Resfeber

Imorn bär det av till Åsa skogen! Som jag har längtat. Nu ska det packas och sådär, sen plugga lite till provet imorn och sen sova! Jag har än en gång sprungit 8 km och nu när jag har ätit så vill jag helst gå i ide med en gång.
Paltkoma!


Rubrikslös

Asså man blir ju irriterad på dansläraren jag har nu. Man kommer hit och så visar det sig att vi ska kolla på film. Why!? Det kan man göra hemma. Jag kommer säker slumra till för jag är så galet trött!
Fml!


Tehehe

Lite rolig är den allt!


Hurtig

Bilden säger det mesta...


An addiction

Jag blir aldrig trött på att säga att det är fredag. Det är lika skönt varje gång.
Idag efter skolan stack jag och Alexandra till Grand för att leta julklappar men jag hittade nada. Det är så sjukt svårt att hitta grejer, men det är ju en månad kvar. Men det lät inte så långt nu när jag skrev det. Anywhoo, så ska jag bara ta det lugnt i helgen. Plugga lite, som kanske inte längre förvånar er lägre. Medan jag gör det ska jag lyssna på mina nya favoriter i musikväg. Det är så grymt musikaliska så jag dör och jag önskar jag var det minsta lika duktig som dem är. Jag får suget att börja ta baslektioner igen. SÅ bra är dem.
Jeeze!


Jag rullar på bottnen

Imorgon är det fredag! Veckorna går faktiskt sjukt fort. Vips så blir det jul. Jag har inhandlat två julklappar än så läge och väldigt många mer ska det bli. Det som blir över efter Åsa-resan på onsdag läggs på klappetiklappar.
Igår gjorde jag ett skitprov i matte som jag lämnar bakom mig och så fokuserar jag mer på engelska provet nästa vecka. Damn you prov, när ska ni sluta vara så äckligt svåra?
Rage!


Sleepy head

Nästan alla jag mött idag har sagt att dem är trötta. Vad är det med denna tisdag? Jag var nära att somna på flera lektioner och när jag vid kl 19 började plugga matte så gick det 15 minuter innan jag hamna i sängen för en powernap på 45 minuter. Nu tvingar jag mig att läsa igenom allt för att sen sova tidigt! Imorn gör jag det fasade matteprovet och det kommer vara så skönt att gå hem därefter.
*andas* en bit i taget...


Well played

Av någon anledning gick jag in på kärnhuset igårkväll vilket jag aldrig brukar göra. Till min förvåning fick jag se att min tråkiga danslärare Julia var sjuk och att morgonens lektion var inställd. Jag började alltså kl 11 istället för kl 8. Helt okej överraskning sådär på söndagskvällen.
Det finns en Gud!


God afton

Helt slut efter den här veckan. Plugg och dans och musikal och jobb, kan ju inte säga att jag direkt njuter. Jag vill gå i trean med en gång! Jag blev så taggad när jag fick höra om ett spännande projektarbete man kan göra. Men man får ta en bit i taget. Nu längtar jag till onsdag om två veckor, då drar jag till Åsa för en lång weekend.
Keeping my eyes on the prise!


Light blue

Jag som var så duktig på att uppdatera ett tag. Nu stressar jag runt för jämnan och glömmer bort det här lite. Klockan är 22.00 och jag har två julkoreografier att göra innan jag hoppar ner i sänghalmen, it's gonna take a while.

What can i say?

It's friday!


Unwritten letters

Trött... Bara så himla trött


Mondays, i hate mondays

Rubriken säger allt. Jag är inte peppar för måndag med tråkig dans och annat. Vill sova hela dan!


Läderlapp, du läderlapp

Jag var inställd på att Läderlappen skulle vara sjukt tråkig och att jag skulle längta tills den var slut, men den var riktigt bra ändå! Kanske för att jag hade så lägga förväntningar. Fina sånger, danser och en hel del komedi! Skrattade så jag grät vid vissa tillfällen. Mycket bra torsdagskväll, men den slutade inte där! Fanny skulle sova hos mig eftersom klockan var halv 11 när allt var klart och Lessebo ligger så långt bort. Så vi traska hem till mig och då smsar Hani att hans buss inte går på ett tag så då skulle han också sova hos mig, men allergiker som han är så tog det typ 5 minuter tills han började nysa och ha sig. Han läste en saga för mig och Fanny innan han tvingades åka hem. Klockan två somnade jag och jag är ändå piggare än vanligt. Fredagskänslan är helt enkelt uppiggande!


