Sista inlägget för året

Jag vill bara önska er alla en bra början på 2012! Själv sitter jag och pimplar hos grannen med lite folk. Men snart bär det av till en lokal. Inget mer sagt.. Gott nytt år på er! <3


8. En bild som får mig att skratta

Denna bilden såg jag nyligen och jag gillar den än!


Sieteeh

My most treasured item?
Jag hade kunnat säga Coca cola för det är min drog och jag hade inte klarat mig utan det, men det är ju lite tråkigt och sorgset tänker ni. Att det bästa man har är cola. Så det väljer jag inte! Men något jag värdesätter mycket är min favoritbok som liten, Var är Sammeli?
En bok mamma säger att hon läste varje kväll i flera år.
Seriously jag tröttnar aldrig på den. Det är Olles hund Sammeli som springer iväg. Så på varje ny sida får man hjälpa Olle hitta hunden. Man kan se en tass,ett öra, svansen. Det är ytterst underhållande!
Denna boken kommer jag läsa lika många gånger för mina barn, hoppas jag. Tänk om dom bara ratar min barndomsbok för att titta på sina high tech monitorer med satellitbilder på mars och alla människor som kör där med sina svävare?
Maybe, Maybe not.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa boken första gången på länge och se om jag kan hitta Sammeli..
Godnatt


Klappetiklappar

Idag hoppar jag också över schemat. Jag delar med mig lite om vad julaftonen bjöd mig på.
Jag fick dunderfina presenter av Jacob och mamma.
Feta kläder av Jacob, och nytto-grejer av mamma.
Idag har jag fått lite smått och gott när jag firade jul med far. Samt fyndat lite på rean. Jag och Alexandra stod längst fram bland havet av tjejer som skulle in på bikbok. Kaaooos!
Nu är jag pissetrött och vill att det ska bli kväll så jag kan sova.
Prutt-fis!


Merry X-mas

Idag följer jag inte schemat. Utan gör bara ett litet inlägg där jag säger:
Åter är julen här, ta vara på denna tid med alla nära och kära. Släng iväg ett sms till någon ni saknar. Dra ut på dagen och myyyys! Det ska jag göra.
God jul alla fina människor som läser min blogg (a) <3.


Pantalones<3

Dagens fråga har jag funderat på ett tag och har inte kommit på något riktigt bra svar. Jag trivs med att va mig. Jag har awesome vänner, jag får göra det jag tycker om.
Men något jag hade velat prova på är ju att vara riktig dansare för en dag. Chachi Gonzales är en grymt bra talangfull ung dansare. Hon är med i ett crew som heter I am me. Dom vann Americas best dance crew förra året. Hon verkar som en härlig person, glad och sprallig precis som jag.

Tjejen till höger på bilden är det. Och som en instickare, byxorna de har på sig kallas Chachi pants. Och jag har precis beställt sånna. Yaay!


Fünf

En bild på min kväll?
Jag har ju inte gjort så mycket. Pyntat granen och tittat på tv och pratat med brorsan som kom hit som SUPRISE, vi trodde han skulle komma imorgonkväll.
Men en sak jag passar på att göra nu på lovet är att ta hand om mina djur. Eller så kanske det är dom som tar hand om mig, får mig att varva ner och bara va. Mysigt är det i alla fall... tills dom ska börja bita i alla lockiga snören på paketen som ligger framme... Dom tuggar och sväljer men de biter ju inte av snörena. Så man får ju gå fram och dra försiiiiktigt i snöret så dom klöks upp det hela. (The life of a djurägare)
Men ikväll skötte sig Henry bra. Han var som en katt ska vara.


Henry-fis la sig bakom mig i soffan och spann i mitt öra. These are the days..


A walk down memory lane

Minnen.. lets see.


Julen 08
Då jag och mina bröder var samlade senast. GH var det som gällde men som lillasyster fick jag mest titta på...



Henry
När jag fick min fet-katt var jag först jätteledsen då han jamade jättemycket och gick runt och letade efter sin familj.
Men sen blev han min fina goding!



Sommar-10
Jag fick återigen sanden mellan tårna på Bayfields strand. Jag var så avundsjuk på alla barn som fick simma ut till båtvraket och klättra upp på den (syns till höger). As you know så kunde jag ju inte simma,hehe.



Girls night!
Varje kvälle med Elle och Alexandra skapar ett minne, one twisted way or another.


Jag har inga ord för vad detta är..


Jag saknar Elin riktigt mycket nu!


I'd tap that!

