Streetstar

Förlåt att jag inte uppdaterat men jag har varit helt upptagen med prov å grejer och så år jag ju i Stockholm nu med! Det är FETT! Jag har fått så himla mycket inspiration, och det är inte ens slut än! Det har varit sjuuuuuka finaler i hiphop, locking. Poppingen var ILL! Housen var lite av en besvikelse men ändå tillräckligt bra för att jag ska känna behovet av att jag måste öva massor på det! Det är den bästa stilen som finns, MAN. Asså ni märker ju hur hyper jag är! Nu är det snart final i wacking och vouging. DET kommer bli speciellt, galet och underhållande.
Och så måste jag ju berätta om alla söta killar som finns här, DAMN! Killar i lagom stort afro *dregel*. Jag måste luska fram om det finns sånna i Växjö med. Grrr.
Bye for now!


En skur av tankar

Oj oj ooj! Bad update på sistonde. Det är för att jag och min hjärna har sammarbetat med att pränta in kemi-saker för provet idag. I 2 timmar satt jag och räknade och funderade. Tillslut när jag lämnat ifrån mig provet och kommer ut ur salen kände jag hur hjärnan slappna av och var aningen svullen... eller så hade jag en liten cysta precis då. Provet vet jag faktist inte alls hur det gick. Det var mediokert typ. Men ingen rast ingen ro. Idag efter skolan så har jag pluggat en del fysik till provet på tisdag. Det kommer nog gå skit för jag fattar ingenting och jag hinner inte plugga i helgen för jag drar ju till Stockholm och kollar på fin underbar dans! Så jag har lite ångest blandad med förväntan. Meen jag är ganska chill med mina betyg. Det blir som det blir, bara jag inte får F. Helst hade jag ju velat ligga på C-B nånstans men man kan ju inte vara duktig på allt... Eller vissa kan men dom är no-lifers, vilket jag inte är (a).Det är studiedag imorn (egentligen idag men det känns som imorgon bara för att jag har inte sovit än). Då blir det plugg, fixa lite ärenden, fika med flickorna och sen tagga, tagga, tagga!
När denna helgen är slut har jag inget att leva för.. förutom..typ....sommarlov <3 Jag har bestämt mig för att sommaren 2012 ska bli asgrym! Så summer, be nice okay?
Och sen kan jag slänga in ett litet GRATTIS I FÖRSKOTT JOSEFIN för du fyller 17 om en månad (jag tänker fortfarande att det är onsdag).
Mina tankar flyger hit och dit känner jag. Detta inlägget hade väldigt spridda ämnen. Oh well, man kan inte alltid ligga på topp! (Om man inte är no-lifer dvs.)
NU ska jag titta på en film men anar att jag somnar innan det gått en kvart på den. Sov gott min lilla skara av läsare!

Me and my boys

Jag kom hem för ungefär en timma sen efter att ha spenderat kvällen med mina old buddys. Lika kul son vanligt, om inte roligare. Jag var så himla trött efter ett tag att jag skrattade åt praktiskt taget allt! Achievements of the night? Vi spelade monopol i timmar utan att få en vinnare (vi hade lite egna hittepå regler ibland), jag fick en muskelknut utmasserad(bara för att jag räddade Johan från att betala en stor summa pengar till en annan spelare,wack regler men massagen satt fint!), jag har känt på Johans gom (luvan på hans tröja var emellan dock), jag cyklade i massa snö utan att ramla eller få hjärtattack när jag nästa ramlar. Oh juste, bland det bästa ikv.. Jag kom hem och kom på att jag köpte mango i fredags. Jag skar den och saften bara rinner ifrån den. Det var den godaste mango jag ätit på länge! Så hela den försvann i ett naffs. Glad, mätt och belåten ligger jag nu i min säng och taggar jobb imorgon.
Sov snett!


Bajs i brallan?

