Midsommar

Min telefon har blivit knäpp och vill inte logga in på blogg.se så därför har det blivit lite tunnt med inlägg.
Jag är numera i Eskilstuna-skogarna i min sommarstuga där jag firade midsommar med släkt. Vi hade riktigt tur med vädret vilket resulterade i att jag satt i solen en timme efter lunchen och totalbrände mig. Det svider fortfarande på armar och ben såhär två dagar efter midsommar, men får pigga upp mig med att det snart blir brunt istället. Folket på landet var lite kusiner, faster, farbror och min bror och hans nya tjej och hennes son Elton på 2 år. Jag brukar inte va mycket för småbarn men när alla andra busa och höll på med honom så blev jag lite sugen ändå. Han hade så himla gulligt skratt. Han sprang till sin lilla uppblåsbara pool och plaskade och skrattade sådär riktigt äkta men han kunde även va riktigt vuxen ibland. Han brukade ta sin mammas Iphone, gå in på youtube, klicka på favoriter och sen kolla på sina filmsnuttar. Komihåg att jag sa att han var 2! Hur galet är inte det? Han kan säga mamma och knappt pappa men kolla på klipp på youtube är inga problem! Senare på kvällen ville han sitta i mitt knä för att han ville närmare godisskålen, han får syn på min Iphone som ligger där. Han öppnar upp och man ser att han får tänka en del för apparna sitter ju inte som på hans mammas mobil,han drar med fingret till nästa sida och kvick som katten hittar han youtube appen och går in och klickar på favoriter. Eftersom jag inte hade några favoriter går han tillbaka till huvudskärmen och klickar på bilder istället. fastnar för nånbild klickar på den, sen klickar tillbaka för att få överblick på alla bilder scrollar upp lite och trycker på en annan bild. Jag är helt amazed, och min mamma blev avundsjuk på att en 2åring kan med en Iphone och inte hon. Men nu är midsommar förbi och jag taggar Streetstar summer camp! Imorgon tills på lördag håller jag till i Sköldinge för att dansa järnet varje dag. Sköldinge var jag ju inte för så länge sen då jag hälsade på min gamla tränare Elin som gick på den dansskolan. Men nu under sommaren så är det alltså läger där. Jag var där förra året och det var huuuur najs som helst. Om bara vädret är fint så att man kan ha skoj ute om kvällarna också blir det top notch!
 
Med det sagt lägger jag upp lite bider, tänder grillen och njuter av sommaren, Ciao!
 
Ett tips, Sola utan klocka..
 
Logen var midsommarfixad
 
Brodern glassar (kunde inte vrida bilden)
 
5 kamp med spotta gelégrodor och fånga korven i munnen och annat galet. Jag och farbror Pelle (som står frammåtböjd) kom sist med 0 poäng.
 

Var är mitt jag

Jag satt och tänkte på hur mycket man förändras hela tiden. Från en dag till en annan kan du ha gjort något, sagt något du aldrig trodde du skulle göra eller säga. Man kan överraska sig själv ibland, och det är inte alltid positivt. Efteråt kan man tänka, jag har aldrig tänkt göra dethär eller jag hatar folk som brukar säga så jag just sa.
Man kan plötsligt gå emot sig själv och vad man stått för, för man förändras i hur man tänker och är. Det är lustigt, på det senaste året har det skett så himla många saker som gör att jag förvånar mig själv. Aldrig någonsin hade jag trott att jag skulle vara som jag är idag. Och det har både för- och nackdelar. Jag säger inte att jag inte är nöjd med hur jag är men jag trodde bara inte det om mig själv. Jag märker att jag blir äldre och står på egna ben vilket är väldigt skönt! Jag gillar att växa upp samtidigt som det kanske var enklare när man var mindre. Men allt som sker gör mig till den jag är, så utan att leva livet vem vore jag då? Våga göra nått galet, utmana dina tankar och se vad som händer, lär känna dig själv på nytt. Du är inte densamma som förr.
Med det sagt, ta vara på sommaren!


Risigt väder

Växjö fortsätter att leverera regn i mängder så jag håller mig inne och myser i soffan ikväll. Tidigare idag tog jag en liten runda på stan med Marcus för att hitta en ny klocka till mig. Jag vill ha en svart klocka med stort ur och svart läderband, dessvärre har jag minimala handleder så de stora häftiga uren är för breda. Jag tycker stora ur utger att man är mäktig, det utstrålar power. Typ liknande dessa är vad jag söker efter.

  




Men istället för att komma hem med en klocka blev det en tröja från carlings och en bok med bilder på franska järnsängar. Mamma har kollat på den i över ett halvår och tycker den är lite småkul. Jag tänkte att den ska ligga på hennes säng imorgon när hon kommer hem från sista arbetsdagen innan lovet.

Aren't i sweet!


Sommarlovsmys

Lovet är här, livet är gott och dygnet är vänt. Kl är 4 på morgonen och jag är inte ens trött. Har haft filmmaraton med scary movie filmerna och kom hem just a minute ago. Skönt att kunna göra som man vill!
Jag borde verkligen försöka sova så lets get to it, men först bjuder jag på en bild då det visas Hanis färdigheter i att fläta.
Enjoy!


