Happy birthday to me!

Dagen är snart slut och jag är kanonnöjd! Fått fina paket och uppvaktning av en speciell liten vän! Vad mer kan man önska sig? Jo det förstås...ett glas vin på krogen kanske. Men det får vänta tills på onsdag! Hur gammal är du Josefin? Jo jag är arton!


Stockholm i mitt hjärta!

Helgen i Stockholm var hur bra som helst. Fick en superfin present av pappa som jag kan ha all my life och Jesus christ får jag prata om när jag har mer tid! Nu ska jag försöka sova. Jag säger försöka för jag är faktiskt lite nervös över att fylla 18! Vart tog åren vägen. Det är sjukt! Men det ska bli så kul. Min frihet blir lite större på en natt. Iiih!
Godnatt!


On The Rails

Sitter på tåget mot E-tuna. Jag hatar byten och fick ett sms imorse att tåget var inställd nån sträcka så man skulle byta och hålla på.. Vilket skulle resultera i 3 byten. Men när konduktören ser min biljett så säger han; du åker med detta tåget till Norrköping och byter där istället för Linköping. Så lätt var det. Kunde de inte skrivit det i mailet. Anywhoo. Det är väldigt mysigt att åka i snölandskap även om jag gärna ser att snön försvinner! Nu babblar jag på om ingenting bara för att jag inte har något annat att göra. Ska va tyst!
(Här är en mögel Alexandra stickade till mig i födelsedagspressent. I'm getting old!)


Hallå i snöyran

Lovet har minst sagt börjat. Jag har hunnit med det ena och det andra. Jag har blivit firad av mina kompisar i fredags. Jag fick en finfin klocka av Alexandra och en asball tröja av Elle. Sen busade jag runt med Alexandra på kvällen. Jag har övat inför musikalen pinnochio och så var med mina kittycats till veterinären imorse, skrivit en engelskaredovisning, tro det eller ej! Nog om det förflutna, vad är det som ska komma skall Yourso?
Jo imorgon åker jag tåg till min sommarstuga för att träffa på min farbror och faster som jag inte träffat sen sommarlovet. Jag tänker mysa med dem i snöiga Eskilstuna tills på fredag. Då drar jag vidare till stora Stockolm-holm för att möta upp lite familj och kolla på Jesus christ superstar på lördagen. Söndagen kanske lilla jag blir firad eftersom det är dagen före THE DAY. När jag berättar om allt som ska hända denna veckan känner jag hur snabbt den kommer att gå, och inte har jag haft en enda sovmorgon än, Skandal!
 
Vad ska ni göra på lovet?

ZzZzz

Jag har jag satt detta inlägget på timer. Så nu när denna läggs upp kommer jag sova gott i min säng medan andra går i skolan eller är på jobbet. Skadeglädje är den samma glädjen!

Godmorgon!


Sportlov

Lovet börjar bra! Jag somnar efter kvällsmaten halv 8 och vaknar halv 11. Nu är jag pigg igen och lär vända på dygnet redan idag. Annars då? Jo jag har haft en grym vecka så jag har inte haft en sekund över till att blogga. Men det är inte så att jag pluggat,no-no! Jag har inte haft mkt alls, och det jag har haft i läxa har jag inte gjort och det har inte varit ett endaste liter förhör. Score! Så därför har jag roat mig varje dag med en av mina favoriter. Imorn blir det ännu mer roande för min del, nämligen för tidigt födelsedagsfirande med mina homies. Bättre blir inte en fredag!


Februari

Det är inte ofta jag blir arg. Men blir jag det så är det på någon i min närhet. Tar jag saker för givet? Eller är det bara att dem är totalt korkade!?
Härmed ger jag en "diss" för korkade människor. (Nu fick jag en hämndlysten känsla) Men ska hålla mig i skinnet och inte nämna namn.
Usch vad man kan jaga upp sig själv på kvällskvisten. Jag för blicka framåt. Vad händer i februari?
Jo den här tösen fyller 18 om några veckor (yaay). Det är tre veckor och tre dagar till en grym helg i Stockholm med massor av dans. Mmh..februari bådar gott. Smaka på ordet. Februari, som musik för mina öron.
(Men efter att ha sagt det för många gånger låter det bara konstigt)
Nighty night!


Sunday update

Nu har jag precis skickat in mina låtar till dansuppvisningen för klippning. Det kommer nog att bli grymt bra ändå. Jag panikletade låtar dagen innan de skulle va bestämda och idag panikbestämde jag hur de skulle klippas eftersom det måste skickas till vår "klippare" senast idag. Jag gillar min framförhållning till saker och ting. Nu en dusch och kanske en tredje hembakad semla efter det. Men bara kanske...

Babylicious?

En ganska lugn helg med far min har det varit. (Helgen är ju inte över, men med jobb hela söndagen så räknas det inte som helgdag)
Jag har ätit god mat och pysslat med en liten 5 månaders baby som var på besök. Jag kan fortfarande säga att jag inte är så förtjust i barn. Inte såna små som skriker, dreglar och spyr. Det är inte riktigt min grej. När de börjar prata lite kan ju va kul. Men efter att ha varit med den lilla Nora i två dagar var det skönt att komma hem till mina vuxna, ickedreglande, non-spyande katter. Som mamma sa "det bästa preventivmedlet är att ta hand om en bebis en dag".
Jag håller mig till mina katter ett bra tag till känner jag.



RSS 2.0