Latisen själv

Jag har blivit så sjukt lat på senaste tiden. Jag är så seg efter skolan att jag gör absolut ingenting. Jag vet att jag måste planera klasser, ut och springa eller åtminstone gå en promenad men jag orkar verkligen inte. Jag följer min diet men blir ju ingen större skillnad när jag inte rör på mig det minsta. Men på söndag sätter all dans igång. Förhoppningsvis får jag mer energi av det. Jag är även duktig när det gäller att gå och lägga sig i tid, kl 10 ska datan eller TVn stängas av vare kväll. Förra terminen la jag mig kl 11, halv 12 varje kväll. Nu har jag vaknat vissa morgnar innan väckningen och bara myst i sängen, but yet är jag lat!
Ikväll ligger jag redan i sängen innan kl 10 och känner hur jag kämpar mot sömnen. Imorgon är det fredag och det vankas fika med Quang som kommer till stan, yay!
Ha det fint gott folk, och sov länge och väl!


Läxor i drivor

Det är andra veckan i skolan och jag har 5 läxor till denna veckan. Varför kan de inte mjukstarta skolan lite. Så man kan vänja sig med att jobba lite med vissa ämnen efter skoltid istället för att fylla väskan med femtioelva böcker på samma gång. Usch säger jag bara!


Och en bild får ni med


Gööteborrrrrrg

Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter härliga danspass, grymt god mat och gött häng. Imorgon är det föreläsningar och även några till klasser innan det blir en sväng på stan innan tåget hem. Det är awesome helt enkelt!
Godnatt


Freitag

Just nu päser jag i soffan efter en asgod middag följt av min nya favorit, pistagenötter! Jag kommer zappa ett tag innan jag ska börja packa för morgondagen. Vart ska tösen nu?, tänker ni. Det ska jag berätta för er. Jo det är såhär att jag ska till Göteborg imorgon med några ifrån mitt jobb. Det är ett danskonvent där som jobbet bjuder oss på att delta i. Vi kommer dansa, träffa andra med samma jobb, gå på föreläsning. Its gonna be awesome helt enket!
Jag uppdaterar om det imorgon såklart.
Kärlek!


Eftermiddagslur

Sova efter skolan är såååå skönt


Skola, day 1

Idag var första riktiga skoldagen på länge. Jag hade två nya ämnen i form av biologi och psykologi. Båda verkar riktigt skoj och det är så skönt att inget av ämnena innehåller någon matematik som kemin och fysiken gör. Lärarna verkade kunniga och helt okej snälla, förutom att psykologiläraren har grov småländska och gäll röst. Inte en chans att jag somnar på de lektionerna. Men hon har masters inom psykologi så hon kan mycket, Rose-Marie..
Jag gick inte längre än till tio i 3 men ändå var jag sjukt trött när jag kom hem.
Men imorgon blir ingen pers. Börjar 9.40 och slutar 12.50.
Gotta love wednesdays!


Inte så synd om mig längre

Idag mådde jag i princip helt och hållet bra. Bara lite halsont som jag mjukade upp med lite varm oboy på morgonen. Det var sagt att mamma och jag skulle handla på HM om jag mådde bättre. Vi hade fått våran medlemsbonus i form av 20% på ett helt köp. Jag var fast besluten när jag vaknade att jag skulle shoppa, vilket det blev. En klänning, två svarta kavajer (med helt olika tyger och snitt), och massa fina trosor! Jag hade velat hitta jeans med någon färg för att ha till kavajerna men hittade inga. Antingen är det de där vinröda eller mörkgröna jeansen ifrån gina som alla redan har, eller så är det de där höga byxor men dragkedja bak och utan framfickor. Jag vill att mina byxor ska ha fickor fram annars ser de ut som äckliga jeanstights *angryface*. Jag hittade som sagt en klänning, som jag aldrig trodde jag skulle gilla innan jag satte den på mig. Den är tajt, vilket jag ALDRIG gillat kläder som är innan men nu var den lite smickrande faktiskt ( och man känner sig supersexig när man ska ta av den och drar ner dragkedjan, may come in handy) men as the picture will show är jag förvånad själv att jag har den på mig.


Det är lite synd om mig

Ligger i soffan och suger på tandställningen då och då. Det rinner ner lite saliv i den som man kan suga upp. Låter mysigt? Det är lika mysigt som det låter. Inte nog med det så kan jag inte avslappnat hålla ihop läpparna vilket leder till att de blir astorra och att jag dreglar en massa om jag ligger på sidan. När jag äntligen får ta ut den på morgonen så måste fingrarna in till käktänderna längst bak och trycka ner skenan. Inte heller det mysigaste eller lättaste att göra på morgonen kan jag säga. Denna lär jag ha i flera månader, hoppas jag vänjer mig snart!
Med det sagt ska jag lägga mig i sängen och dregla i några timmar och få nariga läppar.

Godnatt!



Snyft

Då var jag sängliggande. Det var ca 2 månader sen sist vilket är ganska bra för att vara mig. Det roliga var att igår på eftermiddagen pratade mamma om hur jag behövde stärka mitt immunförsvar innan skolan och all stress sätter igång så jag slipper vara sjuk så ofta. På kvällen runt kl 12 fick jag feber och frös så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men det känns inte som något långvarigt så vila och dricka vatten är vad jag ska göra idag.


