Bayfield my sweet home!

Jag sa att jag skulle äta här och OM jag äter. Jag kan nätt och jämt knäppa mina byxor. Men är man här så är man, men hårdträning när jag kommer hem (hoppas jag).
Vädret innan vi kom hit var kalasvarmt men under hela vistelsen so far så har det varit molnigt och 18-22 grader. Imorgon ska det bli sol och då ska jag sola på stranden! Jag kan ju inte komma hem blekare än när jag åkte. Fet och blek, ni kan ju tänka er!


To Canada and beyond

Bara några ynka yttepyttesmå dagar kvar innan jag åker till Kanada för sol och bad och ett jä**la massa ätande. Jag kommer rulla hem från flygplatsen sen. Jag planerar att äta munkar nästan varje dag. Jag kommer dricka läsk i värmen. Jag ska äta ett stort lass Froot Loops varje morgon ( den kanadensiska typen är MYCKET godare än den i Sverige).
Jag ska äta på alla olika snabbmatskedjor, wendy's, harvy's, KFC mfl. Jag ska äta chickenfingers i den enda restaurangen som finns i min hemstad, tillsammans med vitlöksbröd täckt med smält ost! Ja ni ser ju, inget man blir direkt smal av. Men åker man dit en gång var tredje år kan man lika gärna festa till det ordentligt!
Sen så får jag min 18års present av min bror på söndag, vi ska nämligen hoppa fallskärm! Hur mycket ångest jag kommer ha över det vet jag inte än (pulsen slår fortare bara jag skrev om det). Jag kommer kanske gråta lite, skrika lite, svimma och sådär men jag har nog kul i några sekunder i alla fall!
I'll keep you updated


Parlez-vous anglais?

Nu har jag provat att klippa mig i Bryssel också. Ingen höjdare det heller! Jag fick en tjej som inte kunde en gnutta engelska. Hon sa bara please hela tiden. Jag försökte så gott jag kunde visa att jag ville ta det slitna på topparna och hon föreslog att ta bort typ 5cm. Bra tänkte jag för jag vill ha kvar mitt långa hår. Dem som jobbade hade inte stolar för att komma i samma nivå som jag satt i så då fick jag stå och bli klippt större delen av tiden istället. Skumt ställe det här! Men sen såg jag ju hur mer och mer hår flög av... Inga 5 cm där inte. Jag är ju nästan skallig! Nä okej inte så illa, men så här kort har jag inte haft på många år.
Damn you non-english speaking woman!


Bruxelle

Bon jour mina läsare! Jag har i snart en vecka befunnit mig i storstaden Bryssel. Bryssel!?-tänker ni, eller så gör ni inte det. Men här bor min far i en sweet lägenhet. När jag gick in första gången så tänkte jag direkt på att jag vila visa min crib. Hans kyl är sådär perfekt ordnad ni vet, med olika läsk på en hylla, massa öl på nästa, vin, och så lite mat på det utrymme som är över. Annars är väl staden inget att se. Hundbajs på trottoarer, den har inte soptunnor utan lägger ut stora påsar med skräp utanför husen dagen de ska hämtas. Detta ser fåglarna som ett smörgåsbord och sliter ut på gatan. Bilister kör hur dem vill. Dem tutar mer än gärna och parkerar precis vart dem vill. Framför garageportar, på trottoarer och på övergångställen. Detta är staden som EU sammanträder i..... Say what? Jo precis, där sitter dem och bestämmer över lilla Sverige och många andra länder medan jag hoppar frenetiskt mellan hundbajsarna. Bra jobbat EU! Som avslut, åk inte till Bryssel som ett semestermål, Det regnar hela tiden.
Tack för mig!


RSS 2.0