Önskelistetime

Okej om jag skulle ta och säga vad jag önskar mig i julklapp. Jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och tänka igenom det så det kan ju vara bra att göra det nu. (jag skriver mina önskningar utan inbördes ordning, jag har inga måsten som man hade när man va liten.)
1. Nagellack i alla dess slag. Extra tunna penslar, starka färger, grafittinagellack. I want loads!
2. Några fina och mysiga raggsockor. Mina nuvarande har jag nog haft sen jag var 12, dom är nåågot trånga.
3. Stora t-shirtar med roligt tryck, roliga färger. Jag är så trött på mina gamla vanliga träningströjor.
4. En iPhone 4s vore inte helt fel. Min 3G har en spricka i skalet och kan inte vara på ljudlöst läge vilket leder till många akward situationer när man har lektion.
5. Som vanligt vill jag ha en solsemester. Man kan ju alltid önska sig ;)
6. Biljetter till att titta på bounce uppsättning av svansjön. Hur awesome skulle inte det va!?
7. Smycken, ringar och örhängen. Can't get too much of that!
8. En klocka. Det är en så enkel men snygg accessoar.
9. Presentkort. Jag vet att det är något av det tråkigaste att ge bort men jag önskar mig kläder och är ganska petig med vad jag vill ha.

Sen kommer jag faktiskt inte på mer. Det måste ju tyda på att man har det ganska bra som det är.
Nu hoppar jag i säng och sover järnet!



Ute kallt, inne varmt

Jag var så himla sur när jag cyklade hem från kulturama innan idag. Jag hade jobbat och dansat i regn, blåst och kyla på stan och hade inte hunnit äta sen frukost. Sen så kommer jag hem, öppnar dörren och slås emot av doften av nybakta lussebullar. Min frustration släppte som pälsen gör på katter på sommaren.
Nu, 6 lussebullar senare så kan man nästan ana julstämningen. Det knakar lite mysigt i huset, vinden visslar utanför, allt som saknas är snö och kanske ett berg av julklappar men det kommer, hoppas jag!?
Om jag hinner imorn mellan allt spanskapluggande så ska jag dela med mig av min önskelista.
Hohoho!


3

3 is the magic number!!


Is it friday yet..

Ännu en vecka har flugit förbi. Denna har gått snabbare än vanligt när jag varje mårgon stigit upp och stuckit till Fagrabäck. Det var en ganska hemsk känsla att vara där igen. Alla är pyttesmå och skolan är jätteliten! Man kan inte förstå att man gått i dom korridorerna i 3 år. Om yttligare 3 år vet jag inte ens vart jag kommer att vara. Är jag i Växjö, pluggar jag till någonting. 3 år kommer att gå skitfort. Va gammal och vis jag låter nu, men det är jag också!
Om jag skulle få drömma och önska var jag var om 4-5 år så skulle jag utbilda mig i dans. Tänk att en dag få tillhöra ett gäng dansare som förlivar sig på att skapa kickass föreställningar att uppträda med. Just nu så verkar det som det roligaste man kan göra! Jag hade redan nu velat vara med i en riktig föreställning. Inte bara Kulturamas årliga uppvisning utan en riktig hiphop only föreställning. Det vore så grymt kul så jag vet inte var jag ska ta vägen!
Nej nu blir jag frustrerad. Varför ska Växjö vara så dött! 

Kom och ta mig långt här ifrån...
 


Är du 18?

Som sagt så skulle jag ju va på fagrabäck idag. Dom har temaveckan " ung kultur" så barnen får välja mellan att spela musik, spela teater eller dansa. Så jag har min lilla grupp jag ska jobba med hela veckan. En av dom fråga om jag var 18, dont you just love those comments!
Dom var riktigt härliga så det ska bli kul dethär. Nu ska jag planera morgondagen för dom sen ta reda på vad jag missat i skolan. Hoppas det inte blir ett heelvete att komma tillbaka nästa vecka.
Och förresten så är maten på fagra mycke bättre än katedrals. Jag åt halvriktigt potatismos idag! *happy face*


Mrs. Sleepyhead

Lååång dag igår. Jobbade som vanligt men sen hade jag möte med jobbet och sen spa-kväll med Hanna. Vi avnjöt ett långt fotbad medan vi preppade naglarna för målning. Naglarna blev sådär bra men orkar faktikst inte bry mig så mycket denna gången, jag hade i alla fall trevligt sällskap 8)
Jag fick en liten utskällning från mor på morgonen, bara för att vi inte var färdiga förrän strax efter 12... Jag kan väl få bestämma själv när jag sover, jag är inte 12 längre.
Nu ska jag ta en powernap innan jag drar till fagrabäck för lite dansundervisning!
Tjingeling


Buenas noches

Om 8 timmar ska jag stiga upp så jag väntar lite med att skriva ett fint och genomtänkt inlägg tills imorgon, om jag hinner mellan alla festligheter.
Killikill i maggropen nu stänger jag..iPhone.....telefon......blogg......loggboken!?


