E-tuna väntar

På tåget mot stora metropolen Eskilstuna. Träffa släkt, ha kräftskiva står på schemat. Gonna feel good to be back. Men resan är lite seg, men brorsan har det bra...


E-tuna väntar

På tåget mot stora metropolen Eskilstuna. Träffa släkt, ha kräftskiva står på schemat. Gonna feel good to be back. Men resan är lite seg, men brorsan har det bra...


E-tuna väntar

På tåget mot stora metropolen Eskilstuna. Träffa släkt, ha kräftskiva står på schemat. Gonna feel good to be back. Men resan är lite seg, men brorsan har det bra...


Road trip

Igår åkte "familjen" till Helsingborg och Ängelholm för att uppleva kusten. Det blev en fin avslutning med solnedgång vid stranden. Idag blev det Göteborg's volvo-museum och lite shopping i form av en vinröd kavaj jag föll pladask för. Det blir prima med nya guldklockan! Natti!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501076b4e087c3235b000113.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501076c3ddf2b32c17000104.jpg" class="image">


Silhouettes

Jag satte verkligen ihop en asbra spellista till Quangs fest. Jag kan inte sluta lyssna på den. Men det är inte direkt avslappningsmusik såhär kl 1 på natten. Kommer aldrig somna!


Oh happy day

Så himla bra söndag. Vaknar och packar och gör mig redo för lunch med mina gamla goa klasskompisar som sedan följs av att jag "flyttar" till pappas hus. Mitt i där så hinner jag även träffa min söta Alexandra. Väl hos pappa gassar jag i solen någon timma innan min bror som bor i Kanada kommer dit. Där sitter vi i solen pratar och äter grillat och allt är bara så himla mysigt. En mycket fin söndag må jag säga. Men engelskan är ringrostig, dags att öva upp sig. (Nej, min bror har inte glömt svenskan men hans flickvän är kanadensare) I veckan så måste vi hitta på något kul, så tips på vad man kan göra i lilla Växjö uppskattas! P.S fredagens fest var himla bra men finns saker jag kaaanske ångrar lite, men bara lite. Kram!


Mini moment

Natten till onsdag hade jag och Fanny lite girls night och kollade på skräckfilm och skrek lite. Mest Fanny, men hon fick mig helt skraj också. Dagen efter var vi helt sega och orkade inte göra ett smack, inte ens laga mat. Idag var det tänk att träffa Hani för en fika men blidde inte så, så ännu en dag hemma. Har tvättat lite åt Jacob snäll som jag är, kollat på tv och håller just nu på med att sätta ihop en musiklista för the partay imorgon. Jag är fett taggad, härligt folk, bra musik och gott i glasen precis som det ska vara!
På tal om ingenting så hittade jag en gammal "Mina vänner bok" igår när jag plockade på mitt rum. Där man fyller i om intressen och mål och sådär. Asroligt att titta vad jag och mina vänner ville uppnå som små. Min bror Jacobs högsta önskan var att bli rik, ha en fru och två barn. Aint that sweet! Hädanefter ska mina kompisar tvångsskriva i denna bok så jag kan skratta och minnas mina vänner när jag är tant och gungar i min gungstol.
 
 
Over and out

Watch my moustache

Första riktiga dagen hemma och det kändes riktigt skönt. Man är så fri att hitta på saker, man känner till ställen som är roliga, ställen som har gotte etc. Jag och Fanny drog en runda på stan som resulterade i en ny klocka och två nya mustasch-ringar. LOVE alla tre sakerna. As you know så ville jag ju skaffa en svart klocka, well, jag fick en försenad födelsedagspresent av min bror på midsommarafton i form av en svart klocka med läderband. Sjukt bra blev den! Använder det jämnt, men sen så såg jag en tjej med en guldig klocka som jag då bestämde mig för att jag också "behövde". Som hittat på rean såg jag min fining som då fick komma med hem till den lilla samlingen. Nu har jag stilrena klockor och en wack. En för varje tillfälle så att säga. Jag tycker klockor är världens bästa accecoar så det finns en kärlek för dem som bara växer. Kärleken för mustascher växer också. Haha, get it? mustasch...växa.. Anyway. Där har jag också en ring för varje moment. En stor som syns, en mer subtil en close to earth. Men det är inte slut på att köpa mustascher på länge. Allt som har en mustasch är lockande för mig. Så när jag fyller år så vet ni vad ni ska köpa!