Jag stack ner till kulturama runt 20 tiden idag för att träna lite, korra. Och vara helt ensam där nere tills Marcus skulle dyka upp och sällskapa. Jag kommer dit och då är det 3 pers där men som precis ska gå. Jag riggar mina grejer och sätter igång och koreograferar, pausar låten emellanåt för att tänka. När det är tyst hör jag hur det dunsar och skramlar ifrån cafét på kultis. Jag blir vettskrämd eftersom det bor ett spöke där för er som inte vet. Det är en gammal brevbärare som jobbade på posten när den låg där förr. I alla fall så stänger jag dörren till danssalen, drar ner den lilla rullgardinen så jag inte kan se ut i korridoren. Jag ställer mig och försöker korra igen, men då gör jag det i hörnet och utan att stänga av musiken någon gång. Jag får ett flow, är helt inne i mitt skapande och har helt glömt det som hände 2 timmar sen när jag strax efter kl 10 hör världens jävla duns typ precis utanför dörren! Jag tittar chockat mot dörren, får en liten hjärtattack, tar tag i min mobil och försöker darrhänt ringa Marcus. Medan det ringer är det något som slår emot dörren. Jag avled ännu lite till och tänkte " fuck, här vill brevbäraren ha en lugn fredagskväll och så kommer jag och stör. Han verkar ganska arg nu... D'x"
Det dröjer en liten stund till och BAM, Marcus öppnar dörren. Lättnaden jag fick blandad med ilska var så skön. Mycket bättre än rädslan jag hade tidigare. Hade det inte varit han hade jag ju aldrig vågat gå ur salen. Jag hade fortfarande suttit i hörnet och gungat i fosterställning. Nu blir det ist fosterställning i min säng!
Sov dope!


tihihi

Det finns små glädjeämnen i vardagen som jag uppskattar så himla mycket. Som nyss till exempel. Jag börjar skriva lite med min barndomsvän att vi inte har umgåtts på fritiden på aslänge. Vi planerar lite, pratar ikapp det vi inte hunnit säga varandra. Sen precis innan han ska gå så avslutar han med "Hej då bästis!! ha det bäst, puss!"
Eftersom vi inte har gått i samma klass sen i 6an har vi ju glidit ifrån varandra lite. Vi umgås med olika gäng och det blir aldrig av att man ses. Så man är inte riktigt säker på hur nära man fortfarande är varandra. Och att då få höra att jag är hans bästa vän trots alla nya människor han lär känna. Det ger en sån värmande lycka!
Han ska få en stor kram nästa gång vi ses!

Godnatt gott folk!

Omega3

Jag äter omega3-tabletter dom dagar jag kommer ihåg. Vilket är bra men usch så hemskt det är när man rapar. Det smakar fisk... Jag tyckte det var konstigt att jag började rapa fisk när jag inte ätit det på några dagar. Sen så *pling* det är omegatabletterna. Så nu vet ni att det kan bli så om ni inte redan upplevt det själva någong gång. Se upp för det!
Jag gör inget annat än att pluga dessa dagar känns det som men jag hann faktiskt med en fika med Alexandra idag. Vi satt och prata om hennes upplevelser på praktiken på ett äldreboende. Det händer en hel del kan jag säga! Jag gillar gamla mäniskor. Så länge dom inte är sjuka och lider. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig jobba på ett äldreboende med friska gamla människor,haha. Jag har sett så många olika äldreboenden i mina dar, då jag hälsat på mor- och farföräldrar. Det bästa stället för gamla jag har varit på var när jag praktiserade på SSS rehabiliteringsplace. Dom behandlade folk som hade fått strok och lite annat. Det var sjukt intressant och man såg att dom som bodde där förbättrades. Jag hade trivts att jobba där. Man kanske skulle ta och utbilda sig till en rehabiliteringstjofräs? ÄÄH, too soon to say.
Jag måste ju klara mig igenom skolan först. Blöööööö är det enda jag kan säga om det. Men sitter just nu och ska kolla på lite individuella val som kan förgylla min skoltid lite.

