Fisen reser till Katrineholm!

Nu sitter jag på tåget på väg till Katrineholm. Jag ska tillbringa helgen med min Halotoneeen. Ikväll blir det charader vilket jag tror kommer ge goa skratt. Dansare är ju så bra på att använda sin kropp så det går nog finfint. Imorgon är jag inte helt säker på vad som väntas..grillning..något festivalliknande..awesome lixom! Sen på lördag kommer helgens höjdpunkt, JAM!
Skönt att få lämna Växjö ett tag. Jag är ju där så mycket. Det är bara två veckor kvar sen är jag fri och kommer flänga runt lite här och var. Kommer bli lite sådär lagom skönt, eller hur!

Nu ska jag lägga ner mobilen för att skriva på den och åka baklänges på tåget gav ingen skön känsla i magen..


Vinkväll

Vad som än händer så är det skönt att veta att jag har grymma vänner.
Och så har jag barbapappa ifall det blir för jobbigt.. (och nu kan ni klura på vad det är kodnamn för).
Ikväll väntas det dricka vin med Hani och prata om diverse jobbiga saker i livet. Låter kanske inte så livat men ska bli riktigt skönt!

puss hej!

Bed sweet bed

Jag var för trött för att orka skola idag.. Sov till typ kl 10. Va uppe någon timma sen sov jag mer. Ben, fötter, rumpa och axlar värker. Har aldrig tagit ut mig såhär mycket...

ZzZZzzz!


Skum mobil är skum

Strange förra inlägget blev, men några fina bilder får ni!


We're going up, up, up

Då var det hela över. Fyfan va bra det har gått och så jävla kul jag haft!
Applåd till Hani så var så grymt bra som konfransi... Vad det nu heter.
Fasen att det är så länge tills nästa :(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360307.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360310.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360312.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360313.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360325.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360375.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360386.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360392.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360398.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360405.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_204360498.jpg" class="image">


All that jazz


The final count down

Då är det ca 7 timmar tills jag ska va uppe och redo för some uppvisning! Galet att det är här, hihi. Kommer kanske lägga upp bilder lite då och då. Check it out.
Peace!


Drama drama drama

En dag med 4 prov lider mot sitt slut och jag har väl presterat sådär. Något jag gjort bättre är nationella i engelska och svenska. Hade 93/102 i engelska vilket gav ett A i betyg. Hade även A i svenskans läs del och muntliga del. Inte helt fel. Sen har jag kämpat som saten på on stage's träning. Vi har äntligen satt slutet och det var på tiden. Imorgon är det flytta grejer till konserthuset som gäller. Sen är det igång, årets dansuppvisning. Sjukt!

Sleeping time!


Jag fiser på dethär!

Fortfarande jävla irriterad, och matte nationella i spanska väntas hela förmiddagen med matte muntliga efter det.
Gaad damn it!


Mind your own business

Vad fan, det var då jävla onödigt. Jag gillade dig inte innan, ännu mindre nu. Lägg dig inte i andras saker och gå runt och säg saker du inte är säker på är sant. Faan! Du kan mycket väl ha förstört detta. Tack som fan!


Sicken mysis

Sleepovern gav inte mycket sömn, men det var det värt. Så nu sover jag ikapp på soffan.. In my lonelyness.
Borde plugga inför morgondagens spanska nationella men jag pallar inte, måste sova mer.
Tjollahopp!


Late night inlägg

Jag sov så himla bra efter mitt fina prov. Jag kanske inte påpekade att det gick bra? Men det gick bra, bra, bra.
Sov alltså, alldeles för länge och vaknade 20 min innan min träning. Slet arslet av mig på träningen och kom hem lagom trött men roligt hade jag.
Galet att det bara är 3 dagar kvar till uppvisningen, som jag har längtat! Men jag längtar atm ännu mer tills allt är över så jag kan ha en fritid utan måsten.
Keep checking my blogg för bilder på uppvisningen, its gonna be SASSY.
Tjillevippen!


Sittin' on the toilet

Nationella matte är gjord! Jag är fett stolt över mig själv faktiskt. Satte några kluringar och annat smått och gott. Och nu tänker ni, hur kan du veta att du har rätt? Jo för att mina svar stämmer överens med mattesnillena i klassen. Fyfan va gött! Nu ska jag tillaga mig en lunch, chilla, träna och kanske ha en sleepover ;0

And flush!


Matte nationella

Imorgon gäller det! Skriva prov i ett par timmar och sen gå hem och sova. Det kommer jag behöva, det känner jag redan nu. Jag har bara slöpluggat matte idag. Egentligen första gången jag öppnar boken. Men orkar faktiskt inte bry mig just nu. Jag kommer va godkänd och förhoppningsvis ett C, då är jag nöjd. Lär ångra imorgon att jag inte plugga mer dock, as always.
Nu tar jag och låter hjärnan vila och reda ut allt jag läst.
Pejz!


Anger

Sammrep med grupperna som ingick i ilska idag. Blir så himla trött på elever som inte dyker upp när de sagt att de ska komma! Det förstör för hela gruppen när folk saknas. Gah, where is the respekt.
Godnatt


Vi har ingen fest?

