Suck

Men Josefin! Du sa ju att du inte skulle vara mer pinsam.
Note to self:
Innan du pratar om en kille du gillar, se till att hans kompis inte sitter vid bordet jämte!
-.-


Födis

Nu har jag äntligen tid och ork att göra ett inlägg. Igår efter skolan var jag helt död, det blev mest att vila i soffan plugga lite spanska inför provet nästa vecka.. FML.
Men det ska vi inte snacka om nu. Nu blir det en summering av min dag.
 

Dagen inleddes med lite behövligheter, such as trosor..


Och värmespray, It smells wonderfull!

Sedan fortsatte dagen med lite nybaktabullar och en sväng till Alexandra för mer paket.


Det började med en ball skarf, but there is more..


Superfina örhängen, but there is more..


Dunderfina örhängen! Jag tror Alexandra känner mig.. Cola <3

Jag kom hem ifrån den tösen och fann ett paket på köksbordet. En helt okej tröja. Men orkade inte ta bild på den.
Sen åt jag och mor min födelsedagsmiddag. Ganska ensamt när det bara var jag och mamma, min bror brukar ju vara med också.
Anyway. Därefter blev det lite efterrätt.



Sedan en till pressent i form av en jeans/skin jacka. Jag hade önskat mig det ena eller det andra men det blidde en blandning. Men jag är inte helt säker på vad jag tycker om den. Vad tycker ni??
Den var dock liten i storlekarna, så ska gå dit och se om den finns i en annan storlek annars löser problemet sig självt, och jag får hitta en annan jacka.



Sen blev den sista pressenten en fin liten plånbok jag önskat mig. Och på samma gång så tar jag chansen att visa mina precis nymålade naglar.



Det var alles på min lilla dag. Men 17 är en seg ålder. Vänta bara tills jag fyller 18!
Men det är ett tag dit. Så för att hålla mig frisk tills dess ska jag dra och träna lite.
Kärlek!







Snart så!

Min dumma mobil säger att den lägger upp inlägg, men så gör den inte det :PPppPp
Men jag ska blogga imorgon. Det är mycket som har hänt ju! Men nu blir det sängen för min del. Det är back to reality imorn..


Ung och pinsam

Jag sitter och tänker tillbaka på pinsamma saker jag gjort dom senaste åren. Jag är en sån person som eltar det som hänt nån vecka innan jag kan släppa det, så därför kommer jag ihåg de saker jag gjort. Jag gillar inte att vara pinsam, sådär riktigt pinsam.
Det är hemskt att tänka tillbaka på. Människor måste tänkt, är hon dum i huvudet!? Eller är hon typ 10 år?
Jag tänker inte nämna något för usch, som sagt så är det pinsamt!
Jag lär mig ifrån mina misstag, lämnar de bakom mig och kommer aldrig göra om dem!

EVER


Ung och pinsam


Känn ingen sorg för mig GÖTEBORG

Jag var helt slut när jag kom hem igår! Vi slänge in kassarna här hemma och sen åkte vi och handlade så vi skulle ha någon frukost. Sen stensomnade jag. Att shoppa är inte lätt. Vi gick och gick och gick, sen var det lunch. Sen gick vi och gick vi tills det var dags för fika. Sen gick vi ännu lite mer tills det var dags att hoppa på tåget. Jag fick med mig 6 kassar och en tom plånbok. Jag ville inte att mamma skulle betala grejer för jag vill ju ha paket på min födelsedag, hihi.
Nu blir det att försöka spara ett tag. Men jag är grymt nöjd med mina köp.
En tubsjal som jag velat köpa sen i höstas har jag vara gått och väntat på att den ska hamna på rean. Och då BAM i Göteborg kostar den 60 ist för 180. Det blev dagens fynd, its so cosy! Sen så hittade jag äntligen vans, dyrare än väntat men so worth it.

 

Tubsjal från Monki, Silverring ifrån Gina, Skinnväst ifrån HM, Vans ifrån Hollywood,
Mysiga byxor ifrån Rut m.fl, Cheap Monday jeans ifrån Weekday.




I'm ill

Då börjar dagen lida mot sitt slut. Jag har känt mig ganska effektiv idag. Jag har gått till banken och skapat mig ett sparkonto, varit på kulturama flera timmar och bestämt klippning på låtar till dansuppvisningen samt börjat korra på en av dom. It's gonna be good! Just nu chillar jag hos Mr marzu och vi ska strax kolla på human centipede 2. Men det blir ingen lång kväll. Imorgon 07.05 sitter jag på tåget mot götet. Hur jag nu ska orka det. Jag hoppas på fint väder och mycket kassar.
Woop!

Work it

Nu står jag helt svettig och dan på jobbet innan jag ens har börjat. Mina elever ska få jobba med golvet och det är inte mjukt kan jag säga. Det finna massor av grejer jag vill att dom ska kunna på golvet, men problemet är ju att jag måste kunna det också. Så nu när jag kan det kan jag bossa över de små beastsen.
Men snart får jag vila utan en enda lektion att ta tills nästa söndag, då jag tar igen från stockholmsresan.
Men måste jobba på dansuppvisningsdanserna med :/ har lite ångest över dem. De måste bli bra! Men lite lov måste jag ha också. Te.x på tisdag tänker mamma boka en dagsresa till götet! Hon ville först dra till stockholm men jag vill inte vara borta från mitt kära hem länge så en dagstrip till götet blir perfa!
Men nu, off to work.



En peppande låt för eleverna när dom krälar på golvet, WORK IT!