Just smile

Pluggar biologi som vanligt men sen vid kl 19 bär det av till konserthuset för att titta på musikalen Läderlappen. Hani är med så jag måste ju bara gå. Jag har kollat på alla hans senaste föreställningar så det börjar bli tradition. Hans nästa är i Stockholm i jul och det kanske till och med blir så att jag ser den med!
Apropå jul jag har redan smugit mig in i julkänslan genom att lyssna på Michael Bublés julskiva. Mysigt till tusen! Jag rekommenderar det starkt. Det blir lite lättare att plugga, vilket jag måste återgå till..


Innan gympan

Killarna i klassen är så skit härliga. Nu innan gympan så spelar de pingis och kramar varandra och gör små segerdanser. Tur att jag har dem annars hade skolan varit OFANLIGT mycket tråkigare.


Hurtig

Slutade klockan ett idag, jag satte mig och pluggade biologi direkt! Senare på kvällen tog en runda runt sjön med Fanny och stack hem för att plugga mer och här sitter jag än. Egentligen har jag hiphop på onsdagskvällar, men att träna kl 8 till halv 10 är jättedumt. Det var skönt att springa runt sjön och komma hem och känna att det fortfarande var en stor del av dagen kvar. När det nästan är dags att hålla kväll är man inte sugen att dra och träna. Springturen gick mycket bättre än i lördags, sällskap gjorde att tiden flög förbi och plötsligt var vi runt. Samma sak nästa vecka!
Love handles? Nu-uh!


Preassure

Äntligen hemma ifrån skolan och jag har längtat sen jag vaknade till denna stund. I denna stund kan jag lägga mig i soffan och sova. Jag känner mig nästan tröttare nu än innan lovet. Om en vecka är det biologiprov som gäller. 63 sidor ska präntas in i hjärnan och eftersom jag hatar att läsa så kommer det gå trögt. Gaaah, damn you school, måste du pressa på så himla mycket? Du får alla ungdomar att vilja skrika i ångest.
Fy skola, fy!


Boring stuff

Det är sjukt hur den enda kursen jag går i skolan som jag VERKLIGEN tycker är tråkig är min danskurs jag valde som IVÄ. Till och med fysiken är roligare än dansen. How is it possible!? Snacka om att döda dansglädjen, jävla Julia. Måndagar suger lixom bara ännu mer av att veta att man ska dansa nere på norrtull med henne.
Jag vill gå i ide, nu!


Pessimisten

Åh vad jag inte vill jobba nu! Vill ligga i soffan hela dagen och inte göra någonting, kanske äta cheese balls, men det går inte. Jäkla jobb!


Smickrande

Henry verkar inte uppskatta att jag tar kort på honom i det läget.


The last day

Jag har lyckats vända på dygnet nu till de sista dagarna på lovet. Kl 5 imorse fick jag tvinga mig i säng och tvinga mig upp vid 12 för att inte sova bort hela dagen. Men jag låg i soffan till kl 15 då jag masa på röven ner till kulturama för att ha lite egenträning följt av en springtur runt sjön. Nu sitter jag och masserar ömmande benhinnor och vet inte hur jag ska klara av att ta mig hem. Det var allt för länge sen jag sprang känner jag, kommer inte röra en fena på resten av kvällen.


Tant och barn på samma gång

Ännu en skön lovdag då jag inte gjort något speciellt vettigt. Umgåtts med fina vänner och skratta är vad jag har gjort. Jag har tantat mig med Alexandra och matat änder och käkat tacos och spelat mariocart turnering med Marcus. Egentligen skulle alla kollegor vara med men all droppa av en efter en så tillslut blev det en vanlig chillkväll som det brukar va.
Ena japanska skäckfilmen är sedd, nu blir det thailändska filmen shutter som är äckligt bra vad jag minns.
Nu ska det skrikas!


Keep the calm

Precis som en lovdag ska va så har jag både träffat kompisar och hunnit slappa. God i love this!


It's all about me

Jag är en bra bit på väg mot ett gladare jag!


Ten seconds to go

Nu har jag hunnit komma hem, andas ut och duscha. Jag är så slut och trött så jag kommer inte skriva allt för mycket, men de tre senaste dagarna har varit grymma. Det är mycket i huvudet nu, både steg och tankar som måste funderas på. Jag har lärt mig massor och nu är det bara upp till mig att tillämpa allt jag lärt mig och fortsätta utvecklas. Housen känns mycket bättre och jag har fått se och höra mycket nyttigt. Jag är så sugen på att dansa på heltid NU, NU, NU!

"Gör du allt i din makt för att nå dit du vill?"


RSS 2.0