klura ut en bra pressent till henne för än igårkväll.
Men en hela-kroppen behandling av Karin blir det. Och som grädden på moset gick jag upp kvart över 6 och bakade scones som mamma fick tillsammans med en kopp te i sängen. Då fick jag kommentaren "Det är bra att ha en dotter, din bror hade aldrig gått upp kl 6 och bakat" Tihi Ü
Mamma blev helt till sig och smått nervös över det med behandlingen. 
Jag hoppas att hennes nackskada blir bättre efter några behandlingar.
Grattis mamsen! <3


Mammas födelsedag 2 år sen

Tansi, för fulla muggar!

Nu har jag haft mina 3 klasser, när man väl sätter sig ner och kan slappna av så blir man tröttare än någonsin. Men roligt va det!, för det mesta. Jag hade några tystlåtna grupper men det blir nog bättre när dom känner mig och jag dom. Nu ska jag cykla hem och sen duscha, lääänge. Det är jag förtjänt av.


Muscheen!

Efter skolan idag gick jag på stan själv (forever alone) för att göra lite ärenden. Det blev att jag shoppa istället för att gå till banken och skatteverket. Men det gjorde inte så mycket.
Nu sitter jag och gottar mig efter att ha ätit som ett monster. Jag äter hur mkt som helst nu för tiden. Wierd hur det har slagit om. Jag har alltid varit liten i maten, godis har jag dock alltid haft plats för..omnomnom


Mina nya mjukisar från Inter sport,
och den feta mustasch-ringen är ifrån monki!

Terminsstart

Igår var första träningsdagen för mig. Damn i feel so alive! Men det var tufft att slänga sig in i det så PANG BOOM med 3 träningar på en gång. Men grymt skoj var det! Det är härligt att komma in i det igen.
Men mina tankar ligger nu på gymnasiet. Jag har ett dilemma. Om min närmsta vän byter klass, ska jag då gå kvar även fast jag tycker klassen är tråkig och lam (och att vissa är mobbare), bara för att lärarna är bra. Eller ska jag byta till en annan klass (fortfarande natur) där jag har mina andra bästavänner? Men där tex matteläraren inte är då bra på att lära ut, Och jag som har liite svårt för matte..?  Man ska ju ha kul under gymnasiet... Gah,

what to do? :(

I don't wanna be changed, I don't wanna be saved, I don't wanna be cold

Vanlig måndag utan några större händelser.
Bara det att man gått runt och stört sig på vissa i klassen hela dagen. Det är synd att dom finns där, dom får alla andra att krympa. Klassen sitter snällt och tyst och låter dom höras och ses precis så mycket som dom vill.
Blir det ingen ändring med dessa personer så kommer jag inte orka gå kvar. Jag förstår inte varför dessa killar går natur överhuvudtaget. Dom verkar inte intresserade av annat än att störa. Gaaah!

Nu ska jag kolla på The big bang theory nörd som jag är.

Ciao!

90's

Tjohoo! Ny månad, alltså har jag internet igen! Så nu blir det massa ny inlägg. Jag är hemkommen från en helg i Sköldinge där jag haft superkul med Elin och Martin och alla andra sköna människor på folkhögskolan.
Igår var det fest, 90's var temat. Folk klädde sig som TLC, Mario, Simpsons och favoriten var nog Urkel.
Det var fett, idag var inte lika kul...



Peace!


RSS 2.0