Exciting!

Mot oändligheten och vidare

Jag sitter nu med min solrosfrö-macka..det är inte lika hemskt som jag föreställt mig men nästan.
Jag tänkte i alla fall introducera er till den nya Yourso! Nä, jag är lika skojig och så men ska verkligen försöka leva nyttigt nu. Idag efter skolan planerar jag att springa en runda och sen gymma med mamma. Jag går ut HÅRT. Men så är det väl i början sen så är jag som vanligt om en vecka eller så. But i hope not, jag vill va en sån som ba mmmh gott broccoli,fröiga mörka mackor, fisk, grönsaker. Så om detta håller i sig så kanske det blir så. 
Men innan allt det väntar information och linjeinriktning, en kemi lektion och en samhällslektion.
Gotta love tuesdays! 

Fuckfucketyfuckfuckfuck!

Idag på morgonen tänkte jag. Hmm ska jag ta livet av mig? Det var lite lockande (fast bara på låtsas).
Det hade bara varit såååå skönt att få ligga kvar i sängen och slippa alla jävla helvetesjävlapissskitprov *Mad man scream*. Vi har visserligen bara ett prov varje vecka men det är ju alla andra läxor man ska hinna med också, och träningen sätter igång snart. Jag blir totalt galen och handlingsförlamad! Jag tror min hjärna lider lite av någon slags förlamning... Jag har MASSOR att göra men det blir aldrig av att jag sätter igång med det jag borde. Därför ska jag göra mig ett litet schema strax. Vad jag prioriterar att gör denna veckan.

Har ni någon gång stört er på när man biter i sin skinkmacka då man inte riktigt biter av den yttersta skinremsan och hela skinkbiten hänger vid munnen när du drar bort mackan? Det händer just precis nu och jag blir så sur på det! Allt är bara så himla jobbigt. Egentligen är det bara massa i-landsproblem jag har nu. Men dom kan faktiskt vara riktigt jobbiga. Och så är jag kvinna, vi har det svårt nog i samhället som det är. Gah! Får väl göra det bästa av situationen..
Jag gör mig en till skinkmacka och tar på mig mina fina chachipants<3




(Detta är låten jag korrar till, som jag pratade om igår. Men deras dans blir nog svårslagen)

Mina byssor

Idag har jag då varit duktig. Va uppe ganska tidigt, gjorde mig en fin frukost och tittade på Rasmus på luffen, stack ner till kulturama där jag var mellan 1 och halv 7. Det är så skönt att vara där nere när ingen är där. Det är lugnt och man kan bära sig åt precis hur som helst, hehehe. Så idag blev uppvärmningsdanser gjorda samt en början på en koreografi som kan komma att bli bra. In that case kanske jag lägger upp ett klipp på den här. Men kanske inte... Jag har förresten inte sagt att jag har fått mina chachipants!!!!! I fredags kom jag hem och då låg dom i brevlådan. Jag har haft dom på mig ever since. Dom är de bästaste ever, snyggaste ever, skönaste ever. Jag kommer köpa fler!


En fundering

Jag sitter i min ensamhet och tittar på the NBA av någon anledning. Det är sjukt va alla spelarna är långa. När dom spelar tänker man ju inte så mycket på det, men sen går dom förbi dommare och sina cocher och då ba BAM, dom är jättelånga! Vilket fick mig att tänka lite. De flesta sporter finns ju som handikappanpassadesporter ( damn, lååångt ord, kanske inte ens sitter ihop? ). I alla fall fick jag tanken att handikapp-basket finns ju men vad händer med alla normallånga människor som kan spela basket. Det måste ju finnas de som inte är så långa som är riktigt duktiga på basket. men dom stackarna kommer inte in i något lag pga sin längd.
Så har duktiga normallånga basketspelandemänniskor inget annat alternativ än att spela basket på hobbynivå?
Just a thought...