Sommaren 2011
Nu när jag tittar igenom alla bilder jag har så märker jag hur underbar denna sommaren va! Jag hade så grymt kul på Street star, Evedal, Liseberg... Mums!




Funktionen av x...årsräntan på...definitionsmängd..

Nudlar på er!
Jag har bara råpluggat matte idag så hjärnan är lite överhettad. Hinner inte lägga ner tid på inlägget om favorit minne. Det tar nog en stund. Men imorn, då ni! Då får ni se some memories of mine.
Den som väntar på nå' gott...


Three is the magic number!

Favorit program är himla svårt att välja. Jag gillar mycket men följer ingenting slaviskt. Man har läxor och tränar så jag håller ingen vidare koll. Men ni får se några av mina höjdare!


Big bang theory
Lika gillar lika brukar man väl säga..


3ans Sjukhuset
Vardagens hjältar! Alla är så himla snälla och fina och man kan även lära sig ett och annat!


Musikhjälpen
Detta har jag dock följt till punkt och pricka de senaste dagarna. Men om bara 30 minuter släpps Kodjo, Jason och Gina ut ur glasburen. Så inget mer sånthär roligt förrän om ett år. Sadface! 

Dag TVÅ


Victor, Johan och jag

Jag och dessa två grabbar har varit vänner sen tidernas begynnelse. Våra äldre syskon gick i samma klass när de var små, så våra föräldrar kände varandra tidigt. Sen gick dom runt med sina magar samtidigt, och endast två dagar innan mig ploppa Johan ut. Våra mammor låg på samma rum på sjukhuset så där kan man väl säga att vår vänskap började. Victor kom till världen i april och han och jag spenderade våra år på dagis med att prata uppe i ribbstolarna och dela gunga när vi var ute. Alla tre gick i samma klass 1-6an men när vi började på Fagrabäck skiljdes jag från dessa två och nu till gymnasiet skiljdes även victor och johan åt. Alla tre av oss är naturnördar men i olika klasser. Men banden mellan oss har aldrig försvunnit och kommer aldrig att göra!

We are a tripod, and a fucking good one too.


Day numero uno

En bild på mig plus 15 fakta!

1. Jag heter Anna Josefin Margareta Larsson. I den ordningen! Mina bröder och jag har tilltalsnamnet i mitten av våra mellannamn. Ingen aning varför...

2. Jag lärde mig simma när jag var 11.

3. Saltlakrits är min favorit godis! mmmmh

4. Jag tycker inte nyfödda bebisar är söta någonstans..

5. Jag tycks falla för utländska killar :$

6. Jag tror jag börjar få en små-crush på Jason,Timbuktu. (Det stärker kanske mitt föregående påstående).

7. Jag har en dröm att fira nyår i Kina. Men jag får nöja mig med Kosta i år, haha

8. Jag började på gymnastik när jag var typ 10 för att det skulle vara till stor hjälp när jag skulle börja min simhopps karriär. Men det blev dans istället, Och ett liiitet problem är ju när jag tvekar 5 minuter varje gång jag ska hoppa ifrån 5an.

9. Coca cola är min drog <3

10. Jag tog pianolektioner i Kanada tills vi som tog lektioner skulle ha en uppvisning i en park. Jag slutade och började aldrig igen..

11. Jag gillar kemi

12. Jag är livrädd för att tappa glaset i matsalen i skolan. Jag pustar ut varenda gång jag ställt ner den bland disken.

13. När jag är vuxen ska jag ha en rottweiler.

14. Jag älskar pastabarens kyckling curry baguette.

15. Jag knäcker min rygg kota för kota varje dag när jag vaknar och när jag lägger mig.


If he makes you feel like a million dollar bill

Eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om i tider som dessa, när man bara stressar med skola så härmar jag Alexandra. Jag kör en sånhär lista med saker att lägga upp i nästan 2 veckors tid. Jag börjar med den imorgon för idag ska jag börja och bli färdig med en kemirapport. *suck*

Day 01 - A picture of yourself with fifteen facts.
 

Day 02 - A picture of you and the person you have been close with for the longest. 

Day 03 - A picture of the cast from your favorite show. 

Day 04 - A picture of your favorite memory. 

Day 05 - A picture of your night. 

Day 06 - A picture of a person you'd love to trade places with for a day. 

Day 07 - A picture of your most treasured item. 

Day 08 - A picture that makes you laugh. 

Day 09 - A picture of the person who has gotten you through the most. 

Day 10 - A picture of the person you do the most messed up things with. 

Day 11 - A picture of something you hate. 

Day 12 - A picture of something you love. 