Closer

Nu är det nära. Aldrig har det varit så nära som nu. Jag är redo för att göra mig fin, fika med klassen och få säga tack och hej och få grilla med lite skönt folk på kvällen. Jag vet nu alla betyg och är riktigt nöjd. Men det jobbiga blir att hålla samma höga standard till tvåan, men det behöver jag verkligen inte tänka på nu. Först sommarlov!


Näst sista dagen!


He cut me off

Chill dag i skolan. Inga nödvändiga lektioner, bara betygsnack hela tiden. Jag är väldigt nöjd med mina betyg må jag säga. Jag är bättre än vad jag tror. Eloge till dig yourso, tack!
Bara kemi och fysik jag inte vet något än, jag väntar spännt!
Godnatt.


Student vare här

Matteprovet ska vi inte tala om men allt efter det var fint, mycket fint. En härlig tisdag såhär innan man slutar skolan snart. Tagga!


It's all about lår

Jag är tillbaka i skolan. Är jävulskt trött, men det får väl gå. Sitter på gympan och kollar på diverse folk, undviker andra. När jag sitter här så inser jag att Jake i min klass har väldigt fina lår. Inte alla som har det, för när lägger man märke till nåns lårmuskler?? De spänns så fint när han springer. Hehe. Det sitter jag och tänker på. Engelska ordet för lår, dvs thigh, är bland de härligaste orden jag vet. Sköt i munnen, låter aningen snuskigt. I like it!


Ah-namnam

Det är tredje dagen med penicillin och jag behöver inte spotta ut mitt eget saliv längre. Behöver inte spänna hela kroppen när jag sväljer. Att svälja utan smärta är sån lyx, helt underskattat!
De senaste dagarna har jag bara kollat på matlagningsprogram för att stilla hungern. Allt ser så gudomligt gott ut, även sånt jag vet att jag egentligen inte skulle tycka om. Planerar lite vad jag vill ha för festmåltid när jag kan äta på riktigt igen. So far har jag kommit fram till KÖTT, resten löser sig.


Halsfluss

Var hos doktorn idag. Tog två timmar! Han såg ju direkt att jag hade stora mandlar. Så jag fick gå till laboratoriet för prover. Så tog de halsflussprov som visa negativt...Så hör jag hur de pratar om att körtelfeber börjar gå. Jag blev ju skitnervös för då kan man inte träna på flera månader och det skulle betyda att jag missade summercamp. Vilket hade sugit dase! Så hon sticker mig i fingret och ska fylla ett tunt rör med meinen blod. Sitter där och panikar mer och mer över att de tror jag har körtelfeber. Jag börjar se suddigt och hörde ingenting, blev tydligen blek också. Så hon i labbet fick lägga mig ner och ge mig vatten. Har aldrig varit svimfärdig innan, ändå visste jag att det var det som var på väg att hända... Coolt.
Men det var inte körtelfeber heller! Men min sänka va 114 så jag har ju nån inflammation så jag fick penicillin ändå. Skönt! Så snart kan jag börja äta igen. Yay.


Audition

Himla dumt att bli sjuk när jag ska hålla i audition. Har så ont i halsen att jag vill vejja undan det onda med hela kroppen när man sväljer. You get what i mean.
Så knarka halstabletter och dricka c-vitamin brustabletter och Alvedon idag är det som gäller. Jag blir alltid sjuk när det är mycket att göra. Stress-sjuk blir jag innan sommar och jul. Förra sommarn hade jag halsfluss vid denhär tiden, så hoppas det inte är det!
Vred på mig hela natten i sängen och när jag hörde mamma va uppe och gå tänkte jag, äntligen morgon, men klockan var bara fyra. Sen vaknade jag typ en gång i timmen tills klockan blev 8 och jag väntade på min väckning kl 9..då gick minuterna långsamt som attan! Så här sitter jag nu vaken innan jag ens borde va det. Det bådar inte gott!
Med det säger jag, trevlig dag för er som är friska!


Du måste skilja på real feelings

Bortkastad dag. Tråkig skola. Tråkig eftermiddag förutom att jag fick reda på att jag ska hjälpa Hani med hans audition på onsdag. Kul,kul!
Sov i några timmar. Mös med katten. Åt. Tog en cykeltur. Ligger i sängen...
Godnatt


Shall we? Yes, we shall

Galet bra dag igår! Åsas jam var superlyckat med awesome vibe all night long. Vi var först i stora danssalen och kollade på battles, dansade till dj prime, dansade ännu mer till musikernas live-spelning. Därefter var det fet efterfest i källaren som gick i housens tecken. Fyfan va najs det var, shit! Börjar inse det mer och mer hur jävla grymt det var. Var man lite lullig så orkade man inte bry sig om hur det ser ut när man dansar, man bara gör det som känns bra. Man får ögonkontakt med någon och man börjar dansa "med" varandra och det är så grym känsla! God damn!
Sen fick kvällen ett mysigt slut med. Jag fick med alla pusselbitar för en grym helg. Sjukt najs. Tack Elin och Johanna, ni är awesome!


Åsafestival

Dagen var slut för läge sen men i Åsa-skogen sover man inte förrän musiken tystnar. Musikerna på skolan är sjukt grymma och lite smexiga med, vilket gör dem upptagna. Men jag väljer väl en dansare ist. Imorgon väntar jams och battles och partay! Cant wait, time to get down!


RSS 2.0