Btw, jag vet att det stavas naughty. Det blidde fel i förr-förra rubriken. Ü


Lööördaawg

Jag vaknade utvilad och härlig vid kl11 idag. Jag hade alltså inte sovit bort hela dagen och hade tid att hitta på massa skoj. Så vad gör jag? Sätter mig i soffan och sitter där, och sitter, och sitter, tittar på tv program efter tv program. Pluggade ytterst lite och tittade lite mer på tv. Så nu tänkte jag ta tag i mitt liv och planera lite lektioner. Nästa helg sätter det igång igen. Så blir jag klar med min planering skulle en viss stress släppa. Men jag vet mycket väl att jag kommer börja göra annat efter ett tag. Det verkar luta mot bio med Alexandra och några andra. Lite roligt måste jag ju få ha, plus att jag är en natt-mäniska. Jag kommer nog få mycket gjort inatt hoppas jag. Så nu gör jag mig vacker, så gott det går så jag kan röja på sf bio sen.
Küss

Noughty me!

Det var satan va lång dagen i skolan var idag. Jag och Elle var helt trötta och skrattiga redan vid lunch, Och vi blev inte piggare precis. Vi skämde ut oss för våran nya svensklärare vi fått. Vi satt i klassrummet och väntade spänt på vem som skulle komma in genom dörren. In tittar en tunn ( och jag menar tunn! ) osäker kille. Han säger sedan "förlåt jag är fel" och går. Jag och Elle tittar lättade på varandra. "Jag trodde det skulle va våran nya lärare, han såg ju ut som en mes, hahaha". Det dröjde inte mer än en halv minut tills han kom in igen och ba, jag ska visst vara här, Nv11?
Vi dog! Lite besvikna blev vi också, men han kanske har mycket att ge?
Jag gjorde inte det bästa första intrycket. Jag gapskrattade åt att han jobbade med svenska för invandrare på komvux innan han kom till oss. Trött som jag var tänkte jag, hahaha vår klass jämnförs med invandrare som inte kan svenska. Vi är sämst! Så han blängde på mig resten av lektionen. Oops!

Pricken över iet idag var att pierca mig i örat. Aningen snett tyckte jag men när jag får ha dom örhängen jag vill ha blir det nog bra. Jag fick det trots allt gratis då en tös skulle öva sig på att pierca, så jag kan inte klaga. Hoppas bara jag kan lyckas somna utan att riva örat mot kudden. Jag kommer knappt ihåg hur det var när jag tog mina vanliga. Jag gick i 3an och blev överlycklig när pappa gav förslaget. Min mamma var helt emot det, vilket hon är nu med. Men jag är lite rebellisk sen händelsen förra helgen ;)
Nu får ingen bild för det är blodigt och äckligt. Jag blev svimfärdig när jag gick hem och tänkte på deras blodiga fingrar jag sett när jag låg där på bänken. Och alla blodiga bomullstussar låg på brickan när jag reste mig, eeew! Jag var känsligare än jag trodde.

Nu blire lite plugg, sen sängen <3
Tjing!


Back to school

Första dagen var seg även om jag hade sovmorgon till kvart i 11 och endast hade två lektioner. Det är lixom ingen mjuk start på vårterminen. Man bara slängs in i det direkt igen. Vilket inte funkar så bra då hjärnan har varit inaktiv i 3 veckor. Men det kommer rulla in lite prov snart med så ingen rast ingen ro.
Men det är skönt att inte behöva träna en massa efter skolan dessa kommande veckor. Jag får så himla mycket fritid helt plötsligt. Jag hinner dega vid datorn, tvn OCH göra läxor.
Så nu när jag youtubat lite så har jag lite finingar att dela med mig av. Jag fastnade för djurungars läten. Så super söta så man smälter till is tänkte jag säga, haha. Så söta så man smälter till vatten och rinner ner i brunnar och ut i avlopps-system. Supeh zöta!