Ba da boom

Då var denhär dagen över. Den verkade aldrig ta slut. Jag har bara legat och zappat i soffan hela dagen. Först var det skönt sen blev det bara segt. Jag har idag betat av 2 dansfilmer och massa onödiga serier. Imorgon blir det annat. Jag ska shoppa mina födelsedagspresenter med far imorgon innan jag ska skaka lite rumpa på raggan. Sen får jag se vart kvällen tar mig. I'll let you know.
Pejs!


Hej trogna läsare

Jag vet att jag har varit hemskt dålig på att uppdatera men det värmer i mitt lilla hjärtat ( jag menar inte att jag är känslokall eller så, det är mer att jag har en liten näve och den sägs ju vara lika stor som hjärtat) att ni finns kvar.
Nu har jag officiellt lov! Allt som ska vara inlämnat är inlämnat. Inga måsten, inga tankar, bara vitt eller är det svart?
Fyfan vad jag ska njuta. Imorgon ska jag sova länge, mysa i soffan, kanske ta en promenad OM JAG VILL för jag har inga måsten. Men som alltid så brukar man slösa bort lov genom att göra ingenting, vilket jag inte ska göra detta lovet. Första dagen är det okej, mer än okej faktiskt eftersom det egentliga riktiga lovet börjar på lördag, imorgon är bara studiedag. Thank god for that!
Nu ska jag bli bättre på att blogga under lovet med, jag vågar nästan lova..men bara nästan. Nu ska jag ta vara på kvällen och göra mig helt klar för sängen och sen mysa med mina underliga katter.
Godkväll!

Lovlovlovlov

Bara en ynka dag kvar. Sen är det lov. Ni anar inte hur mycket det betyder efter allt pluggande. Jag är så dö-trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Helst vill jag ligga i min säng under täcket och inte finnas för allt är så jobbigt, plus att jag fått stressherpes på hakan. Jag vill inte visa mig bland folk förän det är borta så lovet kom lägligt.
Ligger här i sägen och funderar på hur skolan skulle bli om Elle bytte linje. Hon är inne på det igen och då blir allt ännu tyngre. Jag ska gå där med stalltjejerna som är perfekta, the lesbian group och så har vi killarna, som jag diggar men frågan är om dom är vana vid att ha en flicka till vän. Jag är ju helt chill bland killar. Det är dom jag växt upp med, men jag tror snubbarna i klassen skulle kunna känna obehag om jag plötsligt börja stalka dom. Men det är bara att bita ihop i guess. Det finns inte mycket jag kan göra.
Jag och stallkompisarna for life..


Lovlovlovlov


Söndag


Helgerna går så galet fort, snyft.
Men denna helgen toppar många. Så roligt jag haft men så dåligt jag mått också, men det var det värt. Tack Alex för en supaahduupah bra helg!
Nu är jag hemkommen ifrån jobbet och måste plugga samhäll. Det tar aldrig slut. Jag har gjort 3 av 6 prov som kommer. Men snart är det lov och då får jag vila och fylla 17! Wii.., onödig ålder dock men det är skönt att man blir äldre över huvud taget. Bara 3 år kvar till 20 sen...damn i'm old.

Partäähääy

Nu är efterlängtade helgen här! All in ikväll, peace!


Dumma skolan

Nu sitter jag här i min data stol och har ganska jätteont i min rygg. Sen i söndags då vi handlade satan i Stockholm har jag haft ont i min rygg och idag blev det ännu värre. Jag som aldrig brukar vara skadad. Men har tid hos skolläkaren på tisdag ifall det inte ska ha hunnit gå över. Så just nu går jag och klagar som en liten tant på att jag är stel i ryggen. Jag träffade min andra tantpolare idag. Alexandra och jag pratade muskelvärk vid en sittning på Spice and rice. Ypperligt trevligt hade vi det. Sen satt vi och klagade på skolans nya regler grejs eller vad man ska kalla det. Dom lägger ju om kurser och sånt från hur de var innan det nya betygssystemet fanns. Buhuhu. Jag har inte riktigt vetat vad jag vill bli de senaste året. Jag var inne på ambulans-sjuksköterska innan men insåg att det tar lång tid och att det är myckt plugg vilket jag inte orkar just nu. Men inför mitt val av natur-natur eller natur-samhäll så har jag kollat lite i universitetsböcker om vad som kan verka intressant att bli, så jag vet vilken behörighet jag behöver. Så jag ramlade över ett yrke som jag hade velat börja med redan imorgon. BIOMEDICINSK ANAKYTIKER. Det verkar huuuur kul som helst. Labbråtta som jag är (och stolt över mitt 2-poäng-ifrån-A på kemiprovet förra veckan) så skulle jag stortrivas på den utbildningen. Och bäst av allt. jag behöver bara ha fysik1!! , kemi2, biologi2, och matte3. Toppen tänkte jag och såg att biologi finns att välja på individuellt val så kan jag ta kemi som programfördjupning. Problem solved, jag slipper läsa natur-natur, trodde jag. Jag pratade med syven och tydligen kan inte naturare välja biologi på individuellt val och det ämne jag väljer som programfördjupning kommer jag att ha både 2an och 3an. Dom jag känner som går natur-samhälle nu har läst biologi1 i början av 2an som en del av programmet. Varför kan inte jag få det! D'x Mofo's. Så jag ska gå och skälla lite på natur-rektorn sen. För det är tydligen hon som sätter ihop utbildningen lite som hon vill. Jag blir så arg.. kanske måste jag gå natur-natur ändå. *sadface*
Men för att komma på lite bättre humör kollar jag på vad roligt yrke jag kan få sen. IIH


RSS 2.0