Sammrep med alla som ska vara gemenskap på uppvisningen nästa helg. Mina danser gick bra och fick lite komplimanger för en som jag skapat, tihi. Men det var en lång dag så var lagom mör när jag väl kom hem. Jag gjorde mig lite vacker, koka ihop lite mat och mötte sen upp Alexandra och sebbe vid sjön. Det var brasa som gällde!
Vi hade sett på FB att nån snubbe skulle ha "fest" någonstans i närheten av simhallen men vi tänkte är vi här först så kan ju ingen köra iväg oss. Det är allas grillställe ju!
Runt kl 22 när det var sagt på fejjan att folk skulle dyka upp till denhär festen så kom små fjortisar och stod 30 meter bort. En tjej tog en för laget pch frågade oss om vi visste var den festen skulle vara. Detta hände X antal gånger mer. Hörde eller såg inte nån fest. Such a ripoff för fjortisarna. Men vi hade det bra bra vid elden. Fick träffa Alexandra igen som jag inte träffat på typ..2 veckor. So long time! Så nu var jag gullig och satte ihop fina bilder på henne för att hon är söt och snäll.


Fikat galet

Hemma efter ha fikat en hel del med Emma, Corinne och Elle. Skrattat gott och kollat dans. Nu väntar jag på en seg pöjk. Kanske blir det bio, kanske inte. Imorgon är det storträning.
Orka!


Regnigt värre!

Skitväder och ska strax gå ifrån hovshaga och hem.. Ca 8 km. Yay!


We're just ordinary people

Sitter och lyssnar på min favolåt på kulturama för att det är så bra högtalare här. Dub i dem är gudomligt!
Snart borde folk ifrån hip hop prep dyka upp för en träning på två timmar. Det blir att rå-nöta danserna för de sitter inte alls som de ska. Men när de väl sitter blir det så jävla bra! se till att boka biljetter och dra dit. Vissa danser är i alla fall värda att se, haha.
Hoppas mina elever gör vad de ska. Jag är lite nervös över att andra ska titta på dem och ha åsikter. Kanske har man blivit hemmablind? Sen så ska man stå på scen och få blommor i slutet. Alla lärarnas namn ropas upp och eleverna skriker när de hör sin lärares namn. Lone kommer få MASSA skrik sen kommer man till oss lärare som har typ 2-3 klasser. Då blir skriken lite halv-lama. WOoo..
Aja, jag blir nog förhoppningsvis inte helt bortskämd.
Tagga! Dags för träning.


AJFÅÅN

4s

Bloggar nu ifrån min nya iPhone 4s!
Woopwoop. Nu chillar jag med mina boys, det var allt för länge sen. Vi ska snart kolla på en feelgood skräckis va det nu ska betyda..
Feeling good!


Eargasm! (big time)

Så jävla länge sen jag lyssnade på dubstep och så ramla jag över denna remixen på låten Louder.
God damn va den är bra, har lyssnat på den runt 30 gånger ikväll. Satte nyss på mig mina bästa hörlurar och lyssna på den får att få ljudet så nära inpå mig som möjligt. It makes my body tingle!
Blundar, njuter, och drömmer mig iväg en stund. Imorgon väntas två nationella i engelska så jag unnar mig denna sena musiksession.

Njut peeps, njut!



Katastrof

Hej hopp gummisn***!
En grå dag som denna förgylldes av att jag fick hämta mina chachipants på posten. Vinröda och vanliga gråa. De är NAJS men större än mina jag köpte sist, även om det är samma storlek. Men de krymper nog lite i tvätten så det blir gött.



Fräshingbild på mig and my cats ass!
Nu måste jag dra på kultis-möte.
Tjing to the ling!


Prosit!

Hemma för tredje dagen och börjar nog bli frisk. Huvudvärken är borta halsontet försvinner under dagen men finns ofta på morgonen men snuvigheten finns kvar. Men jag tog precis en dusch för första gången på länge. Man blir drastiskt mycket bättre. Det blir nog skola imorgon..men det är något övningsprov i spanska som jag helst inte vill göra :(

Jag mår inte så hemskt som jag ser ut att göra på bilden.


Dont give up on me

Hej! Dethär har jag totalt glömt bort. Jag har inte haft särskilt mycket att göra men har inte heller haft något att skriva, eller.. Jo. Men jag är lat. Jobbat idag och uppvisningsdanserna börjar bli riktigt bra. Jag är nöjd med vad jag åstadkommit i alla fall. Bara tre veckor tills det är! I cant wait, bästa helgen på hela året, nästan. Helgen efter brukar med vara bra.. Då man är helt och hållet ledig!

Om nom nom


Det är inte svårt när det är lätt

Dagen har minst sagt varit en bergochdalbana! Känslorna flängde och far. Men jag samlade mod och gjorde det som behövdes. Det slutade jävligt bra och jag är numera the happy yourso igen! Tack och lov att jag har så söta vänner.
Nattinatt!


Det är inte lätt när det är svårt

Det är då själva fan att inget ska gå som jag vill. Eller så kanske det gör det, och skrämmer mig. Vetefan vad det är för fel. Men det blir alltid såhär i alla fall. Blir så trött på mig själv. Gaaah. Mamma har rätt, det är nog rätt jobbigt att vara tonåring ändå. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det finns ju gott om saker att tänka på med skola och allt och sen så är man tonåring och då får man helt plötsligt 500 saker till att tänka på.
Det är bara att bita ihop och ta det som en man, om det ens är möjligt.

RSS 2.0