 


Grown up yourso kommer till stan

Jeeze, förlåt! När jag är på landsbyggden och bara umgås med släkt så blir det att jag glömmer bort att slänga upp datorn och skriva lite. Jag säger hela tiden att jag ska bli bättre men har jag inget vettigt att skriva så har jag inte.
Imorgon tar jag tåget ner till växjö för att träffa mina góa vänner som jag saknat. Ska bli skönt att få bo själv, men det blev lite tjat på mamma innan hon vågade släppa iväg mig. Men hon sa idag : Jag vet att du klarar av dethär. Så lite har jag växt i hennes ögon denhär sommaren. När hon frågar om vi ska dricka rött eller vitt till grillningen DÅ har jag godkännts som lite vuxen, och hon bjuder på bubbel när vi firar någon speciellt. Jag tror hon tycker det är lite mysigt att han någon att dela en flaska med istället för att dricka ensam. I'm growing up, och hon börjar inse det. Det är faktiskt bara 225 dagar tills jag fyller 18. Det blir underbart att få kunna göra vad man vill. Men gäller att slita i skolan först. Börjar redan ha lite ångest över att lovet går så fort. Jag är inte redo för att gå 2an. Det hemskaste av alla åren på gymnastiet. Fyyfan säger jag bara, usch! Men finns lite saker att se fram emot innan dess. Om en vecka kommer brorsan ifrån Kanada och stannar 10 dagar, så då kommer jag hänga efter han som en finne i röven. Medan han är här så har vi en kusinträff i form av en kräftskiva här i sommarstugan. Alla kusinerna har inte varit tillsammans på ett ställe på flera år så det blir ju kanonkul. På fredag är det hejdå-fest för min fina kompis Quang som snart lämnar stan. Temat på festen är redlös och det ska jag gå in fullhjärtat i. Det är de två saker jag ser fram emot mest, nu i alla fall.
Inlägget bjöd på lite allt möjligt. Ska försöka hinna med dethär mer nu när jag kanske har lite roligare saker att berätta om från växjö.
Love!

back in business

Nu funkar blogg.se i mobilen så jag blev taggad till bloggandet men så har jag knappt någon internetåtkomst här ute på landet så det jag skriver kommer inte upp ändå, så bajs på det.
Men som en liten update så var jag i Stockholm i fredags över dan med min mor. Det enda vi hade i sikte var shopping och det blev det mycket av. Jag kom hem med massa kläder ovh en glad själ. Längtar till att komma tillbaka till växjö och få klä sig i lite nytt, för här i stugan är det ingen idé att göra sig fin. Fredagens fynd måste varit ett par nike air sneakers som det var 50 % off på och en Kanada-onepiece likaså. Onepiecen är min nya bästa vän här på landet! Men hittade massa annat bra på weekday. Tre linnen, fast de är som t-shirtar med avklippta ärmar. Det är min nya favo-modell på tröja. På killavdelningen hittade jag en billig danströja och en skön stickad tröja. Mums!
Jag hittade ett par höga shorts som var dundersköna. ÅH, bäst av allt ett par träningsshorts och 4 par knästrumpor i olika färger. Me like! Jag kommer va flashigast på träningarna sen.
Jag har inte vågat kolla mitt konto än, i all glädje av nya varor så tänkte jag inte så mycket på priserna. Jag lever helst i ovisshet ett tag till.
Now to the pictures!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läger, sjuk, etc.

Tjääänare peeps! Det var ett tag sen nu. Min dumma telefon vill fortfarande inte att blogg.se ska fungera så jag kan inte blogga med den och hela förra veckan var jag på läger utan min dator vilket gjorde att jag inte hade möjlighet till att blogga. Nu blir det ändring på det.
När jag kom hem ifrån lägret blev jag sjuk med feber, ledvärk, och magont så jag orkade inte blogga då heller men nu är jag på bättringsväg. Jag känner mig så klen som hela tiden blir sjuk, det måste bli ändring på det!
 
Lägret kan jag säga var hur awesome som helst. Jag lärde mig massor och connectade verkligen med vissa lärare, fick mig en självförtroede boost och känner att jag verkligen vill satsa på dansen, NU. Ska försöka ta tag i mer egenträning året som kommer. Bara ta de mest nödvändiga klasserna och sen försöka utveckla min freestyle inom hiphop och house. Housen var så sjukt kul på lägret så jag vet inte var jag ska ta vägen. Musiken, basen, rytmerna, groovet, i just love it. House är mitt kall! Men enligt lockingläraren så var jag skapt för locking varesig jag gillade det eller inte så det får jag inte slösa bort heller. See what i mean med självförtroende boost? God i love Åsafolkhögskola!
Men nu när jag varit sjuk och vi inte har en fungerande tv i stugan så har jag kollat på kanal5play och tv3play på unga läkare, sjukhuset och SOS Gute. De jobben verkar så himla roliga också. Ambulanssjukvårdare är något jag får bli efter min danskarriär asså. Vad mycket det är man ska hinna med på ett liv. Time to start working on it, genom att sova känner jag.
Sov gött! 
 

RSS 2.0