Let's december it

Jag är hemkommen från en runda på stan med söta Alexandra. Det bjöds på prat, fika och lite julklapps spåning. Nu märker man att julen är på väg. Det är frost, hiskeligt kallt och dom höll på att hänga upp alla gransrisstjärnor mellan husen i stan som kommer lysa så fint! Jag och Alexandra blev helt taggade på jul när vi kollade på inslagspapper med matchande snören, ljus och ljusstakar. Iiiih, i just can't wait. Vi har planerat att göra vår julshopping ihop om 2 veckor. It's gonna be so AWESOME.
Nu ska jag nog faktiskt lyssna på lite julmusik medans jag gör lite läxor.
Hohoho!



Nails!


DAAAANS

Då var ett av tre pass avklarat och jag är redan trött. Jag smäller i mig en banan och taggar till, balett och sen hipetyhop. Jag gillar inte balett egentligen så det är nästan en liten pest att gå dit, men det är nyttigt! Men jag får se hur länge jag orkar att keepa it up.
OOOCH...jag har gjort om mina naglar! För klassen var i simhallen igår så då skavdes det bort lite på pekfingrarna. Så på mattelektionen roade jag mig med att peta bort allting. Jag lägger upp en bild på dom i ett senare inlägg.
KÜSS

In the club

True talant började för jättelänge sen och inte förrän nu är det slut. Ändå var dom bara 12 från början.
Jag vet inte varför men jag gillade inte det programmet, kändes himla B. Och så kanske jag är lite avundsjuk på dom som fick jobba med Danny Saucedo.
Jag har gillat honom sen han var med i idol. Han kan dansa rätt hyfsat, sjunger väldigt bra och verkar vara en sån mysig och snäll person. Men detta är ingen sån fjortis-crush. Jag går inte runt och hoppas att det ska bli han och jag en dag. Det är bara en liten sån "cool dude som jag gillar för att han verkar chill"-crush Ü
Nog om det. Nu blir det gammal hederlig Beck söndag!



Katt-astrof

Jesus va jag blev trött på en gång. Jag har väntat någon timme på att sömnen ska smyga sig på, så jag får sova ordentligt innan jobbet imorn. Men nu, BAM, slog det till.
Jag älskar känslan av att få gå och lägga sig när man är trött, ännu bättre är känslan när man vaknar utvilad.

Katter har någon himla förmåga att göra en trött när dom kommer och myser med en. När jag kommer hem och ska läsa läxor och dom lägger sig jämte en i sängen är det inte lätt att hålla sig vaken. Det slutar oftast med att man drar den varma fylliga katten intill sig och blundar en liten liten stund, men som sedan blir till 2 timmar.
Men just ikväll gör det ingenting att dom myser mig trött. Så nu tar jag min katt och går till sängs.
Mjau!


Splash!

Fredagsfina naglar


Walking the walk

Jag har börjat mitt nya liv. Inget godis, inget småätande och bara nyttig mat. Det har gått bra hela veckan faktiskt. Mamma och jag har de senaste dagarna tagit en promenad på kvällskvisten också, så jag hoppas detta håller i sig. Att jag faktiskt gör detta längre än 2 veckor. Det är ju också typiskt att när man är taggad att komma igång med massa träning så är man lite småsjuk. Det kanske därför jag är taggad, för jag får inte göra något at the moment?
Men med alla vitaminer och grejer jag snart ska få så kommer jag må på topp! I hope.
Nu vilar jag framför TVn för att tagga för helg.
Kramis


I'll hate you now and forever

Spanska som jag hatar så himla mycket har inte blivit roligare. Vi hade hörförståelseprov idag, 2 veckor försenat men har redan inbokat prov igen om 3 veckor. Men det gick förvånandsvärt bra på provet (det borde jag inte säga högt för då kommer det gå åt pipsvängen). Men något som är lite konstigt med detta provet var att man fick lyssna på en text på spanska och sen svara på frågor till texten på svenska... Jag klagar verkligen inte! För annars hade det inte gått så bra som det gick (nu sa jag det igen). Annat blir det på skriva uppsats delen..
I curse you spanish!