 






Tant poäng?

Jag har ätit fiskbullar och läst igenom dagens Expressen. Nu väntas att lösa korsordet. Halli hallå jag är bara 16 år. Det hade ni inte kunnat tro!


Wait what!?

Jag zappar bland alla kanaler och stannar på världscupen i table football! Table football! Dom har publik och kommentatorer, för bords fotboll...
Va "impad" man skulle bli om någon sa att dom var med i landslaget för det.. Bleka töntiga nördar är dom. Hahaha. Man kan verkligen göra karriär på allt!


Oh my!

I just had the talk with my mamma när jag kom hem från en fest. På mitt skrivbord stod mitt vin och min ask med p-piller. Hon hade snokat på mitt rum!! Elaking, men det gick helt okej. Angående p-pillrena grät jag och spelade Forever alone, vilket jag är. Så hon tyckte synd om mig.
Nu sover jag och längtar INTE till morgondagen!
Godnatt!


10. En person du gjort sjuka saker med.

Jag har inte gjort så himla många galna grejer i mitt 16-åriga liv. Men de jag har gjort är tack vare Alexandra! She has a twisted mind ibland, haha. Så har hon något fuffens hon vill göra så dras jag med i det. Men det är bara roligt att vara hennes crazy companion. Jag tror jag är något galen innerst inne jag med men jag har inte utvecklat hjärnan till att tänka ut sjuka saker. Moahaaha, eller?
Nä men jag borde tänka ut lite galna grejer att göra innan jag fyller 18.
I wont waist no time!
Ciao


Glad tjej är glad

Jag får åka till streetstar och har precis fått mail om att mina chachipants har skickats! Could this day get any better?
Skulle inte tro det!

Sen en bonusbild på mina söta katter som vilar lite.


Streetstar here i come!

Jag glädjeskuttar i min lägenhet då jag besegrat mamma i kampen om att få åka till streetstar.
För er som inte vet vad det är så ska jag berätta.
Detta är Sveriges största danstävling inom hiphop stilarna. Vinnarna får åka vidare och tävla om förstaplats i Frankrike. Det kommer professionella dansare från världens alla hörn för att sitta som dommare och sökande kan komma ifrån andra länder med. This is big!
Först när jag frågade mamma om jag fick åka sa hon "NEJ, 99% nej". Men som jag har tjatat och har kommit med förslag.
Den 1% gav mig ändå en minimal chans.
Happy girl!


A little accident?

Jag gjorde precis en grej som måste sett mysko ut om någon granne sett mig.
Jag satt i min soffa i mina mjukisbyxor. De hade blivit totalblöta när jag cykla hem ifrån Hanna för en stund sen så jag bestämde mig för att dra ner byxorna till vristerna. Jag ville inte dra av dom helt för då hade mina supersköna raggsockor också åkt av.
So there i am, i soffan med byxorna vid vristerna och bestämmer mig för att ta en choklad ifrån Aladdinasken som står på soffbordet.
Jag tar en sån med toffe i och känner att chokladen utanpå toffen är aningen starkare än vad den brukar vara. Men jag villa ju fortfarande åt det götta i mitten. Så jag håller i chokladen och försöker slicka ut innehållet. Då smälter ju chokladen av värmen från min hand *pling, visst är jag smart*. Så med brunt klet i hela handen och med byxorna vid vristerna vandrade jag iväg till köket och bara känner hur fel det måste se ut! Tur att ingen är vaken att se denna scen.
Hehe, heh.


09. En Bild På Personen Som Hjälpt Dig Igenom Det Mesta.

Jag säger bara vänner. Umgängeskretsar skiftar genom åren, likaså dom som tröstar och stöttar.
Vänner är det bästa jag har!


RSS 2.0