Just for me

Har fått min kväll-natt-tandställning idag! En genomskinlig plastskena som jag ska sätta i efter kvällsmaten, Och denhär ska jag ha i några månader. Känns väldigt skumt att ha den och jag inbillar mig att den gör det svårt att prata. Men men, sköter jag inte den här så kan i värsta fall ny behandling behövas, och det vill jag inte!
Ikväll blev jag bjuden på lite tjejmys vilket kommer sitta fint efter 6 timmars korrande.


Väntan

Är det något jag inte gillar så är det att vänta. Väntan är boring, speciellt när man inte vet när väntan kommer ta slut. Gaaah, jag blir galen!


Ooh yeah!


Bara för att telefonen inte klarar av mer än en bild uppladdning åt gången


Jo men visst lever man!

Woop!


Sa jag att..

Min tandställning är borta? Oh i did!


Brace face? Nuh-uh!

ÄNTLIGEN! Ingen mer tandställning. Tråden jag hade på tänderna skulle åkt ut innan sommarn men de hade glömt bort mig. Så igår ringde mamma dit och jag fick ny tid för kontroll. Jag skulle inte tro att jag skulle få den uttagen, det var bara kontroll sa hon. Så ligger jag där och tandregleraren pratar på och plötsligt känner jag hur han tar tag i tråden och bara drar. Efter lite slipning på gaddarna kom jag därifrån med mitt nya leende. Men om två veckor ska jag tillbaka och få min natt-tandställning jag ska ha ett tag. Himla lång procedur dethär men det är ju värt det!
Efter tandläkaren drog jag och Amanda en runda på stan, käkade lite, gick i lite affärer. Men inget mer köpande för min del, sommar-kontot är uttömt. Men jag kan inte säga att jag är taggad för jobb heller. Inte länge förrän allt sätter igång igen. Usch, nu ska jag njuta av de sista dagarna så gott jag kan!
 
Med tråd för några dagar sedan
 
Utan det gul-aktiga limmet och tråd!
 
 
 

A damn good day

Började dagen som planerat, promenad runt sjön med dokumentär om lasermannen. Efter det gjorde jag mig fin och drog ner på stan där minst sagt oväntade saker hände. Tjejen i kassan gillade mina naglar och undrade var man kunde göra dem. Jag gör dem själv sa jag stolt. Sen fick jag en ny vän tror jag, folk som jobbar i affärer kan va riktigt trevliga!
Därefter köpte jag varmakoppen och sockerärtor till Alexandra som ligger hemma och är sjuk.

A good day minst sagt.


P3 dokumentärer

Jag har hittat mitt sätt att varva ner sen i höst när det blir för mycket. Med ett klick laddar man hem en dokumentär som faller en i smaken och i 1,5 timmar får man höra prat om någon speciell händelse. Jag hade tråkigt nu på kvällskvisten så jag satte på "The shooting at Columbine". Två elever på skolan Columbine sköt (år 1999) lärare och elever för att sedan ta sina egna liv. Man får höra utdrag ur mördarnas dagböcker man får höra hur polisarbetet gick till, ljudsekvenser ifrån larmcentralen mm. Riktigt bra gjorda och ruskigt skönt att bara ligga och lyssna på lugna djupa röster. Lite läskigt dock är det att få höra om sånna här skräck scenarion som faktiskt sker på riktigt. Imorgon under morgonpromenaden ska jag lyssna på dokumentären om Lasermannen. Spännande! Bye for now!


Say hi to GI

Nya livet efter sommarens nöjen och sötsaker börjar nu. No more sötsaker och minska på kolhydrater så mycket det bara går. Vill komma tillbaka till min "innan sommaren vikten" så träning och bra mat med lite snabba kolhydrater is the way to go. Idag åt jag bulgur för första gången någonsin. Det var himla gott! Till det var det köttfärs och bönblandning i lite tomatsås. Detta är helt nytt. Jag hatade böner förr, men min nya inställning hjälper. Efter att ha smält maten stack jag och några vänner ut på en springtur som jag inte trodde skulle va så lång men som i slutändan blev 8 km, på 53 minuter. Jag är så grymt stolt eftersom jag inte sprungit på ett bra tag. Det är bra när man är fler så man kan tagga varandra! När vi satt och strecha fick jag tips på ett mellanmål jag nu tipsar er om. Mosa en banan och häll på några matskedar keso, rör om...TADAA asgott mellanmål eller recovery-mat efter träningen. Det här med GI kommer bli lite kul faktiskt. Prova nya saker i sitt inrutade liv. Med det hoppar jag in i duschen och kommer snart sova så sjukt bra. Klapp på axeln Josen!


Stug-häng och annat

Jag har inte glömt er! Jag har bara sämst täckning i farsans stuga. När jag varit på landet nu har det varit kräftskiva med alla kusiner och så har det varit goa dagar vid stranden. Nu i helgen var det karloskar-dagar vilket betyder att man går upp och ner för gågatan frenetiskt i timmar. Nu gör mina fötter ont och jag är trött. Skriver utförligare imorgon. Hej på er!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc0c09606ee46a0000324.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc1e79606ee4d2200034a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2479606ee305b0003ea.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc2499606ee4ad300032b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc3029606ee4ad3000336.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc3029606ee4ad3000336.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc3029606ee4ad3000336.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc3029606ee4ad3000336.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc34cddf2b3335e000484.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc34cddf2b3335e000484.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc353ddf2b36c1e0002e6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc353ddf2b36c1e0002e6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc35be087c37c980002ef.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc35be087c37c980002ef.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc371e087c378f10002e3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2769397/images/2012/pic_501dc3a39606ee55020002e7.jpg" class="image">


RSS 2.0