Sick'N tired

Jag blev hemma idag. Lite huvudvärk, ljummen kropp och en näsa sprängfylld av sn**.
Jag kände hur det började komma igår så jag satt och kollade på alla mina träningar vilket var synd nu när det är sista veckan med dem. Det betyder att det snart är lov. Om en vecka är 1/6 av gymnasiet avklarat. Sick!
Det har gått så snabbt. Men det är rätt bra, jag vill börja i 3an imorgon och ha ett år av massa skoj framför mig. Men men, det är ett tag dit.
Igår mellan att jag kollat på katedrals lucia tåg och innan jag gick till skolan knäppte jag igenom kanalerna och fastnade på 2an. Musikhjälpen är igång och jag bara föll pladask för programmet. Hur mysigt som helst att lyssna på allt snack, höra om människor som bidrar med pengar, följa auktioner på diverse prylar och sen att få höra en massa bra låtar såklart! Jag fastnade för en speciell låt igår som jag lyssnat på idag när jag skrivit min svenskauppgift.
Titta på musikhjälpen och stödj andra kvinnor i världen till ett bättre leverne.
Enjoy!


Hissa och dissa

Jag hissar folk som är söta.
Dissar dom som tar en timme på sig att svara på sms. Blarrgh!


Looking good

Då har man haft sin första ansiktsmask. Himla skönt! Det är ju inte så dyrt heller. Jag kommer lätt göra det igen, kanske delvis för att det är kul att kleta färgglatt gojjs i ansiktet. Mwihi.
Efter masken fixade jag och Alexandra våra naglar.
Jag fick en dottingtool av mamma i förrgår då jag hade namnsdag. Ett verktyg som underlättar att göra prickar, så jag tog den till användning när jag gjorde mina naglar 0ch Alexandra gjorde splash-naglar. Supaahfint! Nu kan vi ju knappt gå ut utan att roffa åt oss all uppmärksamhet.
Puss!


Såhär I-------------------------------------I besviken är jag

Igår åkte jag med mamma till affären för att handla lite behövligheter. När vi går förbi flingorna får jag syn på mina favorit flingor, froot loops! Jag åt alltid dom i Kanada. Det är prio ett när min bror skickar paket till Sverige. (När jag var där förra sommaren åt jag ett family pack på 9 dagar). Så goda är dom. I alla fall så stod jag där i affären med kutad rygg med armarna över huvudet och trippade på tå i cirklar. Jag kom hem och längtade efter att det skulle bli morgon så jag skulle få äta dessa färgsprakande ringar med massa färgämnen. Vid frukostbordet öppnade jag paketet och såg direkt att detta inte kunde vara samma sak som dem i Kanada. Dessa var gjorde i Italien och hade dassig grön, lila och gula ringar. Men jag höll hoppet uppe. Jag tog första tuggan och blev så besviken. Hårda, äckliga, fulfärgade ringar. Jag tog några tuggor till men tillslut sköt jag ifrån mig tallriken. The dissapointment! Det var en dålig start på dagen.
Imorgon ska jag unna mig den sista portionen froot loops jag har ifrån ett RIKTIGT paket.
Jag ville bara dela med mig av detta. Köp inte såna!
Godkväll Ü


Full rulle

Äntligen snöar det!!! Jag har väntat hur länge som helst på det. Nu kommer julkänslan på RIKTIGT. Så jag passar på att lägga min julstämning i mina omslag till paket. Det blir riktigt fint. Jag är nöjd med de julklappar jag köpt än så länge men jag är långt ifrån färdig. Men jag har nog aldrig varit ute i såhär god tid med mina paket.
Det är wierd hur jag har övergått till att faktist tycka det är kul att ge bort paket. Jag har börjat bry mig mycket om att dom ska gilla paketen de får. Så att hitta dem perfekta paketen är inte lätt. Mig är dock de perfekta paketen ypperligt enkla att hitta. Iphone 4S, finns överallt! Jag gör det så enkelt för mina föräldrar..

Nåja, jag ska knåpa färdigt med paketen.
För att liva upp denna måndagskväll titta på klippet nedan,tihi.




Filmtime, finaly!

Nu har jag kommit hem från min superlånga skoldag och får äntligen göra det jag längtat efter hela dagen. Nämligen att slänga av sig byxorna och gå byxlös och i så stor munktröja som möjligt, göra mig lite mackor, värma några lussebullar och till sist slänga mig i sängen och titta på film. Jag laddade ner 17 stycken igår, så nu har jag att kolla!
Meet the spartans står på dagens agenda och så får vi se om jag har tid för cloudy with a chance of meatballs.
Ha det bäst ät en häst!


RSS 2.0