Andra gången gillt

Jag är så himla flitig. Jag har hunnit med allt jag skrev förra inlägget. Oklahoma sög, waay too long. Alexandras place va chill och mina naglar blev faktiskt bra för en gångs skull. Jag använde mig av mina nya 2 färger jag köpte idag.
Mene, hinner inte säga så mycket mer. Jag ska upp om 6 timmar för att öva för vårat uppträdande kl 2.
Looki looki down there! ⬇


Mu thai

Har precis käkat mig proppmätt. Hanna och jag delade på en rätt och ändå blev det mat över. Fett att bli mätt för halva priset. Me like, me like.
Nu ska vi päsa här en stund sen blire att vandra till konserthuset för att titta på genrepet av Oklahoma.
Om jag hinner sen så umgås jag med Alexandra lite och sen förhoppningsvis göra om mina naglar. Köpte nya fina färger idag!
Woop woop!


Never again!

Dom jävla naglarna tog 2 timmar att göra. Och det blev inte ens fint! Det såg helt okej snyggt ut tills man ska lägga på en skyddande top coat. Då smetar den ut alla linjer så det blir helt fult, åååh! Kommer inte göra detta igen! Typ bara tummen som blev som den ska.


Jag är för gammal för att hitta på nya saker

Något jag alltid velat kunna är att spela gitarr. Jag har gjort mina försök men när det inte låter så bra som jag vill med en gång så ger jag upp. Och när man ser massa andra som är asduktiga så har dom börjat spela gitarr när dom va små. Därför känns det som att det inte är någon ide att börja öva nu, det tar lång tid att lära sig och jag blir ju inte yngre. Man har lixom redan gjort sina val vad man ska bli duktig på. Sånt man börjar med som liten är det man får hålla sig till hela livet typ. Nä, riktigt så illa är det inte, men nästan. Man är ju så van vid att göra saker man kan så när man ger sig på något man inte kan så är det inte lika kul.


Det bästa är vid 2.40, enligt mig.

Det skulle ta lång tid innan jag skulle kunna spela något sånt. Att mina föräldrar inte tvinga på mig att spela gitarr när jag var liten... 8'(

Nu ska jag fixa mina naglar. Ska försöka mig på något nytt idag, får se om jag lyckas.


En enda gråskala

Solen har ju knappt varit framme idag. Allt ser så dassigt ut. Inte ens träden har olika färger längre. Så känslan att vilja gå ut har inte funnits så jag har bara varit inne och glott på tv och suttit vid datorn en stund. Jag har fixat bild på mitt blåmärke med. Tänk att ett nyp kan bli så stort, och göra så ont!

 
Min vänsterarm detdär, och min högra är helt prickig.

Elin hade inte lika många eller stora blåmärken som mig så jag måste bli hårdare! Jag gillar inte att skada folk men Elin förtjänar det, it's so on!

Dumma telefon

Jag som skrev ett långt inlägg och så lägger man det i mobilen och allt som publiceras är rubriken, blaargh!
Så återigen, jag var med Hartonen och Co. ikväll. Mina armar är som vanligt befläckade av blåmärken från Elins nypor. Ett blåmärke är svinigt stort, jag kommer lägga upp en bild på det imorn 8)
Innan idag tränade jag en hel del. On stage förbereder sig för uppträdandet vi har på lördag på stan. Vi har en massa nytt att visa er, endast en liten gnutta gammalt finns med i repertoaren. Vi har glada, sexiga, powerfulla, coola koreografier att visa er så kom check it out!
Nu ska jag ta vara på lovet och sova lääänge.
Nattinatt


AJ...AJ....Ajajajajaj


Jakobs källare

Filmmys hos jakööb. Vi har tittat på två skräckfilmer, försökt tända en brasa 4 gånger, skrattat åt grr-ljud, lyssnat på jullåtar och djurens brevlåda och kollat igenom bilder och klipp på Jakobs mobil sen vi gick i 8an. Nu är jag trött och vet inte om jag vågar cykla hem i mörkret.


RSS 2.0